2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Doktorum bana istedigin yerden gelip kan aliyorlar evden bile demisti, sizin nasil oldu? Doktorun muayenehanesine mi geldiler?

Kızlar ikili testimiz güzel çıktı çok şükür rabbime elhamdulillah bebek uzun dedi doktor tabi biz anne baba da uzunuz normal cinsiyeti de söyledi doktor gözlerim dolu dolu
hayırlı olaun çok sevindim
Selamlar ikili testi devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum. Sadece doktordan randevu almam yeterli mi? Ayrıca biyerden de randevu alacak mıyım? İlçeden ile gideceğim orada sorun yaşamamak adına soruyorum.
ben şehir hast yaptırıyorum gebe polikliniğinden randevu al ikili teste geldim de onlar yapıyor
ay çok heyecanlı
Canım çok sevindim gözün aydın ne kadarlıktın görünmedi mi cinsiyet
12+2 yiz ama dr devlette söylemedi hatta ben cinsiyet bakmıyorum bana cinsiyet için gelme dedi sağlık olsun 16. haftayı bekleyeceğiz artık

Kızlar benim kendi doktorum ikili testi yaptı yani daha doğrusu ense kalınlığına baktı sadece bi de kan tahlili istedi perinotolog olması mı gerekiyor ? Kafam karıştı

Kızlar benim kendi doktorum ikili testi yaptı yani daha doğrusu ense kalınlığına baktı sadece bi de kan tahlili istedi perinotolog olması mı gerekiyor ? Kafam karıştı
hayır perinatolıg değil ense kalınlığı ve kan değerleriyle bir risk hesaplaması yapılıyor o kadar

Dün sağ kaşığımda gün boyunca aynı yerde batmalar oldu demiştim bugün biraz önce banyo yapıyordum taburenin üzerine beyaz örtü serip öyle yıkanıyorum ben bi ayağa kalktım ki kahverengi lekeler var örtünün üzerinde çok korktum kızlar sizde de oluyor mu böyle şeyler hiç olmamıştı

Kızlar öncelikle ikili testlerden bir çoğunuzun güzel sonuç almasına çok sevindim Rabbim bizlere de güzel haberler almayı nasip etsin inş Ben çok farklı bir konuya değineceğim. Haliyle iç çamaşırlarımız artık olmamaya başladı, ben sütyen almak istiyorum kendime ama özellikle sarkmaması için önerdiğiniz veya başkalarından duyduğunuz bir marka falan var mı?

...

Olsun birlikte bekleriz bizde

Doktorum bana istedigin yerden gelip kan aliyorlar evden bile demisti, sizin nasil oldu? Doktorun muayenehanesine mi geldiler?

Hangi firmaya vermiştiniz?

Toplu cevap vereyim :) saron, normalde o şekilde yapıyorlardi ama ben acıbadem hastanesi üzerinden personel indirimiyle yaptırdığım için genetik tani merkezlerine gitmek zorunda kaldım .Turkuazvemor , Genoks 73 parametreli olanı yaptirdik .Genoks kendisi 3000 TL dedi gelip kendileri alacaktı .Hastane üstünden 2800 e hallettik .

Black36 ben içiyorum hatta bazen içim öyle bir yanıyor ki asitli şeyler canım istiyor ama tabi minnak yudum alıyorum :)

Yalnız içeriklerindeki sodyum oranına dikkat et ,en düşük olanını tercih et tansiyon açısından riskli olabilir.

Alay edilme riskini göze alarak yazıyorum:)...Karnınızda seğirme oluyormu açıp baktığınızda 10.haftaya girdim daha imkansız gibi bişey ama seğirme var:)
Ay kesinlikle dun gece içimde bir baligin takla attığına yemin edebilirim ama ispatlayamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…