2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet canım haklısn önemli olan ciğerlerinin gelişmesi. Doğduktan sonra toparlarlar insallah. Rabbim evlatlarımızı korusun

Geçmiş olsun benm de aynı durumum. Rahim ağzım baya kısalmış. Senin bebiş kaç kg ciğer geliştiirici iğne oldun mu canım

Benm de tüp bebek. Normal istiyorum zaten erken doğum riskide var doğum baslayınca gidcem hastaneye artık nasıl doğurursam
Kilosu iyi canım. Benm hastane sezaryen 5 bin tl dedi. Ama yeniyıl fiyatlarından bahsetmedi hiç. NST pahalıymış ya

Kızlar kasım ayından beri sadece 1 kg almışım. Gerçekten sinirim bozulmaya basladı. Bebeğin kilosu zaten sınırda. Yediklerim nereye gidiyor ya?
Canım ben de çok kilo almıyorum.
Kafana takma onu.
Bebisin kilosu azsa kaşar peyniri, muz, tahin pekmez, meyve bakliyat et tavuk.
Bunlar kilo aldırıyor bebişe.

Kızlar 1 parmak açıklık 1 cm falan mı oluyor.
Hemşire gelince sordum da 1 parmaktı dedi.

Canım ben de çok kilo almıyorum.
Kafana takma onu.
Bebisin kilosu azsa kaşar peyniri, muz, tahin pekmez, meyve bakliyat et tavuk.
Bunlar kilo aldırıyor bebişe.
Yiyorum kuzum bu hafta abandım onlara hep. İnsallah tosuncuk sağlıklı bebişlerimiz vakitlice doğarlar senin durumun nasıl ağrıların geçtimi biraz serum vs taktılarmı

Ağrın varmiydi cnm sanci çıktığın da
İnşallah zamaninda gelir bebisin yarin güzel haberler alirsin
Herkezde olduğu gibi ağrım var yürütmeyen cinsten ama belimde sırtımda bir ağrı yoktu şükür.
Bebek tekme attı birkaçkere o ara yükseldi kasılma oluyormuş sanırım o bende tam anlayamadım mantığını canım ilk çocuk:)

Seninle aramızda 1 gün var canım bebişlerin kilolar da aynı, inan bende seninle aynı endişeleri yaşıyorum çok araştırdım Kağan Kocatepe’nin videosunu izleyince kaderime razı olayım dedim Belki bizimkiler birden büyüme atağı yapar

İçim rahatladı sağol kuzum yapı meselesi tabi biraz da anne baba minyonsa kilolu bebek beklemek garip oluyor biz de çok minyonuz eşimle. Ne kadar tombiş doğabilir ki ciğerleri sorunsuz enfeksiyonsuz doğsunlarda

Geçmiş olsun benm de aynı durumum. Rahim ağzım baya kısalmış. Senin bebiş kaç kg ciğer geliştiirici iğne oldun mu canım
Sağol canım sanada geçmiş olsun.

Benim bebeğin kilosu 2.5 hafta geriden geliyormuş bu ay kilo almamış çok tansiyonumda yüksek çıkınca doktor beklemek istemedi dışarda gelişmesi sağlanır içerde beslenemiyorsa diye 37. Hafta alırız muhtemelen dedi.

Geçen hafta 1513 gram ölçüldü kilosu, 2 gün sonra perinatolog gördü 1780 dedi
2 gün öncede yine kendi doktorum 1900 küsür dedi ama yanılma payı varmış tabi.

3 günde bir kontrol ediyorlar İNŞALLAH günlerini beklerler hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğsunlar hepsi.

Aynen cnm sonu güzel olsun da her acıya değer napalim
Doktoruma ulaştım canım hastaneye gel dedi.
Nst'de sancılarım çıktı.
Yatış verildi şuan ne olacak bilmiyorum.
Covid testi verdim sonuç bekliyorum.

Bu benimkinin ikinci gelmeye kalkışı
Kuzum isyan çıkarmış senin ki,bastırır doktorlar merak etme. Benim oğlumda öyleydi hep sancilanirdim, simdi öyle sabırsız bi cocuk ki... seninki de biraz sabırsız bıdık olacak anlaşıldı ❣

Amin canım amin. Ciğerlerinde sorun olmasında doktorunda dediği gibi doğduktan sonra kilo alırlar önemli olan enfeksiyon veya solunum sıkıntısı olmaması. Ben de kiloyu cok kafama takıyorum ama takmamalıyız aslında

Bende de aynısı vardı doktora gittim bugün kafası yukarıdaymış bastırıyormuş

İçim rahatladı sağol kuzum yapı meselesi tabi biraz da anne baba minyonsa kilolu bebek beklemek garip oluyor biz de çok minyonuz eşimle. Ne kadar tombiş doğabilir ki ciğerleri sorunsuz enfeksiyonsuz doğsunlarda
Benim oğlumun da boyu hep geriden geliyor cnm üzülüyorum içten içe ama doktorum hep sıkıntı yok genetik diyor, eşim de bende kisa boyluyuzbi görsen araştırıyorum ne boyu uzatır diye, kalsiyum o kadar cok alıyorum ki.. Yemeye bağlı olsa benimki basketçi olurdu

Ben 2.750 gr doğmuşum benimki de bana çekti sanırım Anne yüreği işte illa ele avuca gelsinler istiyoruz Sağlıklı olsunlar da inşallah sütümüz yarayacak doğduktan sonra tombiş yapıcaz bebikleri

Ayy ben de canım kalsiyum alıyorum ki kemikleri kuvvetli olsun boyu uzun olsun diye . Ama genetik işte hersey üzülmeyelim sonucta sağlıklılar cok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…