2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Anladim. Ben de genoks yaptiricam, ozel sigortam var ama kapsamiyordur tabi sormadim bile kapsiyor mu diye. Hadi bakalim hayirlisi 2 hafta sonra da benimki var

Kızlar akıntı sorunu yaşayan varmı benim gibi doktor fitil yazdı ama kullanamadım sirkeli su ile deniyorum bu sefer inşallah faydası olur

Anladim. Ben de genoks yaptiricam, ozel sigortam var ama kapsamiyordur tabi sormadim bile kapsiyor mu diye. Hadi bakalim hayirlisi 2 hafta sonra da benimki var

40+ yaşlarda olunca özel sigorta kapsıyor ama onun harici kapsamiyormuş bence ikili dörtlü yerine keşke bunu yapsalar da daha net sonuçlar alsa insanlar .Çok fahiş fiyatlar veriyorlar.

12. Haftada pembemsi bir akıntım var, doktoruna danışan var mı böyle bir durumu?

12. Haftada pembemsi bir akıntım var, doktoruna danışan var mı böyle bir durumu?
Benim akintim hep böyle lekelenme bence akintidan ziyade bir gün böyle pembe 4 5 gün kahve sonra tekrar pembe oluyor doktor kanama rahim ağzında oluyor hassasiyetten her şeyden olabilir korkulacak bir kanama değil demişti ama akintidan dolayı değil ultrasinda baktığında kanama alani olmadığından böyle dedi ilac ve iğne oluyorum dinleniyorum sürekli ama doktoruna görünmelisin mutlaka

ben de merak ediyorum oysho ve hm ye bakacağım
Olsun birlikte bekleriz bizde
bir şey soracağım doktorunuz mültivitamine başlattı mı? ben sormayı unuttum haliyle söylemedi. ilk gebeliğimde 3 aydan sonra imom omega içmiştim. şimdi kendi kafama göre başlasam olur mu?

Ne zamandan beri var acaba kahve akıntınız

Sağol canım tavsiyelerin için
Hormonlar tavan şu an cok normal Canim arada bana da oluyor

Allahım yardımcımız olsun inşAllah
Ben de öyleyim. Bir derdim falan da yok ama içimden herkese çatmak ve ağlamak geliyor. Gebelikte normal bir şeymiş. İlkinde olmamıştı böyle.

Çok güldüm

Ben de tam tersi uyuyamıyorum.
Ay hiç sorma ya gerçekten. Bitecek inşAllah bu dönemlerde.
Doktora gittiniz mi? Kanamanız durdu mu
Hayır tekrar doktora gitmedim ve kanamam hala var maalesef.
malesef ocak annesi olamayacam yine bos gebelik yasiyorum bu durum iki kez ust uste yasadim sebebi arastirilacak ancak bir turli anlam veremiyorum esimde bugun sinirimi iyice bozdu belkide esimle yapamiyorum Rabbimde istemiyor mu acaba
Rabbim hakkında hayırlısını versin inşAllah canım sabırlı elbet yenisi gelecektir
Bende aşı olmak istemiyordum çok şükür nisan başı geçirdiğimden 1 ekim tarihine kadar aşı bana çıkmıyor sonrası Allah kerim bakalım
Elinizden geldiğince direnin . Yasal haklayınız var onları kullanın

Kızlar merhaba biraz önce kontrolden çıktım bebek 13 haftalık olmuş çok şükür. Geçen hafta ikili test için kan vermiştim riskler düşük çıktı ancak FB hcg Mom değeri 0.26 çıktı. Doktor bu değeri yuvarlak içine aldı ve daha sık kontrole gelmeniz gerekli dedi. Normal değer 0.3 olmalı dedi. Ben de korktum bu konuda bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…