2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
mamadus iyi bir marka. kanguru candır. sling de kullandım bebeği taşımak kadar rahat ettipim bişey yok aglayınca koy sakinlesin işin var koy işini yap çişin var koy çişini yap

geniş olanlar dediğin tek yönlü kullanımı olanalr sanırım benim solomom öyle. bebek sadece sana dönük durabiliyo ama senin aldıgın cok daha iyi bebek dışa doğru da duruyo.

mamadus iyi bir marka. kanguru candır. sling de kullandım bebeği taşımak kadar rahat ettipim bişey yok aglayınca koy sakinlesin işin var koy işini yap çişin var koy çişini yap
Sırf bu dediklerin için istiyorum ya bide markete yürüyüşe falan gidebilmek için bide kucakta uyuduğu için sıpa daha iyi olur diye düşünüyorum

tabii ki. uyuyacagı zaman bana dönük takıyorum 3 dkda nakavt
İyi bari ya valla deneyim yarın. Annemin gelmesinde sıkıntı yokta kayınvalidem biraz huysuz benim bide bütün gün Müge anlı Esra Erol vs falan izliyor gününü televizyonsuz geçirmiyor sağolsun çokta gelmesini istemiyorum o yüzden. Kanguruya alışırsa sıpa iyi olur o yüzden benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…