Malesef bende öyleyim varsa bi çozum biri soylesin çok kilo almaktan korkuyorum benim midem kazınıyo ama açlıkta hissediyorum gidip gelip mutfaga biseyler yiyorum açlıgımı bastirmak icin
The handmade tales gerçekleşiyo gibi bu nedir ya çocuk sahibi olmak zorlaşıyo ben de ilk gebeliğimde kaybettim bebeğimi 10.haftada bu ikinci gebelik hep diken üstündeyim allah hepinize sabır versin arkdşlar
Ben geçen hafta pazartesi az birşey kahverengi leke ile gitmiştim.kalp atışını orada görmüştüm.kesenin yeri falan iyi bebekte iyi dediler progestan fitil verdi kanamam kesilmişti.pazar günü aniden ishal ve elim ayağım titremeye ter boşaltmaya başladım.Ben ishalden böyle oldum sanıyordum.salı akşamı lekelenmem tekrardan oldu fitili kullandım.sabah lavobaya gittiğimde kanamanın fazlalaştıgını gördüm ve acile gittim.sonuç kalbi durmuş dediler.şuan kanamam falan da yok
Rutin gebelik kan testlerinizi yaptırdınız mı? Belki kan şekeri ile ilgili bir sorun vardır.
Geçen hafta doktor keseyi gördükten sonra istedi test. Bende insülin direnci çıktı, arada şekerim de yükseliyor. Gebelik öncesi yoktu.
Baktırdım evet. Açlık biraz yüksek çıktı benmde 101 di. Ama herhangi bişey vermedi Endokrinolojiye gittim. Sabahları şeker ölçümü yapıyorm. Size herhangi bişey verildi mi bunun için?
Baktırdım evet. Açlık biraz yüksek çıktı benmde 101 di. Ama herhangi bişey vermedi Endokrinolojiye gittim. Sabahları şeker ölçümü yapıyorm. Size herhangi bişey verildi mi bunun için?
Kızlar sakız biraz iyi geliyor. Ayva da yiyorum ben bastıyor. Burda 2. 3. hamileliği olan anneler var böyle kazınma yaşadılarsa yardımcı olun bize. Gerçekten cok can sıkıcı
Bundan önceki gebeligimdede yaşadım bu sıkıntıyı ama dert etmiyodum yemegide seviyodum açıkcası çok kilo aldım doguma kadar yeni biraz kilo vermistim almak istemiyorum bu gebeligimde o yuzden kalorisi düşuk saglikli seyler yemeyi deniyorum
Rutin gebelik kan testlerinizi yaptırdınız mı? Belki kan şekeri ile ilgili bir sorun vardır.
Geçen hafta doktor keseyi gördükten sonra istedi test. Bende insülin direnci çıktı, arada şekerim de yükseliyor. Gebelik öncesi yoktu.
Şeker ilacı ve diyet önerebilirler. Yarın haber veririm. Benim başka bir rahatsızlığım için de diyet yapmam gerekiyordu zaten. Diyetisyenle görüşmek istiyorum. Çok kilo da almamış olurum.
TurkuaZveMoR
bende de insulin direnci çıktı maalesef açlık kan sekerimi her sabah ölçüyorum 100 civarında cikiyor. Toklugu da olcuyorum normal cikiyor. Endokrine gittim diyetisyene yönlendirdi. Aksam bilhassa meyve vs yasak
Allah duymayı nasip etsin canım. Bize de yaz güzel haberlerini alıp mutlu olalım. Kayıplara üzülmekten bir hal olduk iyice. Sen bizi sevindir inşaallah.
Kızlar ben keseyi gördüm kalp atışı için salı günü gideceğim doktora rahmimde çok ağrı vardı bugün o ağrı geçmiş acaba olumsuz bir durum mu oldu diye düşündüm Moralim bozuldu biraz
Şeker ilacı ve diyet önerebilirler. Yarın haber veririm. Benim başka bir rahatsızlığım için de diyet yapmam gerekiyordu zaten. Diyetisyenle görüşmek istiyorum. Çok kilo da almamış olurum.
Yapıldı henüz dönüs yapmadı doktorum aksi bisi cıkarsa arayacağım demisti bir sürü kan ve idrar testi verdim insülin direncinden bende süphelendim doktorunuz ne önerdi size
The handmade tales gerçekleşiyo gibi bu nedir ya çocuk sahibi olmak zorlaşıyo ben de ilk gebeliğimde kaybettim bebeğimi 10.haftada bu ikinci gebelik hep diken üstündeyim allah hepinize sabır versin arkdşlar
TurkuaZveMoR
bende de insulin direnci çıktı maalesef açlık kan sekerimi her sabah ölçüyorum 100 civarında cikiyor. Toklugu da olcuyorum normal cikiyor. Endokrine gittim diyetisyene yönlendirdi. Aksam bilhassa meyve vs yasak
Yapıldı henüz dönüs yapmadı doktorum aksi bisi cıkarsa arayacağım demisti bir sürü kan ve idrar testi verdim insülin direncinden bende süphelendim doktorunuz ne önerdi size
Yok ilac vermediler. İnsulin verebilirim demisti ama degerlerin cok kotu degil diyetle duzeltmeye calisalim dedi vermedi. Bir de aksam kendini yormayacak sekilde yuru o da azaltir dedi denedim gercekten de ertesi gun daha iyi cikti deger