2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merhaba kızlar umarım herkes iyidir .
Biz iyiyiz çok şükür Ayazımız yavaş yavaş büyüyor 1.280 gr olmuş çok şükür . 31 .ci gebelik haftası oluyor . Şimdilik herşey yolunda çok şükür 🥰
Bende artık ayaklandım yemek ev işleri günüm öyle geçiyor çok şükür . Sabırsızlıkla Ayazın eve gelmesini bekliyoruz.
Pazartesi günü en az 32 haftasını tamamlaması lazım dediler bizim yakındaki hastaneye sevk edebilmek için inşAllah iyi toparlarda 35 hafta dolduğu zaman inşAllah çıkarırlar .
Kendinize dikkat edin inşAllah. Şimdilik böyle kızlar çok şükür iyiye gidiyoruz .

Bana da burç muhabbeti yapan çok oldu. Hadi o yine manikürcüymüş. Bizim eczacı yaptı aynı muhabbeti. Oğlaklar şöyle inatçı böyle zor olurmuş 🤦🏻‍♀️ Yalnız o burçtan değil de karakterden kaynaklanıyor dedim. İnatla oğlakları kötülüyor bana 🥴Seni mi kırcam yay doğururum deseydim keşke :KK48:

Mümkünse ben de içimde tutup kova doğuracağım😀
Diyorum 1 ay bekleseydik kova olurdu, çok acele ettik😀😀

Biz iyiyiz çok şükür Ayazımız yavaş yavaş büyüyor 1.280 gr olmuş çok şükür . 31 .ci gebelik haftası oluyor . Şimdilik herşey yolunda çok şükür 🥰
Bende artık ayaklandım yemek ev işleri günüm öyle geçiyor çok şükür . Sabırsızlıkla Ayazın eve gelmesini bekliyoruz.
Pazartesi günü en az 32 haftasını tamamlaması lazım dediler bizim yakındaki hastaneye sevk edebilmek için inşAllah iyi toparlarda 35 hafta dolduğu zaman inşAllah çıkarırlar .
Kendinize dikkat edin inşAllah. Şimdilik böyle kızlar çok şükür iyiye gidiyoruz .
Çok güzel, şuan beslenmesi nasıl, burundan mı besleniyor, emmeye başladığında daha hızlı kilo alıyorlar diye biliyorum, az kaldı biraz daha toparlanın sıpacık cok cok emmeye başlayınca hemen çıkarırlar inşallah

Kızlar gümüş kapak aldınız mı? Ne aldınız acaba

Puseti arka koltuğa koyduğumuzda bebek koltuğa doğru bakıyor ya, görebilmek için bir ayna muhabbeti olmuştu kimdi hatırlayamadım. Kimse aynayı aldı mı söylesin 🤣

Oğlak iyidir iyi mantıksal olur, sorumluluk sahibi olur, okulda çalışkan olur. Az soguktur az empati yoksunudur ama olsun 😅
😁 Soğukluk konusuna katılıyorum ama empati çok yaparım ben ya, adil davranmak en büyük özelliğim, annem kızıyor hep doğrucu davut diye, işine gelmiyor babannemleri eleştirirken 😂😂

Cok sevindim gormemistim simdi gordum 🥰🥰

Anne bebek çantam geldi pijama takımı da kargoya verilmiş. Haftaya hastane çantası hazırlamaya baslayacagim yavaştan.
Şimdi büyük valiz var onu kullanacağım ama bu anne bebek çantasını hastaneye götürmeye gerek var mi sizce?

Puseti arka koltuğa koyduğumuzda bebek koltuğa doğru bakıyor ya, görebilmek için bir ayna muhabbeti olmuştu kimdi hatırlayamadım. Kimse aynayı aldı mı söylesin 🤣

Pusetin arkasıni sağ ön yolcu koltuğunun sırtına dayayacaksin sonra arka cama dikiz aynası mantığında ayna koyacaksin misss anlatabildim mi ya karışık gibi oldu ama 😂😂😂 bir kaç kez okuyunca anlasiliyor 😂😂😂
Anne bebek çantam geldi pijama takımı da kargoya verilmiş. Haftaya hastane çantası hazırlamaya baslayacagim yavaştan.
Şimdi büyük valiz var onu kullanacağım ama bu anne bebek çantasını hastaneye götürmeye gerek var mi sizce?

Benim orta boy valiz dolmadı bile büyük boy valiz yeter sanki ekstra çanta yapmana gerek olmaz

Selammm bacımsular bugun bakamadm hic umuyorum herkes iyidir
Elele anne yanını azmettim buldum
Kıtalar atladım
Kac km yol gidip aldık🤣
Umuyorum dogru karardır
Bebemde bende mutlu oluruz
Birde biraz bebek arabası baktım
Elele midoyu begendim ama cok as bakabildiğim için biraz daha bakmak istedim
Alan var mı acaba bu modeli?
Nette de stok yok zaten yine
Kesin zamlı stok açılır 🤦🏼‍♀️

Back