2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bizimde beklediğimiz kargomuz geldi baktıkça mutlu oluyorum…Allah kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah
Aminnn insallah guzel olmus gule gule kullanin. Ben de burdan siparis vermistm sana kac haftada geldi? Bana 5 hafta dedi sanirim 4 hafta oldu daha ses cikmadi sorsam mi acaba diye dusunuyodm:)

Arkadaşlar karnından su sesi gelen var mı normal mi bu ya bağırsaklarımdan geliyordur inş ürktüm resmen gece gece

Arkadaşlar karnından su sesi gelen var mı normal mi bu ya bağırsaklarımdan geliyordur inş ürktüm resmen gece gece
Nobetci benim canim kizlar uyuyodur Karnimizdan su sesi gelmesi kadar normal bisi olamaz cok su ictigimizde bile likir likir ses gelir l. Agrin sancin bi sikintin yoksa devam uykuya

Sevgili ocak annesi üyeleri nasılsınız iyisinizdir insallah dün doktora gittim 21 ile 24 Aralık arası planlı sezeryan yapalım diyor daha önce miyom ameliyatı olduğum için rahimini cok fazla zorlamadan bebeği alalım diyor yani yaklaşık olarak 37 buçuk 38. Hafta civarı bana doğum yolu göründü daha once ameliyat geçirdiğim için normal doğum yasak bana o yüzden planlı sezeryan olacak dualarınızı esirgemeyin ❤ Herkesi bi nefeste kurtarsın rabbim ınslalah Allah yardımcımız olsun❤❤

Günaydın kızlar dün bende nst ye girdim ve sancı çıktı Dr ciğer gelistirici iğne verdi iki gün vurulucam bir fitil bir de hap verdi dinlen dedi bir iki hafta daha dursa iyi olur bebek dedi Dr heyecan sardı tabii beni

İlaçlarla durur canım biraz daha merak etme. Sancıların kaça çıkıyordu, düzenli sancılar mıymış?

Daha önceki ameliyatından dolayı mı erken alıyor canım?
Hayırlısı olsun ay kavuşacağın günü bilerek beklemek nasıl bir duydu acaba sağlıkla kavuşalım inşallah

Elis ismine bir ek yapacaz sanırım çok istedi bana oğul bu ismi ama karışıyor diyorlar magnet ve kapı süsü siparişi de verildi işin kötüsü ama neyse artık yapacak bir şey yok öneri varsa alırım gençler Elis ismine ön ya da son ek

Bende 2 kere aile hekimliğinde test yaptırdım. Saat 10’da laboratuvara gönderdikleri için 10 dan sonra kan almıyorlar. Ertesi gün öğlen gidip sonucumu alıyordum. Normal çıkmıştı ikisi de. Doktorum test istememişti aile hekiminden aradıkları için yaptırıp gösterdim, bizim hastane de yaptır deseydi doktorum yaptırırdım. Hiç ek takviye vitamin, demir ilacı vs. falan vermedi bana.

Eklentiler

• 16386111857596241939231222481518.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…