2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim de öyle ne yazık ki şekerle arama mesafe koymaya karar verdim yine de.

Ben ısrarla sordum genetik yapı meselesi yorumu yaptı içime sinmesede şurda pek bişi kalmadı inş bi terslik olmadan atlatırız

Hem öndeydi canım ama başlarda bir haftaydı şimdi sonlara doğru çoğaldı. 4 kg üstüne normal önermiyorum dedi doktor zaten. Ben de sezaryen olurum büyük ihtimal

Evet 4500 gram doğurmuş biri olarak sezeryan oldum evet risk olur 4 ve üstü olsun sağlığı yerinde olsun bir şekilde kavuşacagiz erkekti dimi seninki de erkekler hep böyle galiba önde gidiyor epey

Doğurmak istemiyorum
Kalsın içimde, az kaldı nasıl olacak psikolojik olarak hazır değilim .

bence bebek kendisi karar versin nasıl gelmek istediğine
Tuvalete gidince dikişli temizlik kuru tutma.

1 aya yakın zorlar.
kuru tutmak çok kolay peçeteyle silme gibi değilde tampon hareketlerle kurulamak gayet yeterli
tülperdenin dediği gibi kabız olmazsan ıkınmazsan dikişlerin hiç zarar görmüyor 15 güne de dikişler tamamen iyileşiyor
en azından bebeği yatağına koyarken alırken emzirirken ağrın olmuyor her şeklin kendince avantaj ve dezavantajları var

Bebişlerin poposunu temizlediğimiz pamukla yavaş yavaş kurulasak yapışır mı?

Ben ısrarla sordum genetik yapı meselesi yorumu yaptı içime sinmesede şurda pek bişi kalmadı inş bi terslik olmadan atlatırız

Bende iri doğum yaptım ,hiç bir şeyde çıkmadı o zmaan şeker olunca suyunda genel olarak fazla olması beklenir . Doktor çok söyledi şeker var diye ama yok yani duzenli ölçüm de yaptırdım.Sat hatalı değil zira planli gebelik olunca tarihleri not ediyorum . Tamamıyla genetik çünkü ben ve eşimde minyon değiliz ama kızım nispeten daha küçük gerçi 3500-3700 Gr arası bekliyorum dedi doktor aksilik olmazsa .Sıkma canını sende

Bebişlerin poposunu temizlediğimiz pamukla yavaş yavaş kurulasak yapışır mı?
Normal zamanda nasıl temizliyorsan aynı şekilde devam et canım
Zaten kanaman oluyor 40 gün kuru olması imkansız. İlk bir iki hafta falan batikon sürüyorsun doktorun anlatır bunları hele bi normal doğur da inşallah

Her normal doğum da dikiş oluyor mu? Benimde korktuğum o. Dikerken uyuşturur dimi

Benim de oyle. O konuya fazla kafayi takmamaya normal oldugunu dusunmeye calsiiyorum. Cuma kontrolum var neyse ki
Benimki bayadır öyle. Nazlı nazlı salınıyor sadece, popoyu mu dizleri mi dayıyor bazen o kadar, hiç tekme şeklinde hissetmiyorum. Doktora da bu şekilde anlatıyorum ama her defasında doktor ultrasonda gayet hareketli olduğunu söylüyor, hele nst de acayip hareketli beni hep yalancı çıkarıyor

Her normal doğum da dikiş oluyor mu? Benimde korktuğum o. Dikerken uyuşturur dimi
Dikişsiz kesisiz doğuranlar da var nasıl beceriyorlar bilmiyorum helal olsun
Kesiyi asla hissetmiyorsun çünkü o an sancılar çekiyorsun ve ıkınmaya odaklısın
Dikerken uyuşturuyor ben onda da acı hissetmedim ama uzun sürmüştü benim acı olmuyor ama rahatsızlık hissetmiştim ben artık bitsin diye. hem dikişim çoktu hem de benim doktor estetik dikiş atıyormuş o yüzden uzun sürmüştü.
Yani doğurmam 15 dk, dikiş yarım saat sürmüştü.

Bana oglumda baticon vs hic bisi surdurmediler dogal akisi ile kalacak elleme duru su ile yika demislerdi. Sadece 15 gun kan sulandirici igne verdiler ona cok sasirmistim

Sonunda bende çanta hazırladım, ama benimki minimal
Bebeğe 2 y.doğan takım, battaniye, emzik, biberon, bez, pamuk ve ana kucağı
Bana bir pijama takımı bir gecelik, terlik, hasta bezi, göğüs pedi,gümüş kapak ve pompası,çorap, çamaşır.
Hepsi bu kadar

Bana oglumda baticon vs hic bisi surdurmediler dogal akisi ile kalacak elleme duru su ile yika demislerdi. Sadece 15 gun kan sulandirici igne verdiler ona cok sasirmistim
Kan sulandırıcıyı içerde pıhtılaşmasın hepsi aksın gitsin diye veriyorlarmış sanırım ama bana vermemişlerdi bak onu.

Bende dedim dikerken beni bayıltın artık yeter odaya gittim öyle uyanmışımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…