2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Merhaba .Ben de yaptıracağım 11+ larda .Hatta randevu da aldım 28 Haziran için .Başka da bir şey yaptırmam.

Bugün kontrolüm vardı .Çok şükür her şey yolunda kaç gündür evham yapıyordum ama rahatladım.3 hafta sonra tekrar görüşelim dedi 12+ lara denk geliyor yine ense kalınlığına bakacam dedi fetal DNA yaptıracak olmama rağmen .Onun harici hafta ile 1 gün fark etmiş ileride şu an .Benden haberler böyle :)

Ben de galiba yaptırıcam ama hep kafamdaki soru işareti yine şunu bunu yaptırın dedikleri para tuzağı mı acaba? İnsanın aklınada takılıyor bana cinsiyetide o testle hemen öğrenebilirsin dedi doktorum. İstanbulda mısınız, nerde yaptırcaksınız, fiyatı ne kadar verdiler size?

Aaa adama gerizekalı aptal salak bu ne böyle. Farkındaysanız oda bebeğin babası isteyerekmi yaptı sanki adam. Bu kadar evham yapıyorsanız gidin hastaneye yatın 9 ay kontrol altında tutsunlar sizi.

Canım korkma birsey olmamıştır hem gitmissin ultrasonda da bakılmış icin rahat olsun. Kimi annelerin kucuk çocukları oluyor gelip çat diye annesinin karnina oturuyor ne bileyim hizla sarılınca kafasını çarpıyor vs oyle dusun. Bebek sonucta orada bir sıvının icinde ve o sivi bebegi direk darbelerden koruyor

İstanbul'dayim Genoks ve Eurofins ile görüştüm.Fiyat aralığı 3000-3400 arasi fiyat verdiler.Cinsiyeti rapora yazmıyorlar ama bilgi veriyorlar.Doğruluk oranları da yüksek bayağı . İstanbul ise sizin de temsilcilerin adını verebilirim görüşürsün.

Para tuzağı olarak görmüyorum da keşke bu tarz testler daha makul olsa da herkes yaptırabilse.En azından bebek ile ilgili kararı ona göre verebilirler.

Amniyosentezi de yaptırmaktan korktuğum için ki doktorumda riskli dedi zaten .En uygun fetal DNA .

Velhasıl Genoks 73 parametreli olanda karar kıldık. Lafı çok uzattım ama .

Aaa adama gerizekalı aptal salak bu ne böyle. Farkındaysanız oda bebeğin babası isteyerekmi yaptı sanki adam. Bu kadar evham yapıyorsanız gidin hastaneye yatın 9 ay kontrol altında tutsunlar sizi.
Bence de katılıyorum bu sekilde davranış hem eşinizin ilerde de çocuğunuzun psikolojisine de zarar verir. Evham yapıyorsunuz elinizde degil ama bu sekilde insanları suclamak bu kadar üzmek de doğru degil insanlar ne büyük kazalar atlatıyor duracak bebek her sekilde duruyor üzmeyin eşinizi de kendinizi de bence

Canım eşine de yazık ya burnundan getirme hamileyim diye. Bi şey olmaz ondan. benim kızım gece yanımda uyurken sabaha kadar kaç tekme atıyor karnıma
Bu kadar stres o darbeden daha kötüdür emin olabilirsin. Yanlış anlama ama bence psikolog yardımı almalısın.

Canim uzulme hicbir sey olmaz. Zaten arada o kadar cok koruyucu katman var ki. Benim arkadasim otobusu yakalamak icin kosarken karninin ustune dusmustu hem de 7-8 aylikti. Cok sukur hicbir sey olmadi. Esin de bilerek yapmamis reflex uzme bence onu da vicdan azabi cekiyordur eminim yazik.

Babasinin yaptigi yanlışlık yüzünden degil belki ama senin Bebegine yaptığın Bu stres mahvediyor bebeğini
Ben cam silerken sandalyeden düşmüştüm oglumda oyle boyle bir dusmek degil
Hic birseycik olmadı cok şükür
Yazık o da babası
Dua et icini ferah tut birsey olmamıştır Allahin izniyle

Canım benimki sizinkinin yaninda dusuk kaliyor mg olarak galiba ishal gibi degilim
Ama çalışmayan bagirsaklarim calismaya basladı
Dun gece bir iki çarpıntı oldu bende de bak
Cok olmadigi icin uzerinde durmamıştım

Canım benimki sizinkinin yaninda dusuk kaliyor mg olarak galiba ishal gibi degilim
Himm eger ilac dozu yuksekse carpinti yapar ama bende yok hic. Ya ben cok tuhafim bu ara. Istah yok, bulanti yok ama agiz tadim bozuk. Dun aksam 7de uyudum sabah 6da kalktim. Aclik hissetmiyorum, bagirsaklarim normal degil. Bir de dun ayaktayken birsey hissettim. Wcye gittim camasirim baya islanmisti, kan veya kahve degil ama seffaf da degil. Pantolonuma kadar cikmisti. Yarin doktor kontrolum var diye bir sey yapmadim. Yani bilmiyorum. Umarim her sey yolundadir.

Kızlar ben ilac kullanmıyorum tsh değerim normaldi çünkü ama bi kac gündür benim de bağırsaklarım çalismaya başladı ama ben yediğim meyvelere bağlıyorum kiraz şeftali erik vs onlardan olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…