2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Bugun benim kizda tuhaf banyo sonrasi bizim de oyle sanirim sicak su serseme ceviriyor

Bakamıyorum yüzümü yıkayıp nemlendirici sürsem benden mutlusu yok o bile büyük iş

Canım acele ediyor emmek istiyor sudan çıkınca ekstra acikiyor olabilir benim bebekde aynısını yapıyor üstünü giydirene kadar zorlanıyorum. Düşünsene biz bile banyodan sonra hafifleyip biraz acikiyoruz

Benimki de agliyo her defasinda ben ya uykusu geliyo ya da usuyo diyorm ama uykusu gelmesi ihtimali daha yuksek bence de bi an once emip uyumak istiyolar iyice yoruluyolar. Ben bgn ozellikle saate cok dikkat ettm uykusu cok basmadan yikadm biraz daha dayandi. Videolara bakiyorm hemsireler bi de uzun uzun masaj yapio banyodan snr ben hemen paketleyip kapatiorm azcik karnini bile zor ovuyorum

Banyoda genzine su kaçıyormuş bir an önce emzirip rahatlatmak gerekiyormuş yutsun o suları diye
Ama kremleyip saçını kurutup giydirinceye kadar iyice huysuzlanıyorlar benimki de öyle.

Benimki de 15 dk emen çocuk bugün 1 saat falan emdi kaç defa uyurken bile çıkarmadı ağzından eme eme uyudu kucağımda ben atak haftasına bağlıyorum.

Cnm benimki ilk ay 600 gram almisti ona ramen doktor gece uyandirma diyodu. 3 saatte bir uyandirma olayi ilk 3 4 hafta icin gecerli uyku uyuyan bebek uyandirilmaz gece. 5 saat bile dursa elleme.
Gündüzde böyle mi bu?
Yok devenin nalı.
Şimdi bu uyku gerilemesi 4. Ayın içinde mi oluyor. 3. Ayın bitiminde mi oluyor?
Olmuyo olmuyo öyle bişey unut
Bizim şu sıra her memede aynısını yapıyo

Şimdi 9 da içti yarım yamalak sütünü uyudu. Gündüzde kesik kesik emdi. Ben kaldırmayayım mı emzirmeye 2.5 saat geçti

Kızlar gündüzleri bebeğin uyku saatlerinde düzen kurmaya çalışıyor musunuz? Bizimki baxı günler hiç uyumuyor mesela bugün onar dk kestirdi sadece hiç tam dalmadı, bu saat oldu gece uykusuna da geçmedi. Gündüz hep aynı saatte uyutan falan var mı aranızda? Ya da öyle yapmaya zorlamalı mıyız uyku ibareleri göstermiyorsa bile?

Nasıl yaa Bu kadın nerde yaşıyor? İyi bebeklerini devlet elinden almamış

40 ı çakmadan önce çok uğraştım düzen kurmak İçin fayda etmedi bebekler ilk 3 ay ne zaman ne isterse onu yapmak lazımmış 3 aydan sonra düzen kurabilirsin uyku eğitimi verenler bile var benim çocuk gündüz 2 saat uyuyup akşam 7 de yatıp sabah 8 de kalkıyordu bi gün kaynanam baktı gündüz 3 saat uğraşmamak İçin sallayıp uyutmuş çocuğun 7 deki uyku saatti 10 a kaydı .ben o kadar uğraştım değiştiremedim kaynanam bi günde değiştirdi uyku düzenini .Allahtan sallanarak uyumaya alışmadı buna şükür diyorum

3 gündür meme reddi yaşıyorum kabus geri döndü sabah kalkıyor guzelce emiyor gündüzleri tam bir facia. 2.5 6 ay arası görülebilirmis umarım geçicidir sinirlerim laçka oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…