2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay iğne yakıyor canım beeee. Ama bebiş için değer ben kendimi o iğneden sonra psikolojik olarak daha rahat hissettim açıkçası. Maç fenaaaaaa hop oturup hop kalkıyorum

Hayırlı olsun kuzum güzel güzel vaktinde kullanmak nasip olsun
Ay ama cidden litfen şu grupta birileri de 39 u falan görecek olsun ya yok mu bir bordo bereli herkesin bebesi aceleci çıktı
İnşallah kuzum
Benimki böyle acele ediyomuş gibi yapıp 39-40ı da bekleyebilir. Çünkü benim kızım

Evet ayaktayken ve yatakta dönerken mesela bacaklarımdan güç alırken orda ağrı hissediyorum ayy ben minnacık bir fitil kullanıyorum her gece o minicik şey benim canımı acıtıyor ki ordan bebek nasıl çıkacak inan bilmiyorum

Benım bacaklarım yan yana kapanmıyor artık yururken vajınamın ortasında bır top var gibi geniş açıdan adımları atıyorum

Hayırlı olsun kuzum güzel güzel vaktinde kullanmak nasip olsun
Ay ama cidden litfen şu grupta birileri de 39 u falan görecek olsun ya yok mu bir bordo bereli herkesin bebesi aceleci çıktı
Ben 3 kez nst çektirdim ikisinde düzensiz sancı çıktı ama kendim bir şey hissetmiyorum çevremde 38e doğru doğurursun diyorlar bana da 39-40 ı görürüm gibi geliyordu ama rahim ağzı da her kontrolde kısalıyor bilmiyorum bakalım ne olacak

Ay iğne yakıyor canım beeee. Ama bebiş için değer ben kendimi o iğneden sonra psikolojik olarak daha rahat hissettim açıkçası. Maç fenaaaaaa hop oturup hop kalkıyorum
Ay deme yaa. İnşallah gerek kalmaz

Minicik fitili daracık yere yolluyosun yavrum doğum için 10 cm açık olacak orası öyle düşünn

Benım yatarkende bacak aramda hep yastık var ust üste durunca da acıyor agrıyor

Benım bacaklarım yan yana kapanmıyor artık yururken vajınamın ortasında bır top var gibi geniş açıdan adımları atıyorum
Ahahqhq sizin bebekler biraz iri ya ondan da olabilir bak benim oğluş annesine kıyamıyor Benim de bugün yürürken kasıklarım ağrıdı valla ilk defa olduBende sen gibiyim ama ya evde durmuyorum hiç bugün bir planımız yoktu eşime kalk dondurma yemeye gidelim diyorum evde bir gün duramıyorsun diyor

Ben daha hiç nst ye girmedim o kadar da diyorum doktora çok kasılmam oluyor toplanıyor bu beybi habire diye ama pek oralı olmadı bakalım bu hafta gittiğimde 33 üncü haftanın içinde olacağız artık belki nst ye sokar yani düzenli nst zamanım da geldi bence bu hafta da bakmazsa 36 da falan ancak alır beni nst ye
Yani belki var benim de sancım ama bakılmadığı için bilmiyoruz ki bu kasılmalar sancıysa kesin var yani
Rahim ne zaman kısalmaya başladı kuzum sende? Ben de merak ediyorum bu kontrolde bir şey diyecek mi uzunlukla ilgili

İnşallah kuzum
Benimki böyle acele ediyomuş gibi yapıp 39-40ı da bekleyebilir. Çünkü benim kızım
Biz ne dersek diyelim zaten kuzum zamanlarını nasıl geleceklerini falan hep onlar seçiyor
Hayırlı sağlıklı şekilde gelsinler inşallah

canım 3 eylul gece 03.30 da kucagima aldim Allahimmtum isteyen herkese nasip etsin insa şükürler olsun rabbime
Yaaa masallah sana
Biliyomusun ben dun saat 4e kadar uyumadim
Esimle sohbet ediyoduk saate bi baktim 3bucuk
O an aklimdan gecirdim seni acaba napti dogum yapti heralde yazmadigina gore diye gecirdim icimden

Hayirli olsun bebegin cnm
Nasil hersey yolundami
Dogumun nasil gecti

Bu gidisle popo havada uyuyacaklar galiba doguncada bende bazen tutmaya calisiyorum resmen
Ay ben bayılıyorum o görüntüye yaa
Yenidoğanlarda en sevdiğim şey topu dikip yatıyorlar ya hala anne karnında sanıyorlar kendilerini ısırırım kesin o popoyu bugünleri anarak

Ay ben bayılıyorum o görüntüye yaa
Yenidoğanlarda en sevdiğim şey topu dikip yatıyorlar ya hala anne karnında sanıyorlar kendilerini ısırırım kesin o popoyu bugünleri anarak
Sag salim alalimda minnoslari bi bana bir duygusallik coktu herseye agliyorum normal mi ya

Hadi hayirli ugurlu olsun
Sanirim grupta bi ben kaldim dogum valizini hazirlamayan
Neyse no panic kizlar yarin son alisverisi yapiyorum
sali yikiyorum
utu isinide sey dusundum su elde tutulan utuler var ya onunla yapicam oda carsambaya
iste persembe kapanis olur bitti
Canim 34 haftamdayim bende daha girmedim nst ye
Burada 36 sonrasi giriliyo zaten

Sag salim alalimda minnoslari bi bana bir duygusallik coktu herseye agliyorum normal mi ya
Bu son haftadır ben de öyleyim gözyaşım ucunda akmaya hazır resmen balık dolunayı mı hamilelik mi bilmiyorum ama bir haller oldu yani
@Bearhug gozyasim pit
Oyyyy gözlerim doldu resmen
Allahım hepimize göstersin böyle konuştuklarını duymayı nasip etsin

Hadi bakalım sana güveniyorum en geç haftasonuna kadar hazır edersin çantanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…