2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bozma canım moralini ağrı olur normaldir kendini hazırlıyor doktor öyle demişti bana. Kaç haftalık bilmiyorum ama 7 haftaya kadar gorunmeyebilir de geç döllenme ise gorunmezse sıkma canını. Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin.

Ya çok şaşkınım benim daha once ki gebeligimde grupta sadece 1 arkadasin bebeği düşmüştü. Simdi bu grupta ben dahil sayı cok fazla. Kovidde gecirmedim aşı da vurulmadım neden böyle acaba

Kizlar ben doktora gittim keseyi bebegimide gordum 5 haftalik kalp atisini duyamam haftaya gel dedi ama ben sekiz haftalik saniyordum kafam cok karisti dogum zamani sordum subat sonu dedi ne sacma cozemedim

Kizlar ben doktora gittim keseyi bebegimide gordum 5 haftalik kalp atisini duyamam haftaya gel dedi ama ben sekiz haftalik saniyordum kafam cok karisti dogum zamani sordum subat sonu dedi ne sacma cozemedim
Ovulasyon testi yapmis miydin? Yumurtlama gününü net biliyor musun? Bir de reglin duzenli miydi yoksa degisken mi?

Ovulasyon testi yapmis miydin? Yumurtlama gününü net biliyor musun? Bir de reglin duzenli miydi yoksa degisken mi?
Ben igne tedavisi olmustum ve ovitrelle vurulmustum o ara regl gunum karismisti zaten normalde duzensizdi Nm88326 benden bir hafta sonra hamile kalmisti bende ona bakarak hesaplamistim oyle degilmis maalesef

bu haftadalarda boyle seyler olabilir mi ayy benim ilk gebelik dusuk oldu bundan da cok korkuyorum progestan kullaniyorum.

Kızlar ben de gittim tıroıd ıcın 5 haftalıkken 10 du cok yulsektı simdide asırı dusmus bakalım yenı dçtedavı ise yarar ınsallah ama ıdrar sonucunu sımdı gordum lokosıt asırı fazla cok moralım bozuldu nezman dır var enfeksıyon acaba ınsallah bebege zararı olmaz. Gebelıkte sılca bakılması lazımmıs aslında aklınızda olsun

Bol su içmek gerekiyor canım bende de eser lokösit çıkmıştı az su tükettiğim için

COk gecmis olsun canım kaça düşmüş
Birsey olmamistir ins gönlünü ferah tut
Hemen ilacını kullan
Benim troidimde yuksekti
Ve
Bende de enfeksiyon çıktı
Tek kullanimlik su tozlardan kullandım kesti hemen

COk gecmis olsun canım kaça düşmüş
Birsey olmamistir ins gönlünü ferah tut
Hemen ilacını kullan
Benim troidimde yuksekti
Ve
Bende de enfeksiyon çıktı
Tek kullanimlik su tozlardan kullandım kesti hemen
Cok tesekkur ederım canım, 0.160 a dusmus tsh 3 haftada sımdı dozu degıstırdı ler. Enfeksiyona panık oldum ya kımbılır nezman dır var. Cok su ıcemıyorum ondan sanırım

Cok tesekkur ederım canım, 0.160 a dusmus tsh 3 haftada sımdı dozu degıstırdı ler. Enfeksiyona panık oldum ya kımbılır nezman dır var. Cok su ıcemıyorum ondan sanırım
Oyy cok düşmüş ya
Kac mg vermisti
Enfeksiyon az cok anlaşılıyor ya
Tahmin edebilirsin aslında
Benimki 50 mg kullanmaya basladigimdan beri bağırsaklarim hareketlenmeye basladi resmen
Resmen çalışmıyormus

Oyy cok düşmüş ya
Kac mg vermisti
Enfeksiyon az cok anlaşılıyor ya
Tahmin edebilirsin aslında
Benimki 50 mg kullanmaya basladigimdan beri bağırsaklarim hareketlenmeye basladi resmen
Resmen çalışmıyormus
Bende 1 kılo verdım 3 haftada anladım dustugunu de bukadar beklemiyordum. 75 kullanıyordum 100 kullanınca boyle oldu sımdı 100*4+75*3 gun kullanacam umutluyum duzelecek ınaallah

Bende 1 kılo verdım 3 haftada anladım dustugunu de bukadar beklemiyordum. 75 kullanıyordum 100 kullanınca boyle oldu sımdı 100*4+75*3 gun kullanacam umutluyum duzelecek ınaallah
Kullanmaya devm ediceksiniz yani
İnsan kendini düşünmüyor
Bebislere zarari olmasin
Bende kullaniyorum ama endiseliyim dustugunu nasil anlayacagim diye düşünüyordum
1 ay sonra tekrar yaptir demisti dr testi

Bende de troid sorunu var. 9.2den, 1.6ya dusmustu 3 hafta once. 150 mg kullaniyorum ve son bir haftadir ya ishalim ya da ishal gibiyim. Deger cok mu dustu acaba ben de suphleniyorum. Carpintim fln olmuyor ama kilo verdim, yemek.yiyemiyorum pek gerci ondan da olqbilir. 2 gun sonra kontrolum var yine test olurum da merak ettim siz boyle bir sey yasadiniz mi? @Statusahibi g090

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…