2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çok teşekkür ediyorum bilgi için siz yaptırdınız mı acaba bu ikili test denen şeyi sonuç ne zaman çıkıyor acaba

Kizlar sizin de tuyleriniz cogaldi mi ya.. onceki hamilelikte killarla bas edememistim diye bu sefer oncesinde 7 seans epilasyon yaptirmistm baya azalmisti ama simdi yine artti sanki hic yaptirmamisim gibi.. umarm hamilelikten snr yine azalir
Benim göbek çevremde çıkıyor çok garip bir şekilde bildiğin göbeğim tüylendi ki ben sarışınım

Yok cnm ozur dilicek bisi ben de yeni ogrendim bu kadar detayini. Cok sukur arkadasinizin bebis saglikli dogmus.
Ayy ben kafami kaldiramiyorum uyumaya yatmaya doyamiyorum nolcak bu halimiz(
Bende tam tersi. 10 gibi uyku basıyor yatsıya zor dayanıyorum. Sonra gece çişe uyanınca 3-4 gibi oturuyorum sonra 1 saat anca uyuyup sabahın köründe hortluyorum kendi kendime çok pişman olucaksın uyu işte diyorum ama yok. Ki ben uykuya aşırı düşkünüm.

Aynı şey bende de var sabahın köründe kalkıyorum. Bir daha çok zor uyuyorum. Sabah 5-6 en geç 7 dedi mi ayaktayım. Ben de gece tuvalete kalkıyorum ondan mı oluyor acaba bilemedim :)

Kizlar sizin de tuyleriniz cogaldi mi ya.. onceki hamilelikte killarla bas edememistim diye bu sefer oncesinde 7 seans epilasyon yaptirmistm baya azalmisti ama simdi yine artti sanki hic yaptirmamisim gibi.. umarm hamilelikten snr yine azalir
O maalesef bende de var hem çok hızlı çıkıyor hem çok çıkıyor. Resmen ağda yapıyorum ama jilet etkisi görüyorum. Öncesinde ben de 10 seans falan gittim lazere. Şu an gitmemişim gibi. Sonrasında dökülme olmuyormuş galiba östrojenden dolayı yenilenip gürleşiyorlarmış.

Kızlar benim gibi kalçanın üst tarafında ağrı hisseden var mı aşırı zayıf hamile kaldım acaba ondan mı oluyor sabah çok kötü bir agrıydı belimin alt tarafında yürümekte zorlandım bi 5 dakika sonra geçti

Kızlar ben hicbir sey yiyemiyorum ya sabah zorla peynir ekmek yedim biraz bide ishal gibi bişeyim anlamadım

Bana da kız gibi geliyor öyle hissediyorum ama bilinmez tabi 13 Temmuz’da randevumuz var o zaman öğreniriz diye düşünüyorum.
Sayfada ikra meyra diye bir hanim var cinsiyet tahmini yapıyor hep. Bir de ona sor istersen canim bakalim ne diyecek

Geçen hafta benim de oldu 3 gün yürüyemedim. Tam kalça ve kuyruk sokumu kemiklerinin bağlandığı yer. Şimdi de çok iyi değil. Yormayın kendinizi eğilip temizlik falan yapmayın. Ben normal zamanım gibi zannettim fazla yüklendim . Zaten vücudumuz değişiyor hassas. Dikkatli olmak lazım .

Merhaba ben kızıma hamile iken 8haftalıktı sanırım kalça ağrısı başladı doğurduğum an bitti hamileliğim boyunca hemen her gece ağrıdan ağlıyordum öyle kötü durumdaydım. Yatağa yattığımda kalçamda bazen kramp ile birlikte kitlenme oluyordu inanılmaz bir ağrı ne yapsam geçmiyordu bazen 5dk bazen saatlerce sürüyordu sinir sıkışması gibi bir şey hissediyordum çömelince yada klozete oturunca popom boşluğa düşer gibi olduğunda bazen kurtuluyordu o sıkışan yer öyle rahatlıyordum. Yine aynı haftalarda kalçamdaki o noktayı hissetmeye başladım 1 hafta ailemi ziyarete gittim bol bol gezdim fazlasıyla yoruldum döndüğümden beri azcık iş yapayım gece boyu ağrıyor henüz kilitlenme yaşamadım inşaAllah o evreye geçmem diye dua ediyorum. Sebebini çok araştırdım her doktor normal dedi bebek büyüyor baskı yapıyor dedi ama 3gr bebek ne baskı yapacak henüz dediğimde cevap alamadım. Magnezyum ve kalsiyum takviyesi bir tık rahatlatıyordu onuda 4 aydan sonra izin veriyorlar. Rastgele gittiğim bir bayan doktora danıştım bu durumu kendiside hamileydi aynı sorunu yaşadığını sadece hormonların değişmesinin bile etkileyebildiğini söylemişti bende durumu kabullenmiştim. İnşaAllah sizinki o kadar ilerlemez ve bian önce geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…