- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi oğlak olarak oğlağın kötü taraflarını söylerimValla ben kendim Oğlak oldugum icin kimse bana oğlağı kotuleyemez![]()
Bana da burç muhabbeti yapan çok oldu. Hadi o yine manikürcüymüş. Bizim eczacı yaptı aynı muhabbeti. Oğlaklar şöyle inatçı böyle zor olurmuşYalnız o burçtan değil de karakterden kaynaklanıyor dedim. İnatla oğlakları kötülüyor bana
Seni mi kırcam yay doğururum deseydim keşke
![]()
Çok güzel, şuan beslenmesi nasıl, burundan mı besleniyor, emmeye başladığında daha hızlı kilo alıyorlar diye biliyorum, az kaldı biraz daha toparlanın sıpacık cok cok emmeye başlayınca hemen çıkarırlar inşallahMerhaba kızlar umarım herkes iyidir .
Biz iyiyiz çok şükür Ayazımız yavaş yavaş büyüyor 1.280 gr olmuş çok şükür . 31 .ci gebelik haftası oluyor . Şimdilik herşey yolunda çok şükür
Bende artık ayaklandım yemek ev işleri günüm öyle geçiyor çok şükür . Sabırsızlıkla Ayazın eve gelmesini bekliyoruz.
Pazartesi günü en az 32 haftasını tamamlaması lazım dediler bizim yakındaki hastaneye sevk edebilmek için inşAllah iyi toparlarda 35 hafta dolduğu zaman inşAllah çıkarırlar .
Kendinize dikkat edin inşAllah. Şimdilik böyle kızlar çok şükür iyiye gidiyoruz .
Bende de mi var acaba anlamadım, açkık tokluk takibim normaldi ama yükleme yapmadımBende şeker var(mış) ama şekere dahil hiçbir belirtim yok.Gerçi 147 cıkmıştı ama ben çok fazla dikkat ediyorum
Oğlak iyidir iyi mantıksal olur, sorumluluk sahibi olur, okulda çalışkan olur. Az soguktur az empati yoksunudur ama olsunBi oğlak olarak oğlağın kötü taraflarını söylerim![]()
Daha hazırlamadm 10 tane koyarım bendeHastane çantasına 10 adet bez koymuştum, 10 tane daha eklesem mi? Kaç tane koydunuz kızlar
Hastane çantasına 10 adet bez koymuştum, 10 tane daha eklesem mi? Kaç tane koydunuz kızlar
Silver nurse aldım ben canımKızlar gümüş kapak aldınız mı? Ne aldınız acaba
Oğlak iyidir iyi mantıksal olur, sorumluluk sahibi olur, okulda çalışkan olur. Az soguktur az empati yoksunudur ama olsun![]()
Cok sevindim gormemistim simdi gordumMerhaba kızlar umarım herkes iyidir .
Biz iyiyiz çok şükür Ayazımız yavaş yavaş büyüyor 1.280 gr olmuş çok şükür . 31 .ci gebelik haftası oluyor . Şimdilik herşey yolunda çok şükür
Bende artık ayaklandım yemek ev işleri günüm öyle geçiyor çok şükür . Sabırsızlıkla Ayazın eve gelmesini bekliyoruz.
Pazartesi günü en az 32 haftasını tamamlaması lazım dediler bizim yakındaki hastaneye sevk edebilmek için inşAllah iyi toparlarda 35 hafta dolduğu zaman inşAllah çıkarırlar .
Kendinize dikkat edin inşAllah. Şimdilik böyle kızlar çok şükür iyiye gidiyoruz .
Normalse yoktur ozaman canımBende de mi var acaba anlamadım, açkık tokluk takibim normaldi ama yükleme yapmadım
Puseti arka koltuğa koyduğumuzda bebek koltuğa doğru bakıyor ya, görebilmek için bir ayna muhabbeti olmuştu kimdi hatırlayamadım. Kimse aynayı aldı mı söylesin![]()
Anne bebek çantam geldi pijama takımı da kargoya verilmiş. Haftaya hastane çantası hazırlamaya baslayacagim yavaştan.
Şimdi büyük valiz var onu kullanacağım ama bu anne bebek çantasını hastaneye götürmeye gerek var mi sizce?