Amiiin inşallah kuzumAllah razı olsun canım amin inşallah evet malesef öyle bir zamanda hamile kaldikki bizde resmen türedi hastalıklar hep bir korkuyla geldik bu zamana rabbim beterinden saklasin hiç birimiz hasta olmayalım bir daha inşallah sağlıkla sıhhatle yavrularımızida alalım kucağımıza
Canim temizlik ya da gezenin sonu agri oluyor dikkat etNeyse ben biraz bugun temizlik yapayim. Daha fazla duramicam yapmadan. Evde durasim gelmiyor. Rabbim yenlilik verirde insaAllah yapar bitiririm oldugu kadar. Hic yapmadan iyidir. Korkudan iki haftadr hicbiseye dokunamiyorum. Hayde bismillah Rabbim sen yardim et. Benim isler bitene kadaremilyinpariss danda guzel haber gelmis olur insaAllah.
Benim sonumda o olacakta napayim kimse yokki yardim isteyecek. Esime cumartesi yaptiririm dedim hasta oldu. Nefes nefese kaldim zaten işimi görmüş gibiCanim temizlik ya da gezenin sonu agri oluyor dikkat et
Hadi Allah güç kuvvet versin çok yorma kendini yavaş yavaş yapabildiğini yap canım
Canım sakin ol nolursun, olacağın önüne geçemeyiz ki valizlerini al hemen eşin götürsün hastaneye. Akşama da alırsın meleğine kucağına insallah sağlıkla sıhhatle. Ağlama bebişin etkilenmesinValizlerim evde ev 2 saat uzaklıkta herkes doğum vaktim geldi de yatıyorum zannediyor eşyalarımı soruyor. Ben doğurmak istemiyorum diyip ağlıyorum bilmiyorum çok kötü çok kötüyüm .. elim ayağım dolandı birbirine. Normal doğum başlamış zaten heran suyun patlayabilir diyorlar
Aman canim pis kalsin ne kadar pis olabilir kiBenim sonumda o olacakta napayim kimse yokki yardim isteyecek. Esime cumartesi yaptiririm dedim hasta oldu. Nefes nefese kaldim zaten işimi görmüş gibi
İlac ve duş aldırdım uyuyorlar simdi canım sagolasin büyüğü sürekli uyuyor ya demin zorladım yine kalkmadı benim yatak odamda girdi yatağa iki gündür cikmiyorda oradan gel oturma odasında TV izle biraz bizimle kal orada uzanirsin Diyorum ağlıyo gelmiyoda gözüm ağrıyor diyor orası biraz karanlık herhalde dhaa iyi geliyo nettende baktım sürekli uyuklamakta iyi değilmiş bu hastalıkta riskli belirtiler arasindaydi bakalım hayirlisiyla gecseydi iyi olsalardiAminnnnn saol canim benimogluslarin nasil oldu
Hayırlı zamanda ins canimBacaklarıma vücudum ağır geliyor artık.
Yürüyünce acıyor, ağrıyor..
Belimde ayni sekilde ...
Bi dogursaydik
Arkadaşını getirip mesajları gösterdi .Hayırlı zamanda ins canimsen naptin kocanla merak ettim
Canım benimde 34+2 kontrolünde 2100 çıktı. Doktor bu haftalarda 1850-3000 kg arası çok bebek gördüğünü söyledi küçük bebek daha rahat toparlıyormuş, bazen ultrason eksik olcebiliyormus vs hiç canını sıkma. Kağan Kocatepe bir videosunda diyorki 33 haftalık 3 kilo bir bebek mi kuveze girmez 35 haftalık 2 kilo bebek mi? Yani kilosu önemli değil, haftası ve ciğer gelişimi önemliİnsallah kızlar sağolun suan 33+1
15 gün sonra 35 anca oluyor şuanda da kg 2100 müşinsallah daha fazla dayanır ağrılarım vardı 1 haftadır ama normal sanıyordum
AynenBacaklarıma vücudum ağır geliyor artık.
Yürüyünce acıyor, ağrıyor..
Belimde ayni sekilde ...
Bi dogursaydik
Haklısın canım ben de araştırınca gerçekten öyleymiş. Önemli olan ciğer gelişimiymiş. İnsallah sağlıkla kucaklarımıza alırız. Valla şubat anneleri olarak amma aceleci çıktık yaa . Ocak annelerinde hala doğurmayan varCanım benimde 34+2 kontrolünde 2100 çıktı. Doktor bu haftalarda 1850-3000 kg arası çok bebek gördüğünü söyledi küçük bebek daha rahat toparlıyormuş, bazen ultrason eksik olcebiliyormus vs hiç canını sıkma. Kağan Kocatepe bir videosunda diyorki 33 haftalık 3 kilo bir bebek mi kuveze girmez 35 haftalık 2 kilo bebek mi? Yani kilosu önemli değil, haftası ve ciğer gelişimi önemlibende zayıf diye çok üzülmüştüm doktorum beni rahatlattı sende hiç üzülme canım.
Gerçekten bu aynı ben. Gece yatmadan yüzümü yıkıyorum temizliyorum gece wcye kalkınca yüzüme bakıp şok geçiriyorum. Resmen yağdan ıslanıyor yani hayatımda böyle bir şey yaşamadımyüzü ve saçı benim gibi bu aralar çok yağlanan , sivilcesi çıkan var mı ?
burnumun büyüdüğü yetmediği gibi yüzüm, boynum saç diplerim sivilcelendi ya
her gün banyo yapıyorum sanki hiç yapmamışım gibi saçlarım yağ içinde, yağlıda yemiyorum
ama aynaya bakmaktan tiksinmeye başladım
Yaa nineler gibiyim bende.Aynenözellikle akşamları oturduğum zaman artık bir daha kalkamıyorum sürekli ay ay ay oy oy oy vah vah vah modundayım
Benyüzü ve saçı benim gibi bu aralar çok yağlanan , sivilcesi çıkan var mı ?
burnumun büyüdüğü yetmediği gibi yüzüm, boynum saç diplerim sivilcelendi ya
her gün banyo yapıyorum sanki hiç yapmamışım gibi saçlarım yağ içinde, yağlıda yemiyorum
ama aynaya bakmaktan tiksinmeye başladım
Oyy bende çok heyecanlıyım cumartesi kontrolüm var ne diyecek aşırı merak ediyorumemilyinpariss güzel haberlerini bekliyoruz cnm, ay kızlar cok heyecanlandim ben ya basladi artık doğumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?