- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
mamadus iyi bir marka. kanguru candır. sling de kullandım bebeği taşımak kadar rahat ettipim bişey yok aglayınca koy sakinlesin işin var koy işini yap çişin var koy çişini yapEvet canım mamadus bi bakayım videolara. Sadece aklımda soru işareti olan biraz daha geniş olanlar var ya acaba onlardan mı alsaydım daha mı rahat olurdu acaba yada slingler daha mı rahat ? Sıpa benim kucaktan düşmüyor hafta içi annem yada kayınvalide geliyo ev işlerini yemeği yapabilmek içinde onlar gelmeden de halledebileyim istiyorum artık işlerimi
Linki var mı seninkinin canım olmadı onu alıp benimkini ikinci elden satarım ben 170 TL’ye almıştım şimdi aynı modeller 570 sıfırıBende ergobaby var canım çok rahat yumuşacık ve pratik o yüzden bunlardan pek anlamıyorum
Yıkadığım her şeye tüy verdi 30 derecede olmasına rağmen. Yıkandı, kurudu, çocuğu sardım. Bin pişman oldum rezalet. Ağzı burnu tüy oldubenimki siyah ama ben memnunum 2. elden aldım. sürekli kullanıyorum. yıkayınca da çıkmadı mı
Solomon baktın mı? Ben de martta baktığımda uygun fiyatlıydı. Şimdi uçmuşLinki var mı seninkinin canım olmadı onu alıp benimkini ikinci elden satarım ben 170 TL’ye almıştım şimdi aynı modeller 570 sıfırı
benimki ikinci el diye yıpranmıs tüyü gitmiş herhaldeYıkadığım her şeye tüy verdi 30 derecede olmasına rağmen. Yıkandı, kurudu, çocuğu sardım. Bin pişman oldum rezalet. Ağzı burnu tüy oldu
Sırf bu dediklerin için istiyorum ya bide markete yürüyüşe falan gidebilmek içinmamadus iyi bir marka. kanguru candır. sling de kullandım bebeği taşımak kadar rahat ettipim bişey yok aglayınca koy sakinlesin işin var koy işini yap çişin var koy çişini yap
Baktım canım malesef uçuk fiyatlarSolomon baktın mı? Ben de martta baktığımda uygun fiyatlıydı. Şimdi uçmuş
kız mis gibi kangurun var niye satıyonLinki var mı seninkinin canım olmadı onu alıp benimkini ikinci elden satarım ben 170 TL’ye almıştım şimdi aynı modeller 570 sıfırı
Beceriksizim o konuda yakız mis gibi kangurun var niye satıyon
Bide acaba böylesinden mi alsaydım dedim de bunlar mı rahat diğeri mi yakız mis gibi kangurun var niye satıyon
ya hayır bunlar tek yön. benim bunlardan diye ben seninkinden aldım hem sana doğru hem dışa bakabiliyo çocuk seninkindeBide acaba böylesinden mi alsaydım dedim de bunlar mı rahat diğeri mi ya
Bende o özellikten dolayı almıştım. Yarın bi bebiş uyanıkken deneyim bi tekrardan yaya hayır bunlar tek yön. benim bunlardan diye ben seninkinden aldım hem sana doğru hem dışa bakabiliyo çocuk seninkinde
Ne güzel yabiz böyle yapışıgız sürekli
tabii ki. uyuyacagı zaman bana dönük takıyorum 3 dkda nakavtNe güzel yauyuyor mu öyle peki hiç
Harbici mitabii ki. uyuyacagı zaman bana dönük takıyorum 3 dkda nakavt
İyi bari ya valla deneyim yarın. Annemin gelmesinde sıkıntı yokta kayınvalidem biraz huysuz benim bide bütün gün Müge anlı Esra Erol vs falan izliyor gününü televizyonsuz geçirmiyor sağolsun çokta gelmesini istemiyorum o yüzden. Kanguruya alışırsa sıpa iyi olur o yüzden benim içintabii ki. uyuyacagı zaman bana dönük takıyorum 3 dkda nakavt
Seninde işine yarar ya sende bi deneHarbici mi
Yok ki. Sling aldım olmadı iade ettim. Şimdi kangurularınızla influence ediliyorumSeninde işine yarar ya sende bi dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?