2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bademcikte ates dusmuyor canim. Buyukte yok Allaha sukur onun hemen geciyorda kucuktede var babasi gibi. Onunki gecmek bilmiyor. Esimin 41leri buluyor ates. Hastanedekiler ezberledi artik test bile almiyorlar bizden
Bademcik atesi cok kötü kucuklugumden beri cekiyordum 21 yaşımda aldirdim doktor dediki iyi durmussun bu zamana kadar dedi kök bağlamış ama yinede çok dikkat et tekrarlayabilir dedi şükür o kadar hastanmiyorum her ay hastalanirdim bende ağzım burnum hep yara olurdu

Kızlar hastaneye geldik. Rahim ağzımın kısalığı 2 cm e düşmüş 15 gün içinde doğurursun dedi doktor. Serum takıldı o kadar kötüym ki dualarınıza ihtiyacım var
Canim benim iki hafta once dort saate kalmadan ankarada olmaniz lazim suyun gelmeye baslamis hemen sezeryana alacaklar dedi. Simdi iki haftalik olcakti dogsaydi. Doktorlar bazen korkutuyor olası ihtimali soyluyolar tamamda bebek günü dolmayinca gelmiyor bence. Sen icini ferah tut. Bol bol yat dinlen. Dinlenmen cok onemli. Simdide bi an once dogsun istiyorum gelen giden yok. Kiza devamli açıp açıp üç gun dedin bes gun dedin aylar oldu gelmedin gecen cuma gelecektin haftalardir gelmedin sarkisini dinletip duruyom

Son düzenleme:
Sağolasın canım öyle yapıyorum ben de . Sadece wc ve arada evde dolanıyorum yatıyorum hep. Ama benm ki hiç uzamadı hep kısaldı. 33 te 2 cmdi.
Şuan 37 ye giriyorum 1 cm e indi.
Yattığm ve ilaç kullandığım halde maalesef.
Neyseki riskli haftaları atlattık artık gelebilir dedi doktorum. Ama progestan vermedi belki ondan hep kısaldı benm ki. Progestanın muhakak faydası olmustur sana. İnsallah sen de vakitlice sağlıkla doğumunu yaparsın

Valla sorma canım doktorlar öyle bir korkutuyor ki. Doktora kalsa şuan 3 haftalktı benm de bebeğim
Çok şükür 37 ye kadar geldik. Bundan sonra doğsa da olur diyorum artık. İnsallah seninki de vakitlice gelir belki bakarsınn 39 a kadar bekler

Gercekten cok kotu bademcik deyip gecmemek lazim. Kucugu yasi gelesiye aldiracam. Esim ne cekiyor eriyor resmen. Devamli hasta oldugu icin iltihap vucuduna zarar verir kalbi bile durdurur demisti karabukteki. Allahim esirgesin. Ama 30 yas ustu oldugu icin kanamayi durduramayiz diyolar. Ankarada bitane doktor bulduk oda 15bin uzeri para istemisti oyle kaldi. Benim dogumuma 6bine bisey olmaz veririz diyor ama kendine gelince o parayi vermem ben diyor

Ama kullanman lazım göğüs ucu kremi bana eczanedeki kızlar önceden mutlaka kullan dedi ben mustela almıştım o zaman şimdi sürüyorum çatlarsa zorlanırsın emzirmede

Aannnaaaaamm ettmeee 39cok gec yavvv. Gelsin artik valla hemen şu an bile olur gelsin yeterki

Hadi sağlıcakla gelsin oğlun.
Zaten son haftalar bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum
Güzel haberlerle gel inşallah

Allah razı olsun canım amin inşallah evet ailemden çoğu kişi oldu benimde biz uzak tuttuk kendimizi ama malesef bir şekilde geliyor evet canım bende başlayacağım vitamin meyve iyi olayım bari öksürük simdiden zorluyor bol bol pekmez içeyim keser inşallah hemen sizinde gecmis şükür Allah'ım tekrar yaşatmasın kuzucugunada sizlerede

İnşallah hiç sorunsuz sağlıkla gelir dünyaya

Ah nerde canım benim keşke icseler küçüğü bı nebze ikna edebiliyoruz ama büyüğü çok inatçı ama babasına karşı koyamiyor çok fazla mecbur kalıp içiyor eşimde gitmedi ise izin aldı sağolsun onun desteği olmasa napardim bilmiyorum evet ilaclari hastalik belirtilerini aynı gördükleri kişilere aynı ilaclari yaziyorlar zaten aciller ana baba günü ne bir serum takıyorlar ne başka birşey ilacı dediğin gibi kopyala yapıştır gönder uygulaması resmen

Ama kullanman lazım göğüs ucu kremi bana eczanedeki kızlar önceden mutlaka kullan dedi ben mustela almıştım o zaman şimdi sürüyorum çatlarsa zorlanırsın emzirmede
Ne bilim bebise alirken biseye acimiyorum kendime alirken 40 kere düşünüyorum

Neyse ben biraz bugun temizlik yapayim. Daha fazla duramicam yapmadan. Evde durasim gelmiyor. Rabbim yenlilik verirde insaAllah yapar bitiririm oldugu kadar. Hic yapmadan iyidir. Korkudan iki haftadr hicbiseye dokunamiyorum. Hayde bismillah Rabbim sen yardim et. Benim isler bitene kadar emilyinpariss danda guzel haber gelmis olur insaAllah.

Tatlım ağlama hayırlısı bu şekildeymiş hiç moralini bozma her şey çok iyi olacak

çok çok geçmiş olsun cnm rabbim tez zamanda şifa versin salgın çok fazla malesef allah hepimizi beter durumlardan korusun
Allah razı olsun canım amin inşallah evet malesef öyle bir zamanda hamile kaldikki bizde resmen türedi hastalıklar hep bir korkuyla geldik bu zamana rabbim beterinden saklasin hiç birimiz hasta olmayalım bir daha inşallah sağlıkla sıhhatle yavrularımızida alalım kucağımıza

Hadi Allah güç kuvvet versin çok yorma kendini yavaş yavaş yapabildiğini yap canım

Canım Ciğer geliştirici oldunya etkisini hemen gösteriyor nolur ağlama iyice kötü olma haftası iyi çok şükür küveze girmeyecek bak gör. İnsallah kolay geçer sağlıkla kucağına alırsın dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…