Owli sanki 1 tog yapmıyordu zaten ben niyeyse öyle hatırlıyorumYa bana arkadasım owlı tulum verdı kolsuz kenarı boydan boya fermuarlı içinde de ayakları var hangi modeli bu acaba kac tog tog demeye bın şahit ıncecık ki 1 tog bile değil bence
Kuzum 0.3 tog çok ince zaten yazın en sıcak günleri için falan ben 2.5 tog aldım ev serin oluyor diye
HahaBebiş gelince muhtemelen pek giremicem gibi geliyor zaten bana ☺ Oğlum çok şükür iyi ya şakalaşmalar başladı kuzenler kızım doğum yaptın geziyorsun çocuğa baktırıyorsun ünlüler gibisin diye takılıyor
Yok nişan olayını biliyorumda ilk defa öyle birşey gelince 8 aydır şaşırdım dün gece biraz kasılmam oldu sonra da uyuyakalmışımEndişe etme enfeksiyon da var sende ondan olabilir agrn falan mı var niye bukadar arastırma yaptin ki internetteki yazilara bakma sen her hamilelik kendine özeldir gelir gelmez belli olmaz rahat ol bak sizden erken dogum beklerken ben doğurdumbirazcık rahat olun bebisleri de darlamayin zaten yerleri daraldı
0.3 tog çok az bence ama yaz günü için o
Ben almadım ya alsam zaten boyle bısey almamKuzum 0.3 tog çok ince zaten yazın en sıcak günleri için falan ben 2.5 tog aldım ev serin oluyor diyesadece tulumla uyutacağım çünkü yorgan battaniye vs atmayacağım üzerine
Yok canım enfeksiyonum yokİnşallah değildir ama bence öyle değilenfeksiyon olabilir mi acaba? Yanma falan var mı?
Evet aynen ona benziyordu iki parmağımın arasında uzadı baya anlamadım bendeYumurtlama.akintisi tarzinda migeldi kuzum
Kuzum benim randevum bu hafta ama hangi gün belli değil
Kizlar 4/09 - 10/09 arasi rdvulari olanlar beni etiketlesin tablo yapicam :)
Bendeki sarı sümük gibiydi bilmiyorum inşAllah öyle birşey değildirNişan genelde sarımsı sümüksü olur ama hafif pembe yada kanlı da olabilir. Tabi bu doğum başladı hemen doğuracaksın demek değil. 2 - 3 gün önce bile gelebiliyor nişan.
Ben oğluma 1 tog kullandım hep , daha serin oldugunu düşündüğüm zamanlar belınden bır battanıye attım / bu tog degerı degıl yanı bıldıgın lıkralı penye sadece arkadaş verdı zaten kundak niyetine kullanırım0.3 tog çok az bence ama yaz günü için o
Ev kaç derece peki?
Benim de kafam karışık bu konuda ama 1 tog aldım.
Bearhug
5 eylül salı benim
7 Eylül aşkım
Yani benim 2 dogum da da nisan geldi canım kanli yapış yapış bise bariz anlıyorsun anlamaman imkansizBendeki sarı sümük gibiydi bilmiyorum inşAllah öyle birşey değildir
İnşAllah değildir canım ama miktarı çok değildi parmak boğumu kadarO kadar az gelmez yüzde 90 da kahverengi kirmizimsi renk olur canım sanırım enfeksiyon senin ki
Bence tam güzel almışsın bedenini
Aramıza hoş geldin
Yaşadığın yer evinin genel sıcaklığı bile çok etkiliyor tog seçimini ya bizim evde biz üşüyoruz evin içi 24 derede gösterse bile serin oluyor bizim ev bir de bu sene İstanbul aşırı soğuk olacak diyorlar ben 2.5 aldım o yüzden0.3 tog çok az bence ama yaz günü için o
Ev kaç derece peki?
Benim de kafam karışık bu konuda ama 1 tog aldım.
Bearhug
Ben almadım ya alsam zaten boyle bısey almamkundak olarak kullanırım kollarını sıkması ıcın artık
Tog u bile bilmiyorumYa bana arkadasım owlı tulum verdı kolsuz kenarı boydan boya fermuarlı içinde de ayakları var hangi modeli bu acaba kac tog tog demeye bın şahit ıncecık ki 1 tog bile değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?