2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İlk 8 hafta çok fazla nedense ya ilk etapta bebeğin kalbiyle ilgili bişey diyor mu doktorlar yavaş vs. İnsan kendini hazırlar en azından birden duymak çok kötü olur Rabbim sabırlar versin bende daha önce bir düşük yaşadım ama kanamayla oldu benim düşüğüm rahmim attı bebeği resmen şakır şakır kanamıştı bu sefer millet kalbi durdu falan dedikçe kontrol aralarında stres oluyor insan kanama yok ama ya kalbi durduysa diye valla çok zor süreçteyiz

Ben de senin gibiyim önceki kaybımda kanama olmuştu 7. Haftada. Kendime hep o zamanları atlatırsam bir de kalbini duyarsam rahatlarım diyordum ama burayı oludukça yine de telaşa kapılıyorum. Baktım bu topicte 4 gebenin biri düşük yapmış ortalama. Bu çok büyük bir oran normalde 1000de 1 dedikleri düşük oranı 4te 1 nasıl olur(

Kızlar yemekten 5 10 dk sonra midem kazınmaya başlıyor sanki yemek yememişim gibi. Açlık yok ama. Ne yapabilirim? Var mı böyle yaşayan?
Malesef bende öyleyim varsa bi çozum biri soylesin çok kilo almaktan korkuyorum benim midem kazınıyo ama açlıkta hissediyorum gidip gelip mutfaga biseyler yiyorum açlıgımı bastirmak icin

Kızlar yemekten 5 10 dk sonra midem kazınmaya başlıyor sanki yemek yememişim gibi. Açlık yok ama. Ne yapabilirim? Var mı böyle yaşayan?
Bende aynıyım heleki sabah uyandıgımda allahım o kazınma beni delirtiyor yiyorım kahvaltı ama yok banamısın demiyor çok can sıkıcı bi durum

Bebeğini kaybeden herkes için çok üzgünüm. İnşallah en yakın zamanda bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Neden bu kadar kayıp var anlayamıyorum. Ben de pazartesi gideceğim en son 6.haftada gitmiştim tedirgin olmaya başladım. Kalp atışı duymamıştık ama doktor bir sorun olmadığını söylemişti. Allahım sen bebeklerimizi koru

Malesef bende öyleyim varsa bi çozum biri soylesin çok kilo almaktan korkuyorum benim midem kazınıyo ama açlıkta hissediyorum gidip gelip mutfaga biseyler yiyorum açlıgımı bastirmak icin

Bende aynıyım heleki sabah uyandıgımda allahım o kazınma beni delirtiyor yiyorım kahvaltı ama yok banamısın demiyor çok can sıkıcı bi durum
Kızlar sakız biraz iyi geliyor. Ayva da yiyorum ben bastıyor. Burda 2. 3. hamileliği olan anneler var böyle kazınma yaşadılarsa yardımcı olun bize. Gerçekten cok can sıkıcı

Arkadaşlar merhaba hayirli aksamlar uzun zamandır giremiyorum.en son doktor kontorulde kanama alanının artmış olması beni çok üzdü sürekli yattım sadece lavaboya gitim o dereceydim. Bugün kontrolüm vardı doktor kanama alanın azalmış dedi bebegin kalp atisi kesesi falan iyiymiş çok şükür. I kadar kanama alanına rağmen bebek etkilenmemiş gibi dedi içime sular serpildi rabbim hepimizin bebeğini korusun korkularım devam ediyor ama 3 hafta sonrası için randevu verdi. Umarım herkez iyidir

Oyle gercekten yasamayan anlayamaz hissedemez Rabbim kimseye de yasatmasin.kucuk oldugundan degil gelismemis gecen haftadan beri.simdi 7 haftalik olmasi gerekirken 5+5 te kalmis.umidini asla kaybetme Rabbim ol dedikten sonra kürler doktorlar hepsi bos.benim etrafimda o kadar cok cocuk sahibi olan var ki doktorun cocugun olmaz dedigi..Hayirli saglikli evlatlar versin Rabbim isteyen bekleyen herkese..bu uzuntuler zor gunler yerini bebis gulucuklerine biraksin insallah.buradaki tum arkadaslara da hayirlisiyla kucaklarina almak nasip olsun..

Valla bi süre okumıycam böyle giderse 3 ay dolsun en azından zaten paniğim böyle giderse doktordan çıkamıcam sürekli ağlıyorum bebeklerime bişey oldu galiba diye kafam da ilk düşükten sonra hep kanama olur fikri vardı artık olmaması bile yeterli gelmiyor gerçekten ne zaman girsem kötü haber çok üzülüyordum duyunca

Benim de okumama gibi bir düşüncem var maalesef. Kaybedenlere çok üzülüyorum ben de ve yapım gereği evhamlanıyorum. Nasipten ötesi yok biliyoruz ama içimizde neler olup bittiğini bilmemenin paniği de geçmiyor hiç.

Ben geçen hafta pazartesi az birşey kahverengi leke ile gitmiştim.kalp atışını orada görmüştüm.kesenin yeri falan iyi bebekte iyi dediler progestan fitil verdi kanamam kesilmişti.pazar günü aniden ishal ve elim ayağım titremeye ter boşaltmaya başladım.Ben ishalden böyle oldum sanıyordum.salı akşamı lekelenmem tekrardan oldu fitili kullandım.sabah lavobaya gittiğimde kanamanın fazlalaştıgını gördüm ve acile gittim.sonuç kalbi durmuş dediler.şuan kanamam falan da yok

Rutin gebelik kan testlerinizi yaptırdınız mı? Belki kan şekeri ile ilgili bir sorun vardır.
Geçen hafta doktor keseyi gördükten sonra istedi test. Bende insülin direnci çıktı, arada şekerim de yükseliyor. Gebelik öncesi yoktu.

Amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…