2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
The handmade tales gerçekleşiyo gibi bu nedir ya çocuk sahibi olmak zorlaşıyo ben de ilk gebeliğimde kaybettim bebeğimi 10.haftada bu ikinci gebelik hep diken üstündeyim allah hepinize sabır versin arkdşlar

Çok geçmiş olsun Rabbim istediğiniz zamanda tekrar müjdelesin sizi yaşadığım için aynı duyguyu çok iyi anlıyorum

Baktırdım evet. Açlık biraz yüksek çıktı benmde 101 di. Ama herhangi bişey vermedi Endokrinolojiye gittim. Sabahları şeker ölçümü yapıyorm. Size herhangi bişey verildi mi bunun için?

Baktırdım evet. Açlık biraz yüksek çıktı benmde 101 di. Ama herhangi bişey vermedi Endokrinolojiye gittim. Sabahları şeker ölçümü yapıyorm. Size herhangi bişey verildi mi bunun için?
İnsülin direnci sonucum bugün çıktı, yarın doktorla görüşeceğim.

Kızlar sakız biraz iyi geliyor. Ayva da yiyorum ben bastıyor. Burda 2. 3. hamileliği olan anneler var böyle kazınma yaşadılarsa yardımcı olun bize. Gerçekten cok can sıkıcı
Bundan önceki gebeligimdede yaşadım bu sıkıntıyı ama dert etmiyodum yemegide seviyodum açıkcası çok kilo aldım doguma kadar yeni biraz kilo vermistim almak istemiyorum bu gebeligimde o yuzden kalorisi düşuk saglikli seyler yemeyi deniyorum

Benim kan sonuçum yarin çikacak doktora göstericem . Peki bunun bi çözumu varmı yada ilac mi veriyolar

Benim kan sonuçum yarin çikacak doktora göstericem . Peki bunun bi çözumu varmı yada ilac mi veriyolar
Şeker ilacı ve diyet önerebilirler. Yarın haber veririm. Benim başka bir rahatsızlığım için de diyet yapmam gerekiyordu zaten. Diyetisyenle görüşmek istiyorum. Çok kilo da almamış olurum.

TurkuaZveMoR bende de insulin direnci çıktı maalesef açlık kan sekerimi her sabah ölçüyorum 100 civarında cikiyor. Toklugu da olcuyorum normal cikiyor. Endokrine gittim diyetisyene yönlendirdi. Aksam bilhassa meyve vs yasak

Allah duymayı nasip etsin canım. Bize de yaz güzel haberlerini alıp mutlu olalım. Kayıplara üzülmekten bir hal olduk iyice. Sen bizi sevindir inşaallah.
Canım bana zaten tam duyamadım demişti bu sonuç artık herşeye hazırım hayırlısı olsun

Kızlar ben keseyi gördüm kalp atışı için salı günü gideceğim doktora rahmimde çok ağrı vardı bugün o ağrı geçmiş acaba olumsuz bir durum mu oldu diye düşündüm Moralim bozuldu biraz

Şeker ilacı ve diyet önerebilirler. Yarın haber veririm. Benim başka bir rahatsızlığım için de diyet yapmam gerekiyordu zaten. Diyetisyenle görüşmek istiyorum. Çok kilo da almamış olurum.
Benim kan sonucumda birsey çikmazsa bende diyetisyene gitmeyi dusunuyorum bakalim yarin baktircam sonuçlarıma bende

Yapıldı henüz dönüs yapmadı doktorum aksi bisi cıkarsa arayacağım demisti bir sürü kan ve idrar testi verdim insülin direncinden bende süphelendim doktorunuz ne önerdi size

The handmade tales gerçekleşiyo gibi bu nedir ya çocuk sahibi olmak zorlaşıyo ben de ilk gebeliğimde kaybettim bebeğimi 10.haftada bu ikinci gebelik hep diken üstündeyim allah hepinize sabır versin arkdşlar
Son yazılanlrı okudum yemin edıyorum aynı şeyi yazıcaktım sonra bilen olmaz diye yazmadımAllahım sen koru Lydia teyze nasip etme bize

İlaç verdiler mi? Ben hiç tatlı, meyve yemem zaten ama yemeklerde ekmek yiyorum.
Yapıldı henüz dönüs yapmadı doktorum aksi bisi cıkarsa arayacağım demisti bir sürü kan ve idrar testi verdim insülin direncinden bende süphelendim doktorunuz ne önerdi size
Beni endokrinolojiye yönlendirdi. Yarın görüşeceğim sonuçları.

Kızlar belli belirsiz hsfif bi leke geldi sanki ağrıda var. Düşük başlarsa dra kanama kesilmeden gitmeyeceğim.

İlaç verdiler mi? Ben hiç tatlı, meyve yemem zaten ama yemeklerde ekmek yiyorum.

Beni endokrinolojiye yönlendirdi. Yarın görüşeceğim sonuçları.
Yok ilac vermediler. İnsulin verebilirim demisti ama degerlerin cok kotu degil diyetle duzeltmeye calisalim dedi vermedi. Bir de aksam kendini yormayacak sekilde yuru o da azaltir dedi denedim gercekten de ertesi gun daha iyi cikti deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…