Biz karar veremedik daha, yüzünü görelim ne yakışırsa onu koyalım dedikMerhaba arkadaşlar kızlarımızın isimleri nelerdir acaba,hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim
Yeğenim 2 yaşında adı MahmutBir ay kaldı hala isim yok ortada kızlar
DevaMerhaba arkadaşlar kızlarımızın isimleri nelerdir acaba,hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim
Gynoferon çok iyi bence ben değiştirince tekrar düştügynoferon kullanıyorum. yan etkisi falan da olmadı. hamile kaldığımda demir serum 47 imiş. simdi 117 olmuş.
ferritinim de 15 den 65 e yükseldi. hamilelik bana yaradı bu anlamda
Canım dün taburcu olduk, tüm değerlerim doğum sonrası normalde döndü, doğum öncesi 3 gün olmak üzere + doğum sonrası da 5 gün olmak üzere yatışım tamamlamdı. Şimdi oğlumlu evdeyiz şükürler olsun
Yaa ne güzel anlatmışsınCanım dün taburcu olduk, tüm değerlerim doğum sonrası normalde döndü, doğum öncesi 3 gün olmak üzere + doğum sonrası da 5 gün olmak üzere yatışım tamamlamdı. Şimdi oğlumlu evdeyiz şükürler olsun2240 gram 43 cm doğmuştu taburcu olurken ödemi attığından 2045 gram çıktık. Eğer karnımda olsaydı bugün 35+6 olacaktık. Ama küçük erkeğim 35.günde çıkmak durumunda kaldı benim minik savaşçım benim yaralarımı sardı ona bakarken içim eriyor hepinize bu duyguyu sağlıkla versin gerçekten fotoğraflar, çekimler, hastane ziyaretçileri hepsi boş. Siz iyi olun yeter ki. Ben en iyi hastaneyi ayarladım , en iyi şeyleri ayarlayacaktım, valizimi nelerle doldurdum, neler giyecektim, hep ziyaretçi gelmesin stresim de vardı. Ama devlet hastanesinde çok riskli hamilelikleri olan ve aylarca yatan kişilerle birlikte yataklı hasta bölümünde kaç farklı kişiyle aynı odada kaldım, oğluma sağlığıma kavuştum ya gerisi boş. Tek ziyaretçi bile yasaktı babası bile ben kapıya çıkarmadan göremedi, sezeryan yapmadıkça refakatçi bile yasaktı, 7 gece kalmama rağmen hastane çantamda sadece belli başlı şeyleri kullandım gerisi boşmuş, bebeğime ve bana gelip gidip üniversite tıp öğrencileri, asistanlar, doktorlar tanı düşünmek amaçlı baktı, çantamdaki ne lohusa geceliğini giydim ne de orda tedirginlikle kendi riskli doğumunu bekleyen diğer hamilelere nispet olmasın diye lohusa tacımı takmadım. Gerçekten sağlık harici herşey boşmuş birşeyinşs gerçekleşmezse üzülmeyin inanın hayırlıso buymuş diyin. Doktor bir daha hamile olmamı önermedi belki bu tek hamileliğim oldu, içinde kalan ukteler var mı evet çok var ama oğlumu alamayabilirdim, ya da o annesiz büyüyebilirdi. Tek şansım kendimi iyi hissettiğim ama öylesine karar verdiğim bir gece tansiyon bakmak oldu, internette çok okudum gerçekten verilmiş büyük sadakam varmış.
Bana süreçle veya hastaneyle veya sezeryanda neler lazım oldu vs gibi sorularınız varsa seve seve yanıtlarım. Sadece benden 35.haftadan ilerisi yok söylemek istedim sonrasında neler oluyor bilemem :)
Sağlıkla kavuşalım da gerisi boş gerçekten. tekrar çok çok geçmiş olsun canım.Canım dün taburcu olduk, tüm değerlerim doğum sonrası normalde döndü, doğum öncesi 3 gün olmak üzere + doğum sonrası da 5 gün olmak üzere yatışım tamamlamdı. Şimdi oğlumlu evdeyiz şükürler olsun2240 gram 43 cm doğmuştu taburcu olurken ödemi attığından 2045 gram çıktık. Eğer karnımda olsaydı bugün 35+6 olacaktık. Ama küçük erkeğim 35.günde çıkmak durumunda kaldı benim minik savaşçım benim yaralarımı sardı ona bakarken içim eriyor hepinize bu duyguyu sağlıkla versin gerçekten fotoğraflar, çekimler, hastane ziyaretçileri hepsi boş. Siz iyi olun yeter ki. Ben en iyi hastaneyi ayarladım , en iyi şeyleri ayarlayacaktım, valizimi nelerle doldurdum, neler giyecektim, hep ziyaretçi gelmesin stresim de vardı. Ama devlet hastanesinde çok riskli hamilelikleri olan ve aylarca yatan kişilerle birlikte yataklı hasta bölümünde kaç farklı kişiyle aynı odada kaldım, oğluma sağlığıma kavuştum ya gerisi boş. Tek ziyaretçi bile yasaktı babası bile ben kapıya çıkarmadan göremedi, sezeryan yapmadıkça refakatçi bile yasaktı, 7 gece kalmama rağmen hastane çantamda sadece belli başlı şeyleri kullandım gerisi boşmuş, bebeğime ve bana gelip gidip üniversite tıp öğrencileri, asistanlar, doktorlar tanı düşünmek amaçlı baktı, çantamdaki ne lohusa geceliğini giydim ne de orda tedirginlikle kendi riskli doğumunu bekleyen diğer hamilelere nispet olmasın diye lohusa tacımı takmadım. Gerçekten sağlık harici herşey boşmuş birşeyinşs gerçekleşmezse üzülmeyin inanın hayırlıso buymuş diyin. Doktor bir daha hamile olmamı önermedi belki bu tek hamileliğim oldu, içinde kalan ukteler var mı evet çok var ama oğlumu alamayabilirdim, ya da o annesiz büyüyebilirdi. Tek şansım kendimi iyi hissettiğim ama öylesine karar verdiğim bir gece tansiyon bakmak oldu, internette çok okudum gerçekten verilmiş büyük sadakam varmış.
Bana süreçle veya hastaneyle veya sezeryanda neler lazım oldu vs gibi sorularınız varsa seve seve yanıtlarım. Sadece benden 35.haftadan ilerisi yok söylemek istedim sonrasında neler oluyor bilemem :)
Canım dün taburcu olduk, tüm değerlerim doğum sonrası normalde döndü, doğum öncesi 3 gün olmak üzere + doğum sonrası da 5 gün olmak üzere yatışım tamamlamdı. Şimdi oğlumlu evdeyiz şükürler olsun2240 gram 43 cm doğmuştu taburcu olurken ödemi attığından 2045 gram çıktık. Eğer karnımda olsaydı bugün 35+6 olacaktık. Ama küçük erkeğim 35.günde çıkmak durumunda kaldı benim minik savaşçım benim yaralarımı sardı ona bakarken içim eriyor hepinize bu duyguyu sağlıkla versin gerçekten fotoğraflar, çekimler, hastane ziyaretçileri hepsi boş. Siz iyi olun yeter ki. Ben en iyi hastaneyi ayarladım , en iyi şeyleri ayarlayacaktım, valizimi nelerle doldurdum, neler giyecektim, hep ziyaretçi gelmesin stresim de vardı. Ama devlet hastanesinde çok riskli hamilelikleri olan ve aylarca yatan kişilerle birlikte yataklı hasta bölümünde kaç farklı kişiyle aynı odada kaldım, oğluma sağlığıma kavuştum ya gerisi boş. Tek ziyaretçi bile yasaktı babası bile ben kapıya çıkarmadan göremedi, sezeryan yapmadıkça refakatçi bile yasaktı, 7 gece kalmama rağmen hastane çantamda sadece belli başlı şeyleri kullandım gerisi boşmuş, bebeğime ve bana gelip gidip üniversite tıp öğrencileri, asistanlar, doktorlar tanı düşünmek amaçlı baktı, çantamdaki ne lohusa geceliğini giydim ne de orda tedirginlikle kendi riskli doğumunu bekleyen diğer hamilelere nispet olmasın diye lohusa tacımı takmadım. Gerçekten sağlık harici herşey boşmuş birşeyinşs gerçekleşmezse üzülmeyin inanın hayırlıso buymuş diyin. Doktor bir daha hamile olmamı önermedi belki bu tek hamileliğim oldu, içinde kalan ukteler var mı evet çok var ama oğlumu alamayabilirdim, ya da o annesiz büyüyebilirdi. Tek şansım kendimi iyi hissettiğim ama öylesine karar verdiğim bir gece tansiyon bakmak oldu, internette çok okudum gerçekten verilmiş büyük sadakam varmış.
Esrasu devlet hastanesi anlaminda bir sikayetin bir ilgisizlik hali varmiydi yada herhangi bir sey isteCanım dün taburcu olduk, tüm değerlerim doğum sonrası normalde döndü, doğum öncesi 3 gün olmak üzere + doğum sonrası da 5 gün olmak üzere yatışım tamamlamdı. Şimdi oğlumlu evdeyiz şükürler olsun2240 gram 43 cm doğmuştu taburcu olurken ödemi attığından 2045 gram çıktık. Eğer karnımda olsaydı bugün 35+6 olacaktık. Ama küçük erkeğim 35.günde çıkmak durumunda kaldı benim minik savaşçım benim yaralarımı sardı ona bakarken içim eriyor hepinize bu duyguyu sağlıkla versin gerçekten fotoğraflar, çekimler, hastane ziyaretçileri hepsi boş. Siz iyi olun yeter ki. Ben en iyi hastaneyi ayarladım , en iyi şeyleri ayarlayacaktım, valizimi nelerle doldurdum, neler giyecektim, hep ziyaretçi gelmesin stresim de vardı. Ama devlet hastanesinde çok riskli hamilelikleri olan ve aylarca yatan kişilerle birlikte yataklı hasta bölümünde kaç farklı kişiyle aynı odada kaldım, oğluma sağlığıma kavuştum ya gerisi boş. Tek ziyaretçi bile yasaktı babası bile ben kapıya çıkarmadan göremedi, sezeryan yapmadıkça refakatçi bile yasaktı, 7 gece kalmama rağmen hastane çantamda sadece belli başlı şeyleri kullandım gerisi boşmuş, bebeğime ve bana gelip gidip üniversite tıp öğrencileri, asistanlar, doktorlar tanı düşünmek amaçlı baktı, çantamdaki ne lohusa geceliğini giydim ne de orda tedirginlikle kendi riskli doğumunu bekleyen diğer hamilelere nispet olmasın diye lohusa tacımı takmadım. Gerçekten sağlık harici herşey boşmuş birşeyinşs gerçekleşmezse üzülmeyin inanın hayırlıso buymuş diyin. Doktor bir daha hamile olmamı önermedi belki bu tek hamileliğim oldu, içinde kalan ukteler var mı evet çok var ama oğlumu alamayabilirdim, ya da o annesiz büyüyebilirdi. Tek şansım kendimi iyi hissettiğim ama öylesine karar verdiğim bir gece tansiyon bakmak oldu, internette çok okudum gerçekten verilmiş büyük sadakam varmış.
Cok duygulandım okurken.Canım dün taburcu olduk, tüm değerlerim doğum sonrası normalde döndü, doğum öncesi 3 gün olmak üzere + doğum sonrası da 5 gün olmak üzere yatışım tamamlamdı. Şimdi oğlumlu evdeyiz şükürler olsun2240 gram 43 cm doğmuştu taburcu olurken ödemi attığından 2045 gram çıktık. Eğer karnımda olsaydı bugün 35+6 olacaktık. Ama küçük erkeğim 35.günde çıkmak durumunda kaldı benim minik savaşçım benim yaralarımı sardı ona bakarken içim eriyor hepinize bu duyguyu sağlıkla versin gerçekten fotoğraflar, çekimler, hastane ziyaretçileri hepsi boş. Siz iyi olun yeter ki. Ben en iyi hastaneyi ayarladım , en iyi şeyleri ayarlayacaktım, valizimi nelerle doldurdum, neler giyecektim, hep ziyaretçi gelmesin stresim de vardı. Ama devlet hastanesinde çok riskli hamilelikleri olan ve aylarca yatan kişilerle birlikte yataklı hasta bölümünde kaç farklı kişiyle aynı odada kaldım, oğluma sağlığıma kavuştum ya gerisi boş. Tek ziyaretçi bile yasaktı babası bile ben kapıya çıkarmadan göremedi, sezeryan yapmadıkça refakatçi bile yasaktı, 7 gece kalmama rağmen hastane çantamda sadece belli başlı şeyleri kullandım gerisi boşmuş, bebeğime ve bana gelip gidip üniversite tıp öğrencileri, asistanlar, doktorlar tanı düşünmek amaçlı baktı, çantamdaki ne lohusa geceliğini giydim ne de orda tedirginlikle kendi riskli doğumunu bekleyen diğer hamilelere nispet olmasın diye lohusa tacımı takmadım. Gerçekten sağlık harici herşey boşmuş birşeyinşs gerçekleşmezse üzülmeyin inanın hayırlıso buymuş diyin. Doktor bir daha hamile olmamı önermedi belki bu tek hamileliğim oldu, içinde kalan ukteler var mı evet çok var ama oğlumu alamayabilirdim, ya da o annesiz büyüyebilirdi. Tek şansım kendimi iyi hissettiğim ama öylesine karar verdiğim bir gece tansiyon bakmak oldu, internette çok okudum gerçekten verilmiş büyük sadakam varmış.
ElissuElis ismine bir ek yapacaz sanırım çok istedi bana oğul bu ismi ama karışıyor diyorlarmagnet ve kapı süsü siparişi de verildi işin kötüsü ama neyse artık yapacak bir şey yok öneri varsa alırım gençler Elis ismine ön ya da son ek
Çok geçmiş olsun. başınız sağ olsun. İnsanlar böyle zamanlarda daha iyi anlıyor sağlığın kıymetini.Cok duygulandım okurken.ben de hamileliğim boyunca bir çok sıkıntı yaşadım ve artık ben de en önemli şeyin sağlık oldugunu anladim.Kayinpederimi kaybettik 3 ay sonra da kayinvalidemi.esim yıkıldı.bir ay sonra hiç sucumuz yokken trafik kazası yaptık ve aracımız perte ayrıldı ki araçta oğlum annem esim be ben vardik.ve ben 18 haftalık hamileydim o zaman.ufak tefek morluklarla atlattık.ama aracı görseydiniz nasil sağ çıkmışlar derdiniz.bu yaşadıklarımdan sonra öğrendim ki hayatı akışına bırakmak lazım anın kıymetini bilmek lazım.Bazen doğumdan korkasim geliyor sonra diyorum ki geçici bir sıkıntı.biraz ağrı çekeceksin.Allah sevdiklerimize ve bize sağlık sıhhat versin.gerisi hallolur.Gule gule büyüt bebeğini canim
Benim ilk düşündüğüm isimdi sonrada defneyi koydum diğer kızımaBen de deniz koyacağım kizimin adını
Bizde aynı durumdayızBir ay kaldı hala isim yok ortada kızlar
Daha önceki ameliyatından dolayı mı erken alıyor canım?
Hayırlısı olsun ay kavuşacağın günü bilerek beklemek nasıl bir duydu acabasağlıkla kavuşalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?