Evet canım haklısn önemli olan ciğerlerinin gelişmesi. Doğduktan sonra toparlarlar insallah. Rabbim evlatlarımızı korusunYok canım bozma moralini doğunca dirençli olur hızlı toparlar zayıf olmasına takılma lütfen ki 2 hafta önce topigin toromanlqriydi bizim oğlanlar hatırlarsan sen elinden geleni yap biraz yatsınlar dursunlar yerlerinde bir haftadaha hem riskine de etki etmemiş olur kilo almazsa
Aynen yaramaz bir an önce doğmak istiyor daha ne kadar tutacağız bilmiyorumBiliyorum ya seninki Yaramaz valla daha simdiden böyledurucak biraz daha inşallah cnm stres yapmamaya çalış
Amin inşallah sağ ol canımİnşallah zamanını bekler canım geçmiş olsun
Benim gibi tez canlı olcak herhaldeİsyan üstüne isyan seninki çok fena olacak valla
Geçmiş olsun benm de aynı durumum. Rahim ağzım baya kısalmış. Senin bebiş kaç kg ciğer geliştiirici iğne oldun mu canımŞubat bebişlerinin pek durmaya niyetleri yok gibi doktor 37 gibi alabiliriz daha fazla bekleyemeyiz dedi bebek için.
Dün nst de sancı çıktı korktum valla daha erken gelicek diye yarın tekrar kontrol umarım herşey yolunda gider hepimiz için
Benm de tüp bebek. Normal istiyorum zaten erken doğum riskide var doğum baslayınca gidcem hastaneye artık nasıl doğurursamMerhaba kızlar bizim de bugun kontrol vardı. Sat a göre 34+0 ama baş karın bacak çevresi hepsi birbirinden farkli oluyor hep ultrason kağıdında sizin de öylemi. Karın çevresi 2 hafta geriydi 2 hafta önce. Şimdi 2 haftada 3 haftaya yakın büyümüş şükür daha geriye gitmemiş. Şimdi de başı 2 hafta kadar büyük haftasına göre. Daha fazla artmadikca sorun yok dedi doktor. Sizlerin de öyle mi hep birbirne uyumlu mu olur şaşırıyorum. Kilosu da 2200 çıktı. İlk defa nst ye girdim. Tüp bebek benimkisi. Sana bağlı istersen sezeryan yaparız 38 de dedi. Fikrim yok açıkçası hangisi iyidir diye. Ha bir de bizim doğum fiyatlari da normal 3800 sezeryan 4400 olmuş. Nst de 25 TL :)
Canım ben de çok kilo almıyorum.Kızlar kasım ayından beri sadece 1 kg almışım. Gerçekten sinirim bozulmaya basladı. Bebeğin kilosu zaten sınırda. Yediklerim nereye gidiyor ya?
Yiyorum kuzum bu hafta abandım onlara hep. İnsallah tosuncuk sağlıklı bebişlerimiz vakitlice doğarlarCanım ben de çok kilo almıyorum.
Kafana takma onu.
Bebisin kilosu azsa kaşar peyniri, muz, tahin pekmez, meyve bakliyat et tavuk.
Bunlar kilo aldırıyor bebişe.
Herkezde olduğu gibi ağrım var yürütmeyen cinsten ama belimde sırtımda bir ağrı yoktu şükür.Ağrın varmiydi cnm sanci çıktığın da
İnşallah zamaninda gelir bebisin yarin güzel haberler alirsin
Su bardağı olucak cnmCanım ben bugün duta başladım da yarım çay bardağı mi su bardağı mi su olacak ondan emin olamadım
Evet canım çalışırken ebeler 1 parmak diyince doktor 1 cm diyordu.Kızlar 1 parmak açıklık 1 cm falan mı oluyor.
Hemşire gelince sordum da 1 parmaktı dedi.
Seninle aramızda 1 gün var canım bebişlerin kilolar da aynı, inan bende seninle aynı endişeleri yaşıyorum çok araştırdım Kağan Kocatepe’nin videosunu izleyince kaderime razı olayım dedimAa öylemiymişdoğru olabilir canım. Görümcem de hep kilolu çocuklar doğuruyordu. Hiç öyle yemeside fazla yoktu. 37. Haftada 4 kg doğurmuştu kendimizi yıpratmayalım o zaman bosuna. Ayy gece gündüz durmadan yiyorum ki kg alsın diye. Artık midem dolup taşıyor rahatsızlanıyorum . Amiinn insallah hepimizin canım
İçim rahatladı sağol kuzumSeninle aramızda 1 gün var canım bebişlerin kilolar da aynı, inan bende seninle aynı endişeleri yaşıyorum çok araştırdım Kağan Kocatepe’nin videosunu izleyince kaderime razı olayım dedimBelki bizimkiler birden büyüme atağı yapar
Sağol canım sanada geçmiş olsun.Geçmiş olsun benm de aynı durumum. Rahim ağzım baya kısalmış. Senin bebiş kaç kg ciğer geliştiirici iğne oldun mu canım
Evet canım 1 cm ne diyorlar doktorunla görüştün müKızlar 1 parmak açıklık 1 cm falan mı oluyor.
Hemşire gelince sordum da 1 parmaktı dedi.
Aynen cnm sonu güzel olsun da her acıya değer napalimYaaa çok fenaymis canım oda hiç bilmiyodum desene her iki doğum şekline göre insanı korkutan birseyler var ama sonu muhteşem o yüzden insanın umrunda bile olmuyor bunlar dimi ama o minik bedeni görünce herşey unutuluyor
Doktoruma ulaştım canım hastaneye gel dedi.
Nst'de sancılarım çıktı.
Yatış verildi şuan ne olacak bilmiyorum.
Covid testi verdim sonuç bekliyorum.
Kuzum isyan çıkarmış senin ki,bastırır doktorlar merak etme. Benim oğlumda öyleydi hep sancilanirdim, simdi öyle sabırsız bi cocuk ki... seninki de biraz sabırsız bıdık olacak anlaşıldı ❣Bu benimkinin ikinci gelmeye kalkışı
Amin canım amin. Ciğerlerinde sorun olmasında doktorunda dediği gibi doğduktan sonra kilo alırlar önemli olan enfeksiyon veya solunum sıkıntısı olmaması. Ben de kiloyu cok kafama takıyorum ama takmamalıyız aslındaSağol canım sanada geçmiş olsun.
Benim bebeğin kilosu 2.5 hafta geriden geliyormuş bu ay kilo almamış çok tansiyonumda yüksek çıkınca doktor beklemek istemedi dışarda gelişmesi sağlanır içerde beslenemiyorsa diye 37. Hafta alırız muhtemelen dedi.
Geçen hafta 1513 gram ölçüldü kilosu, 2 gün sonra perinatolog gördü 1780 dedi
2 gün öncede yine kendi doktorum 1900 küsür dedi ama yanılma payı varmış tabi.
3 günde bir kontrol ediyorlar İNŞALLAH günlerini beklerler hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğsunlar hepsi.
Bende de aynısı vardı doktora gittim bugün kafası yukarıdaymış bastırıyormuşKızlar günaydın dün gece kendime salonun ortasinda sezaryen yapıp bebeği alacaktım artıknefes alamadım resmen kaburgalarım catlicak sandım yediklerim ağzıma geliyor sanki midemi bulmuş eliyle mıncıklıyo
Benim oğlumun da boyu hep geriden geliyor cnm üzülüyorum içten içe ama doktorum hep sıkıntı yok genetik diyor, eşim de bende kisa boyluyuzİçim rahatladı sağol kuzumyapı meselesi tabi biraz da anne baba minyonsa kilolu bebek beklemek garip oluyor biz de çok minyonuz eşimle. Ne kadar tombiş doğabilir ki ciğerleri sorunsuz enfeksiyonsuz doğsunlarda
Ben 2.750 gr doğmuşum benimki de bana çekti sanırımİçim rahatladı sağol kuzumyapı meselesi tabi biraz da anne baba minyonsa kilolu bebek beklemek garip oluyor biz de çok minyonuz eşimle. Ne kadar tombiş doğabilir ki ciğerleri sorunsuz enfeksiyonsuz doğsunlarda
Ayy ben de canımBenim oğlumun da boyu hep geriden geliyor cnm üzülüyorum içten içe ama doktorum hep sıkıntı yok genetik diyor, eşim de bende kisa boyluyuzbi görsen araştırıyorum ne boyu uzatır diye, kalsiyum o kadar cok alıyorum ki.. Yemeye bağlı olsa benimki basketçi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?