2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar ben belki 9 temmuzdan sonra Türkiye’ye gelmeyi planlıyorum tatile inşAllah.
burdaki randevumu beklemicem gelip orda gidecem doktora inşAllah .
Ben size sorum şu muayene ücretleri ortalama ne kadar hem develer için hem özel için ?

Devlet paralı değil tabi sosyal güvence olmassa ne kadar muayene ücreti alınır bilmiyorum özellerde 100 TL ile 300 arasıdır ama şehrine göre değişir

valla bende rahatladım :) Benim de yaşım 34. yarın ikiliye giricem ultrasonda iyi çıkarsa yaş riskini kafaya takmamaya karar verdim.

0.26 ile 0.30 arasinda pek bir fark yok gibi ama doktora neden boyle soyledigini sorsaydiniz

Çok değişken, devlette sgk olmayan ne ödüyor onu bilmiyorum ama özelde butik özel hastanelerde 150 tl’den başlayıp Acıbadem’e falan giderseniz 800’lere varır. Kliniklerde de daha uygum semtlerde 200’lerden nişantaşı doktorlarına giderseniz 1500’e varılır. Şehre göre de değişiyor. Benim verdiğim fiyatlar istanbul. Tahlil verirseniz üstüne yüzlerce lira daha eklenir burda sgk, tamamlayıcı, özel sigortanız yoksa pahalı olur, ama para biriminiz euro ise uyguna da gelebilir :) sanıyorum yine de çoğu ülkeye göre daha uygun fiyatlıymış sağlık sistemimiz.

Normalde bel fıtığı olup hamilelikte artan var mı ya belim çok kötü durumda ilaçta alamıyorum önerebileceğiniz bişey var mı işe de başladım artık raporum bitti oturmak bile mahvediyor yürürken kramp giriyor hamilelikle alakası yok normaldede olurdu ama hamilelikte hiç çekilmiyor arttı bide

Merhabalar kızlar bende ocak annesi olacağım inşallah sağlıkla gelir.. Benim beklenmeyen gebelik oldu ilki tüp bebekti 4 yılın sonunda oldu korunmuyorduk tabi olmaz diye ama oldu ilk çocuğum 21 aylık aranizda benim gibi olan var mi? Emzirmeye de devam ediyorum bu süreçte
2 sine nasıl yetişecem diye endişeler taşıyorum.. Daha bezden ayrılmadi aynı yatakta yatıyoruz

40+ yaşlarda olunca özel sigorta kapsıyor ama onun harici kapsamiyormuş bence ikili dörtlü yerine keşke bunu yapsalar da daha net sonuçlar alsa insanlar .Çok fahiş fiyatlar veriyorlar.
Himm 40'i gectim ben gun olarak oley Ilk kez bunun icin sevindim.. ben sansimi deneyeyim o zaman indirim icin. Tesekkurler bu bilgi baya iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…