Ciddi bisi olmasini istemem tabi ama uyduruk konular yuzunden (meselaBu kocaların geri iadesi yok mu
Ay trip atmaktan sıkıldım ya adam anlamıyorTansiyon oynamış olabilir gebelikte hafif taşikardi durumu olabilir dinlenmeye çalış tansiyon aleti varsa düzenli takibini yapmak lazım bu aralar
Gözünün üstünde kaşının olması bile bahane bencediyo ki uzun uzun cümle kuruyosun haksız da olsan haklı gibi oluyorsun işim bu ikizler kadınıyim ayol ben
iade etmeyelim stres attıriyorlar iyi oluyor
Ya ciddi bişey olmuyor da çok şükür sinir bozuyorCiddi bisi olmasini istemem tabi ama uyduruk konular yuzunden (meselaBlntkbra arkadasimizin verdigi ayakkabiyi yavas baglama ornegi gibi ) sesler yukselince de insanin modu dusuyo.
Gecmis olsun. Bol bol su ic o cok onemli. Artik her yerimiz ayri oynamaya basladi. Bende de hergun yeni bir hikaye. Hayirlisiyla 40 haftamizi tamamlayalim insallah. Mesela hormonlardan mi yoksa kocam gercekten denyo mu arasinda gidip geliyorum. her yaptigi batiyo bir iki gundur gibi gibi seyler de var..
TSH ve Serbest T4 ile takip ediyorlar. T3 gerekmiyor. Benim endokrin doktorum D vitamini ve B12'ye de bakiyordu zaman zaman. Onlar da onemli hormon dengesinde.iyi akşamlar tiroid le ilgili düzenli kontrol yaptıran arkadaşlar.
serbest t 4 ve tsh baktıracağım. t3 e baktırmam gerekir mi? t3 ün çeşiti var mı ? hangisine baktırıyorsunuz?
Empati sifir, duygusal zeka ara ki bulasin. Hepsi ayni deyip normallestirmek bize haksizlik. Gercekten zor. Bazen yangin var diye bagirasim geliyor.erkekler düz varlıklar, en azından benim kocam dümdüz. her şeyi söylemen lazım. geçen gün adım atamıyorum o kadar belim ağrıyor. işe gidecek tuvalete kalktım yatağa 10 dk da ancak dönebildim gördü. evden çıkarken iyi misin demeden çekti kapıyı. 3 gündür trip atıyorum, geçmiyor kızgınlığım. belim ne zaman tam düzelir o zaman geçer :))
Ama D vitamini testi en pahalilardan aklinda olsun. Yakin zamanda baktirdiysan, sigorta sorunun da varsa tekrar baktirmaiyi akşamlar tiroid le ilgili düzenli kontrol yaptıran arkadaşlar.
serbest t 4 ve tsh baktıracağım. t3 e baktırmam gerekir mi? t3 ün çeşiti var mı ? hangisine baktırıyorsunuz?
sağlık ocağında geçen ay tsh 3.5 çıktı. bu ay 4.5 .TSH ve Serbest T4 ile takip ediyorlar. T3 gerekmiyor. Benim endokrin doktorum D vitamini ve B12'ye de bakiyordu zaman zaman. Onlar da onemli hormon dengesinde.
Empati sifir, duygusal zeka ara ki bulasin. Hepsi ayni deyip normallestirmek bize haksizlik. Gercekten zor. Bazen yangin var diye bagirasim geliyor.
Benimki ses yukseltmesi degil trip atmaCiddi bisi olmasini istemem tabi ama uyduruk konular yuzunden (meselaBlntkbra arkadasimizin verdigi ayakkabiyi yavas baglama ornegi gibi ) sesler yukselince de insanin modu dusuyo.
Asm ye gidip troitlerime baktirmak istiyorum mumkunse t3 t4 diyorum. Tsh t3 ve t4 bakiyor oda. ( Hipotroiti hastasiyim )iyi akşamlar tiroid le ilgili düzenli kontrol yaptıran arkadaşlar.
Canim onun bir aciklamasi vardi yanlis hatirlamiyorusam (sen yine doktoruna mutlaka sor) soyle bir seydi: serbest T4, T3e donusup vucutta kullaniliyor. Bu donusume komutu veren de TSH beynin emir hormonu gibi. O nedenle TSH ve serbets T4 normalse T3te sorun yoktur zaten gibi bir sonuc cikiyor. O nedenle T3 pek bakmiyorlar ama icine sinmiyorsa baktir tabi zarar olmaz. Benim kadindogumcum 3 aydir troidlerime bakmio. Nedense xok rahat
Ben hic aile hekimliginde baktirmamistim ordayken ama kan orneklerini bazilari bekletip gonderiyolarmis o yuzden yanlis cikabiliyomus diye bir seyler okumustum.Keske oyle olmasa Aile hekimlikleri ne rahat halbuki mis gibi git gel kolayca. Doktorum da hep nerde yaptirdin diye sorardi. Ben ya acibadem ya da memoriallarda yaptirdigim icin (sigortamizdan oturu) onlara OK derdi ama her seferinde nereye yaptirdigimi sorar.. En son da yazin Birunilere yaptirdim o da iyi tabi..benimki de hiç test istemiyor. ben kendim takip edip yaptırıyorum sağlık ocağında. sağlık ocağında çıkan sonucu beğenmiyor. bir daha yaptırıyor. şimdi sormadan tekrarlatıcam dediği yerde testi.
Ben hic aile hekimliginde baktirmamistim ordayken ama kan orneklerini bazilari bekletip gonderiyolarmis o yuzden yanlis cikabiliyomus diye bir seyler okumustum.Keske oyle olmasa Aile hekimlikleri ne rahat halbuki mis gibi git gel kolayca. Doktorum da hep nerde yaptirdin diye sorardi. Ben ya acibadem ya da memoriallarda yaptirdigim icin (sigortamizdan oturu) onlara OK derdi ama her seferinde nereye yaptirdigimi sorar.. En son da yazin Birunilere yaptirdim o da iyi tabi..
Ama bisi dicem korma cunku bu tiroidler en cok ilk 3 ay onemli. Sonra bebik kendi troidini uretmeye bqsladigi icin belki de cok onemsemiyolar.
O serum efsane güzelmiş biraz pahalı olduğu için mecbur kalmadıkça yazmıyolarmış devlette falan annem almıştı depoları direk doldu hatta orda bi bayan da hamileyken kullNdığını söylemiş yalnız çok yavaş ilerletiyolarmş 6-8 saat arası hastanede duruyosnArkadaşlar benim demirim bir türlü yükselmiyor baştan beri ilaç kullanmama rağmen. Birkaç defa ilaç değiştirdik ama işe yaramadı. Doktor demir serumu kullanırız dedi en son. Bilgisi olan var mı? Sizler hangi ilacı kullandınız çok moralim bozuldu tahlil sonucuna
gynoferon kullanıyorum. yan etkisi falan da olmadı. hamile kaldığımda demir serum 47 imiş. simdi 117 olmuş.Arkadaşlar benim demirim bir türlü yükselmiyor baştan beri ilaç kullanmama rağmen. Birkaç defa ilaç değiştirdik ama işe yaramadı. Doktor demir serumu kullanırız dedi en son. Bilgisi olan var mı? Sizler hangi ilacı kullandınız çok moralim bozuldu tahlil sonucuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?