2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Amiiin inşallah kuzum

Canim temizlik ya da gezenin sonu agri oluyor dikkat et

Canım sakin ol nolursun, olacağın önüne geçemeyiz ki valizlerini al hemen eşin götürsün hastaneye. Akşama da alırsın meleğine kucağına insallah sağlıkla sıhhatle. Ağlama bebişin etkilenmesin

yüzü ve saçı benim gibi bu aralar çok yağlanan , sivilcesi çıkan var mı ?

burnumun büyüdüğü yetmediği gibi yüzüm, boynum saç diplerim sivilcelendi ya
her gün banyo yapıyorum sanki hiç yapmamışım gibi saçlarım yağ içinde, yağlıda yemiyorum
ama aynaya bakmaktan tiksinmeye başladım

Aminnnnn saol canim benim ogluslarin nasil oldu
İlac ve duş aldırdım uyuyorlar simdi canım sagolasin büyüğü sürekli uyuyor ya demin zorladım yine kalkmadı benim yatak odamda girdi yatağa iki gündür cikmiyorda oradan gel oturma odasında TV izle biraz bizimle kal orada uzanirsin Diyorum ağlıyo gelmiyoda gözüm ağrıyor diyor orası biraz karanlık herhalde dhaa iyi geliyo nettende baktım sürekli uyuklamakta iyi değilmiş bu hastalıkta riskli belirtiler arasindaydi bakalım hayirlisiyla gecseydi iyi olsalardi

İnsallah kızlar sağolun suan 33+1
15 gün sonra 35 anca oluyor şuanda da kg 2100 müş insallah daha fazla dayanır ağrılarım vardı 1 haftadır ama normal sanıyordum
Canım benimde 34+2 kontrolünde 2100 çıktı. Doktor bu haftalarda 1850-3000 kg arası çok bebek gördüğünü söyledi küçük bebek daha rahat toparlıyormuş, bazen ultrason eksik olcebiliyormus vs hiç canını sıkma. Kağan Kocatepe bir videosunda diyorki 33 haftalık 3 kilo bir bebek mi kuveze girmez 35 haftalık 2 kilo bebek mi? Yani kilosu önemli değil, haftası ve ciğer gelişimi önemli bende zayıf diye çok üzülmüştüm doktorum beni rahatlattı sende hiç üzülme canım.

Bacaklarıma vücudum ağır geliyor artık.
Yürüyünce acıyor, ağrıyor..
Belimde ayni sekilde ...
Bi dogursaydik
Aynen özellikle akşamları oturduğum zaman artık bir daha kalkamıyorum sürekli ay ay ay oy oy oy vah vah vah modundayım

Haklısın canım ben de araştırınca gerçekten öyleymiş. Önemli olan ciğer gelişimiymiş. İnsallah sağlıkla kucaklarımıza alırız. Valla şubat anneleri olarak amma aceleci çıktık yaa . Ocak annelerinde hala doğurmayan var napalım sağlıklı olsunlarda

Gerçekten bu aynı ben. Gece yatmadan yüzümü yıkıyorum temizliyorum gece wcye kalkınca yüzüme bakıp şok geçiriyorum. Resmen yağdan ıslanıyor yani hayatımda böyle bir şey yaşamadım

Ben günde iki kez yıkamaya başladım yüzümü üstüne gül suyu ile siliyorum arada . Bana mısın demiyor hep yağlı. Kocaman sivilceler çıkıyor . Karnımda da ufak ufak var . Sırtım zaten ilk aylarda doldu . Bende gebeliğin en büyük belirtilerinden oldu yani bu kadar ergenlikte çıkmadı sönüyor kendileri ama inşallah geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…