2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Anlamını bilmiyorum ama kulağa hoş geliyor Uras benim.eşimde sen koy dedi ama bu seferde oda baba olcak hevesli diye ,öyle kendim koyarsamda uzulcem, ah bu hormonlar

Ayyy canımmm benim heycanlanma Allah’ın izniyle sağ Salim alıcaksın yavrunu kucağına dualarımız seninle.

Amin canım benim Allah razı oslun

Bugun emilyinpariss arkadasimizda doguruyoooooorrrrrrr
Haydeeee yokmu artıran geliyoooorrr kuzucuklar yavaş yavaş. Bu bebisler annislerini düsünüyorlar. Ben subata kalirsam zaten vinçle falan kaldirirlar beni oturdugum yerden. Kendimi fok baliğı gibi hissediyorum. Anan dahada agirlasip kimseye muhtac olmadan geliver kuzucummm
Basligi subati bekleyemeyen ocak anneleri diye degistirek yavvv

E eymenayaz geçmiş olsun cnm rabbim şifasını versin kuzularina domuz gribi yaygin cocuklarda benim kizda olmustu doktor 5 günlük antibiyotik tedavisi vermisti bizim atesimizi dolven düşürmüştu sende kendine çok dikkat et cnm bol bol vitaminli seyler ye

Inşallah güzel bir doğum geçirir, sağlıkla kucağına alırsın oğlunu stres yapma, üzülme, baya ileri haftalardayız artık, bebiş demekki yeterli buldu içerde kalmayı, artık sıgamiyorum çıkarın beni diyor:)

Kabizmisin ? O oyle hemen olmuyor. Okadar sancidan sonra tam bebek gelirken ayni buyuk tuvaletin geliyormus gibi oluyor. Kabizlik varsa son zamanlarda bebek asagida oldugu icin zorluyor
Geçti valla kendiliğinden bazen bebek baskı yapıyor demekki

Canımm neden ağlıyorsunn demekki gelmek istemiş annesinin hasretine dayanamamış çok şükür haftanız iyi korkma dua et biz de dua edelim birkaç gün bile dursa en azından ciğer geliştirici kar eder Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz inşallah kucağına aldığından hemen mis kokusunu içine çekersin emzirirsin

Canım Allah korusun covid olma ihtimalleri var mı ? Uzun süre ateş de havale yapar, acile götür bence. Ya da şurubun dozunu arttır, kilo ve yaşa göre şurup kaşık sayısı artar biliyorsun ?
Ay Allah korusun değildir inşallah canım netten baktimda daha çok domuz gribi belirtileri gibi duruyor zaten bugünde böyle devam ederse yine bı götüreceğim ama bademcikler de şiş büyük ihtimalle ondan kaynaklanıyor ateş düşmemesi surubuda ona göre veriyorum bende canim

Kızlar benim göğüs ucum cok kuruo o ucu degilde koyulasan kenarlari.siz ne yapionuz? Dün lansinoh krem alicaktim hem fayda etmiyor denildi die aklimda kalmis burda hemde minicik sey 100 kusurdu acıdım ona o kadar vermeyi.benim yuzume surdugum krem var eczaneden aliyordum yuzume sivilce ilaci kullandigim zaman ondan beri surekli kullanirim onu sursem olur mu ki napsam bilemedim

Geçti valla kendiliğinden bazen bebek baskı yapıyor demekki
Aynen canim. Az bi yuruyum hemen asagi toplaniyor benimki penguen yuruyusune gecis yapiyorum. Esim videomu cekip duruyor cok komikmişim hırboo noolccaakk

Dualarımız seninle canım inşallah güzel kavuşacaksın bebeğine üzülme ilki de normaldi size kavuşmak istiyor demekki bu arada doktoruna güven içini ferah tut bize de dua et duan çok kabul olur şimdi sen bebeğini düşün bence zaten baya sağlıklıydı sadece güzelce geleceğini düşün eşya da gelir getirirler düşünme bunları

Bademcikte ates dusmuyor canim. Buyukte yok Allaha sukur onun hemen geciyorda kucuktede var babasi gibi. Onunki gecmek bilmiyor. Esimin 41leri buluyor ates. Hastanedekiler ezberledi artik test bile almiyorlar bizden

Ben incia krem aldım daha uygun fiyatı bir de uzun gider canım o kremlerin küçük olduğuna bakma ama şimdilik bio oil çatlak yağımdan ve hindistancevizi zeytinyağı sürüyorum canım iyi geliyor

Allah'ım sağ saglim kucağına aldırsin canım korkma kavuşacaksınız ne güzel

Ben incia krem aldım daha uygun fiyatı bir de uzun gider canım o kremlerin küçük olduğuna bakma ama şimdilik bio oil çatlak yağımdan ve hindistancevizi zeytinyağı sürüyorum canım iyi geliyor
Bende bendeki kremi deneyeyim olmadı dediklerinden alayim canim sagol

İnsallah kızlar sağolun suan 33+1
15 gün sonra 35 anca oluyor şuanda da kg 2100 müş insallah daha fazla dayanır ağrılarım vardı 1 haftadır ama normal sanıyordum
Canım benim 24. Haftamda 2.5 cm di sonra sürekli yatmaya başladım arada 2.8 e çıktı arada 2 cm e düştü şuan 32+4 üm ve bu haftaya kadar hep bu düzeylerdeki rahim kısalığıyla geldim 4 gün önce 2.3 cm idi progestan fitil verdi bana ve sürekli yatıyorum yani yatmak çok iyi geliyor bence bi sonraki kontrole kadar sadece yat ve sadece wc ye kalk

Canım sakin ol.
kilosu haftası iyi çok şükür güzel olacak herşey İNŞALLAH güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…