- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Merhaba arkadaşlar ben de 9 haftalık hamileyim bi şey danışmak istiyorum, doktorum 12. haftada ikili tarama testi yapılması yerine fetal dna testi diye bi şey varmış onu yaptırmamızı önerdi. Bi kaş kliniğin broşürünü verdi araştırıp karar verin dedi. %99 doğru çıkıyormuş sonuçları, ama biraz fiyatı yüksek o yüzden düşündürüyor. Daha önce yaptıran ya da yaptırmayı düşünen var mı aranızda?
Merhaba .Ben de yaptıracağım 11+ larda .Hatta randevu da aldım 28 Haziran için .Başka da bir şey
Aaa adama gerizekalı aptal salak bu ne böyle. Farkındaysanız oda bebeğin babası isteyerekmi yaptı sanki adam. Bu kadar evham yapıyorsanız gidin hastaneye yatın 9 ay kontrol altında tutsunlar sizi.Canım benimkinden gelmiyor dünden beri bağıra çağıra ağlıyorum kendi kendime ağlama üzülme stres yapma bebeğin zarar görüyor diyorum ama kendime engel olamıyorum çok korkuyorum öyle böyle bir darbe değildi. Direk ayağı kaydı tüm ağırlığıyla dirseğiyle karnıma vurdu karnım 1 saat ağrıdı. Ya bebeğime biriey olduysa içim çayır çayır yanıyor canım sakinleşmiyorum eşimi gbertmek istiyorum bu bir değil beş değil sürekli salak salak şeyler yapıp zarar verdi hamileliğimin başından beri. Biraz geri zekalı yüz kere söylüyorum konuluyorum bak ben hamileyim dikkatli ol diye yok düşünerek bi iş yapmaz hep aynı. Geçen hafta da eteğime bastı düşecektim. Ondan önce halıyı toplamış ayağım takıldı düştüm çıldırtacak beni canım korkudan stresten hamileliğimden hiçbirşey anlamadım. Bebeğim mahvoldu bu stresten
Canım korkma birsey olmamıştır hem gitmissin ultrasonda da bakılmış icin rahat olsun. Kimi annelerin kucuk çocukları oluyor gelip çat diye annesinin karnina oturuyor ne bileyim hizla sarılınca kafasını çarpıyor vs oyle dusun. Bebek sonucta orada bir sıvının icinde ve o sivi bebegi direk darbelerden koruyorKızlar nolur bana cevap verin Allah aşkına aklımı kaçırmak üzereyim. Dün kontrolden çıkmış eve geliyorduk çok şükür bebeğimde hiçbir sorun yoktu. Hatta ikili test için kan vermiştim. Yağmur yağmıştı geri zekalı kocam ıslak rampadan inmeye çalışırken birden ayağı kaydı düşmemek için refleks yaptı ve dirseğiyle karnıma vurdu. Aptal gibi düşmemek için hamile kadına vurmuş oldu yani. Hemen tekrar doktora gittik baktı ultrasonla bebeğim uzun süre hiç oynamadı sonra oynamaya başladı. Düşük yok çok şükür ama ya bebeğime birşey olduysa çok korkuyorum hiçbirşey olmasa bu stres beni de bebeğimi de öldürecek korkudan gece uyuyamadım sabaha kadar ağladım kocam denilecek adama bağırdım vurdum. Yetti artık bu adamın ağtallıkları sürekli böyle şeyler başıma getiriyor sonra da özür diliyor. Çok korkuyorum kızlar içim çayır çayır yanıyor bebeğimin herhangi bir organına ya bşrley olduysa
Ben de galiba yaptırıcam ama hep kafamdaki soru işareti yine şunu bunu yaptırın dedikleri para tuzağı mı acaba? İnsanın aklınada takılıyor bana cinsiyetide o testle hemen öğrenebilirsin dedi doktorum. İstanbulda mısınız, nerde yaptırcaksınız, fiyatı ne kadar verdiler size?
Hakkında hayırlısı olsun inşallah .Sıkma canını.Tekrar nasip eder AllahKızlar benim kanama alanı başlamış haftaya perşembeye gel dedi kürtaj için. Ben istedim hemen almayın dedim kendisi doğal olsun diye.. sonrasında hsg çekecek ..
Ayni şeyleri yaşadık nasip geçmiş olsun simdidenKızlar benim kanama alanı başlamış haftaya perşembeye gel dedi kürtaj için. Ben istedim hemen almayın dedim kendisi doğal olsun diye.. sonrasında hsg çekecek ..
Bence de katılıyorum bu sekilde davranış hem eşinizin ilerde de çocuğunuzun psikolojisine de zarar verir. Evham yapıyorsunuz elinizde degil ama bu sekilde insanları suclamak bu kadar üzmek de doğru degil insanlar ne büyük kazalar atlatıyor duracak bebek her sekilde duruyor üzmeyin eşinizi de kendinizi de benceAaa adama gerizekalı aptal salak bu ne böyle. Farkındaysanız oda bebeğin babası isteyerekmi yaptı sanki adam. Bu kadar evham yapıyorsanız gidin hastaneye yatın 9 ay kontrol altında tutsunlar sizi.
Canım eşine de yazık ya burnundan getirme hamileyim diye. Bi şey olmaz ondan. benim kızım gece yanımda uyurken sabaha kadar kaç tekme atıyor karnımaKızlar nolur bana cevap verin Allah aşkına aklımı kaçırmak üzereyim. Dün kontrolden çıkmış eve geliyorduk çok şükür bebeğimde hiçbir sorun yoktu. Hatta ikili test için kan vermiştim. Yağmur yağmıştı geri zekalı kocam ıslak rampadan inmeye çalışırken birden ayağı kaydı düşmemek için refleks yaptı ve dirseğiyle karnıma vurdu. Aptal gibi düşmemek için hamile kadına vurmuş oldu yani. Hemen tekrar doktora gittik baktı ultrasonla bebeğim uzun süre hiç oynamadı sonra oynamaya başladı. Düşük yok çok şükür ama ya bebeğime birşey olduysa çok korkuyorum hiçbirşey olmasa bu stres beni de bebeğimi de öldürecek korkudan gece uyuyamadım sabaha kadar ağladım kocam denilecek adama bağırdım vurdum. Yetti artık bu adamın ağtallıkları sürekli böyle şeyler başıma getiriyor sonra da özür diliyor. Çok korkuyorum kızlar içim çayır çayır yanıyor bebeğimin herhangi bir organına ya bşrley olduysa
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun. En yakın zamanda tekrar hamilelik haberini yaz canım buraya inşallahKızlar benim kanama alanı başlamış haftaya perşembeye gel dedi kürtaj için. Ben istedim hemen almayın dedim kendisi doğal olsun diye.. sonrasında hsg çekecek ..
Canim uzulme hicbir sey olmaz. Zaten arada o kadar cok koruyucu katman var ki. Benim arkadasim otobusu yakalamak icin kosarken karninin ustune dusmustu hem de 7-8 aylikti. Cok sukur hicbir sey olmadi. Esin de bilerek yapmamis reflex uzme bence onu da vicdan azabi cekiyordur eminim yazik.Kızlar nolur bana cevap verin Allah aşkına aklımı kaçırmak üzereyim. Dün kontrolden çıkmış eve geliyorduk çok şükür bebeğimde hiçbir sorun yoktu. Hatta ikili test için kan vermiştim. Yağmur yağmıştı geri zekalı kocam ıslak rampadan inmeye çalışırken birden ayağı kaydı düşmemek için refleks yaptı ve dirseğiyle karnıma vurdu. Aptal gibi düşmemek için hamile kadına vurmuş oldu yani. Hemen tekrar doktora gittik baktı ultrasonla bebeğim uzun süre hiç oynamadı sonra oynamaya başladı. Düşük yok çok şükür ama ya bebeğime birşey olduysa çok korkuyorum hiçbirşey olmasa bu stres beni de bebeğimi de öldürecek korkudan gece uyuyamadım sabaha kadar ağladım kocam denilecek adama bağırdım vurdum. Yetti artık bu adamın ağtallıkları sürekli böyle şeyler başıma getiriyor sonra da özür diliyor. Çok korkuyorum kızlar içim çayır çayır yanıyor bebeğimin herhangi bir organına ya bşrley olduysa
Babasinin yaptigi yanlışlık yüzünden degil belki ama senin Bebegine yaptığın Bu stres mahvediyor bebeğiniCanım benimkinden gelmiyor dünden beri bağıra çağıra ağlıyorum kendi kendime ağlama üzülme stres yapma bebeğin zarar görüyor diyorum ama kendime engel olamıyorum çok korkuyorum öyle böyle bir darbe değildi. Direk ayağı kaydı tüm ağırlığıyla dirseğiyle karnıma vurdu karnım 1 saat ağrıdı. Ya bebeğime biriey olduysa içim çayır çayır yanıyor canım sakinleşmiyorum eşimi gbertmek istiyorum bu bir değil beş değil sürekli salak salak şeyler yapıp zarar verdi hamileliğimin başından beri. Biraz geri zekalı yüz kere söylüyorum konuluyorum bak ben hamileyim dikkatli ol diye yok düşünerek bi iş yapmaz hep aynı. Geçen hafta da eteğime bastı düşecektim. Ondan önce halıyı toplamış ayağım takıldı düştüm çıldırtacak beni canım korkudan stresten hamileliğimden hiçbirşey anlamadım. Bebeğim mahvoldu bu stresten
Canım benimki sizinkinin yaninda dusuk kaliyor mg olarak galiba ishal gibi degilimBende de troid sorunu var. 9.2den, 1.6ya dusmustu 3 hafta once. 150 mg kullaniyorum ve son bir haftadir ya ishalim ya da ishal gibiyim. Deger cok mu dustu acaba ben de suphleniyorum. Carpintim fln olmuyor ama kilo verdim, yemek.yiyemiyorum pek gerci ondan da olqbilir. 2 gun sonra kontrolum var yine test olurum da merak ettim siz boyle bir sey yasadiniz mi? @Statusahibi @g090
Himm eger ilac dozu yuksekse carpinti yapar ama bende yok hic. Ya ben cok tuhafim bu ara. Istah yok, bulanti yok ama agiz tadim bozuk. Dun aksam 7de uyudum sabah 6da kalktim. Aclik hissetmiyorum, bagirsaklarim normal degil. Bir de dun ayaktayken birsey hissettim. Wcye gittim camasirim baya islanmisti, kan veya kahve degil ama seffaf da degil. Pantolonuma kadar cikmisti. Yarin doktor kontrolum var diye bir sey yapmadim. Yani bilmiyorum. Umarim her sey yolundadir.Canım benimki sizinkinin yaninda dusuk kaliyor mg olarak galiba ishal gibi degilim
Ama çalışmayan bagirsaklarim calismaya basladı
Dun gece bir iki çarpıntı oldu bende de bak
Cok olmadigi icin uzerinde durmamıştım
Kızlar ben ilac kullanmıyorum tsh değerim normaldi çünkü ama bi kac gündür benim de bağırsaklarım çalismaya başladı ama ben yediğim meyvelere bağlıyorum kiraz şeftali erik vs onlardan olabilir miCanım benimki sizinkinin yaninda dusuk kaliyor mg olarak galiba ishal gibi degilim
Ama çalışmayan bagirsaklarim calismaya basladı
Dun gece bir iki çarpıntı oldu bende de bak
Cok olmadigi icin uzerinde durmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?