2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım carpıntı bende de basladı ama ben niyeyse hamılelıge baglamıstım suan tıroıd ıle alakalı oldugunu anlıyorum İshal degılım ama bagırsaklarım calısmaya basladı. Tıroıd rıske atılacak bir durum degıl bana 6 hafta sonra gel dedı dr ama ben 2 hafta sonra asm de han vermeyi dusunuyorum. Kilo verısımden ankamıstım dustugunu. Yakın takip yapmak lazım sen de efa ıcıyordun galıba onun ıcınde de ıyot var acaba onlar mı etkiliyor bilmiyorum dahılıye uzmanına sordum dun olabilir endokrin uzmanına sor dedı

Yok ben Decavit iciyordum haftasonundan beri biraktim bulantimi tetikliyor olabilir diye. Sabahlari 150 mg Eutrox iciyorm troid icin. Dedigim gibi benim carpintim yok ama ishaldim kac gun ustuste simdi gecer gibi oldu ama yine de harektli. Anlamdim. Yuksek olmasi kotu tsh ama dusuk olmasi da iyo diil. Bu cum tahl isticem. Bence de 3 haftada bir tekrarlamak lazim. Ozellikle ilk 3 ay onemli

Tsh yuksek olunca bebekte zeka gerılıgıne, dusuk olunca da düşüğe sebep oluyor diye soylemıstı dr. Allah a emanet gidiyoruz ınsallah saglıhınıza kavusuruz da bıran once huzurlu hamılelık gecırırız

Evet cok uzun sure yuksek veya dusuk olursa risk var. 3 haftada bir iyi bir zamanlama.gibi. amin insallah her sey guzel olsun hepimiz icin

Kızlar belli belirsiz hsfif bi leke geldi sanki ağrıda var. Düşük başlarsa dra kanama kesilmeden gitmeyeceğim.
Geçmiş olsun canım. Bendede 2-3 gündür lekelenme var. Görümcemin bugün kınası yarın düğünü var gitmesem de olmaz ama düğünde çok kanamam olup orda düşürürsem diye de çok korkuyorum. Bugün doktora gidicem bakalım diğer doktordan pek bi verim alamamıştım zaten

Merhaba arkadaşlar ben de 9 haftalık hamileyim bi şey danışmak istiyorum, doktorum 12. haftada ikili tarama testi yapılması yerine fetal dna testi diye bi şey varmış onu yaptırmamızı önerdi. Bi kaş kliniğin broşürünü verdi araştırıp karar verin dedi. %99 doğru çıkıyormuş sonuçları, ama biraz fiyatı yüksek o yüzden düşündürüyor. Daha önce yaptıran ya da yaptırmayı düşünen var mı aranızda?

Merhaba, Ben de fetal DNA testi yaptırmak istiyorum. Doktorum mutlaka ikili taramayı da yaptır o test de yanlış çıkabilir dedi. Kararsız kaldım . Belki ikili taraman temiz çıkar dedi. İkili taramada risk çıkarsa fetal DNA yaptırmaya karar vermiş gibiyim.
1 hafta sonra ikili tarama yaptıracağım, şimdiden fetal DNA için kan versem mi çok kararsızım .

Kızlar nolur bana cevap verin Allah aşkına aklımı kaçırmak üzereyim. Dün kontrolden çıkmış eve geliyorduk çok şükür bebeğimde hiçbir sorun yoktu. Hatta ikili test için kan vermiştim. Yağmur yağmıştı geri zekalı kocam ıslak rampadan inmeye çalışırken birden ayağı kaydı düşmemek için refleks yaptı ve dirseğiyle karnıma vurdu. Aptal gibi düşmemek için hamile kadına vurmuş oldu yani. Hemen tekrar doktora gittik baktı ultrasonla bebeğim uzun süre hiç oynamadı sonra oynamaya başladı. Düşük yok çok şükür ama ya bebeğime birşey olduysa çok korkuyorum hiçbirşey olmasa bu stres beni de bebeğimi de öldürecek korkudan gece uyuyamadım sabaha kadar ağladım kocam denilecek adama bağırdım vurdum. Yetti artık bu adamın ağtallıkları sürekli böyle şeyler başıma getiriyor sonra da özür diliyor. Çok korkuyorum kızlar içim çayır çayır yanıyor bebeğimin herhangi bir organına ya bşrley olduysa

Canım Allah’ın izniyle bir şey olmaz. Vurmanın etkisi önce senin derinle, karın boşluğunla, rahminle, keseyle, suyla, temas halinde bebekten önce onlar çok çok hafiflerir bebek hissetmez bile belki. Kocanı da bu kadar üzme o da babası bilerek yapmamış sonuçta. İçin rahat edecekse pazartesi falan bi tekrar görünürsün doktora. O darbe bir şey yapmaz da bu stresin çok kötü etkiler.

Geçmiş olsun bu kadar üzülme vurmak değil ama şu yasadigin stres emin ol bebeğini daha çok etkiliyor. Okudukça şok oldum biraz rahatlamaya çalış yengem 7 aylık hamileyken göbeğini epey bir hızla sivri bir köşeye çarptı vs bebek doğduğunda başında kocaman bir şişlik vardı tam beyninin üzerinde ama bir iki aya kendiliğinden geçti gitti doğumdan sonra o şişlik bak örnek olsun sana Allah'ın izni ile hiç bişi olmaz baktirtmissin ne güzel keyfi yerindeymis bebeğin yapma kendinede bebeğinde kocana da bunu

Ayrıca sen bebeğin harreketlerini bu derece ciddi anlamda hissedebiliyormusun

Geçmiş olsun Allah'ın izniyle birşey olmamıştır bebeğe gelene kadar karın ve su etkilenmiştir bencede ins sen stres yapma için rahat değilse de Dr. Görün..

Geçmiş olsun Allah'ın izniyle birşey olmamıştır bebeğe gelene kadar karın ve su etkilenmiştir bencede ins sen stres yapma için rahat değilse de Dr. Görün..
Dün karnıma vurduktan sonra ağlaya ağlaya tekrar acile gittik ultrasonla baktılar ultrasonda hep bebeğim oynuyordu bu sefer hiç oynamadı sonra biraz bekleyip bi daha baktı ve oynuyordu yavrum benim. Düşük eş ayrılması vs yok ama ya ona bir zarar geldiyse diye çok korkuyorum. Bu stres çok zarar veriyor bebeğime biliyorum ama maalesef korkmamak elimde değil eşim tam bir aptal ya. Ne salaklıklar yaptı ne korkular yaşattı bana sormayın. Böyle diyorum diye de yargılamayın lütfen çok korkuyorum. Öyle böyle bir darbe değildi direk tüm ağırlığıyla karnıma dirsek vurdu aptal

Canım benimkinden gelmiyor dünden beri bağıra çağıra ağlıyorum kendi kendime ağlama üzülme stres yapma bebeğin zarar görüyor diyorum ama kendime engel olamıyorum çok korkuyorum öyle böyle bir darbe değildi. Direk ayağı kaydı tüm ağırlığıyla dirseğiyle karnıma vurdu karnım 1 saat ağrıdı. Ya bebeğime biriey olduysa içim çayır çayır yanıyor canım sakinleşmiyorum eşimi gbertmek istiyorum bu bir değil beş değil sürekli salak salak şeyler yapıp zarar verdi hamileliğimin başından beri. Biraz geri zekalı yüz kere söylüyorum konuluyorum bak ben hamileyim dikkatli ol diye yok düşünerek bi iş yapmaz hep aynı. Geçen hafta da eteğime bastı düşecektim. Ondan önce halıyı toplamış ayağım takıldı düştüm çıldırtacak beni canım korkudan stresten hamileliğimden hiçbirşey anlamadım. Bebeğim mahvoldu bu stresten

Canım rahatlamak İçin elimden geleni yapıyorum ama yok çok korkuyorum

Canım wala nasil sakinlesirsin bilmiyorum ama bak bebek direk derinin altında değil ya öyle düşün hareket ediyor eş ayrilmasi vs vs yok daha ne olsun organları yerinden oynayacak değil ya insanlar trafik kazası geçiriyorda sağlıklı büyüyor bebekleri Allah'ın gücüne gider eşini alır Cat die bu kadar yapma biraz Allah'a bırak kismetten ötesi yok tamam haksizsin demiyorum tabiki haklısın ama biraz fazla evham yapıyorsun esinede kendinede dünyayı dar etme keyfini çıkar bişi olmamış bak
Canım rahatlamak İçin elimden geleni yapıyorum ama yok çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…