2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Zaten hız ve ben suan cok eksı kutuplardayız tam bir penguen modundayım

Dün benim de 2 kere 70 lerde çıktı ama ben bir şey hissetmedim. Acı eşiğin yükssk dedi hemşire. Tek hissettiğim idrarım gelmiş gibiydi.
Ay inşallah doğum sancılarımız da böyle olur
Kızlar bı saattır bende sağlam kasılma yaşıyorum dışardaydık mahfoldum bes on dk da bır ağrılı Baya oldu geldim soluma yattım şimdi hemen
Aman ha duş falan al dinlen kuşum

Ayy adamcağız da bir korktu desene bu yaramazlar ev halkından birinin yüreğine indirmeden sağlıkla gelse şu kavuşma zamanı
Nasıl oldun kuzum daha iyi misin?
Valla siz yazdıkça ben diyorum kesin 2 güne bir acildeydim ben de
Valla ben de zor tutuyorum resmen kendimi evde aklımdan türlü türlü senaryo geçiyor habire

Canım haklısın little gusto tam senin dediğin tarzda kollarında kundak için parça var altta çıt çıt var çok rahat küçülüp büyüyebilir Ama beğendiğim markada istediğim tog değeri yok
İsmail yknın da dediği gibi beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğim ise beni beğenmez

Amaaan niye ağrır ki kız açılıyor mu noluyor biz yüzyıllardır yanaşmıyoruz siz de azcık ayrılıverin
Yalancı sancılarla bırlıkte baskı yapıyor ordakı kemıkler gevşemeye baslıyor oda agrı yapıyor
Ahahahah ayrılamadık bı turlu ya napalım

Son yarım saattir gelen giden yok iyi gibiyim

Ahahaha bu kocalar benimki de azıcık yüzüm buruşsa ne oldu ne oldu hemen bir panik hemen bir telaş bir şey yok çocuk geriniyor diyorum

Kızlar ben sonunda doğum çantamı hazırladım. Dün doktora gittim düzensiz birkaç sancım çıkmıştı. Doktor pazartesi gel gene dedi yarın sancım çıkarsa ciğer geliştirici iğne yapacaklarmış.

Sırbistan türkiye maçını izliyorum bi de ay doğurursam heyecandan diye artık hazır olsun dedim

Eklentiler

• IMG_8557.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 77
Ben de öyleyim sabah saate bakarken uyku sersemi telefon karnıma düştü yataktan nasıl fırladım aklım çıktı o an uyku sersemi ne olduğunu da anlamadım göbeğe telefon düşürerek doğum yapılsa keşke dimi?
Eşim de fırladı adam doğuruyorum sandı
Çocuğun kafasına telefon mu düşürdün diyor
Bizimki sag tarafa surekli bir popis dayama derdinde elleriylede sol tarafimi desiyor. Uyu diye yalvariyorum resmen
Ay sen bensin
Bir de artık belli oluyor dışarıdan ayağı falan. Taaa yanlarımdan ayağını çıkarıyor cidden çıkacak yani bıraksam tutmaya çalışıyorum ayağını haha ben öyle yaptıkça daha çok kuduruyor
Canımı yakıyor valla artık ya ben de uyu oğlum nolur uyu diyorum ama duyan kim aynen benimkinin de popo ya sağda ya solda bir oraya toplanıyor bir buraya tam karşıya da ayakları atıyor sabahlar olmasın sonra anneye

Zaten hız ve ben suan cok eksı kutuplardayız tam bir penguen modundayım
Ahahaha nasıl oluyor kız bu penguen yürüyüşü ben daha öyle yürümüyorum soruyorum eşime arkadaşlara penguen gibi mi yürüyorum diye yok diyorlar oğluş da baş aşağıda baskı da yapmaya başladı ama daha küçük demek ki

Bu gidisle popo havada uyuyacaklar galiba doguncada bende bazen tutmaya calisiyorum resmen

Hayırlı olsun kuzum güzel güzel vaktinde kullanmak nasip olsun
Ay ama cidden litfen şu grupta birileri de 39 u falan görecek olsun ya yok mu bir bordo bereli herkesin bebesi aceleci çıktı

Vajina kemiklerim ağrıyo yaaaa bu nasıl bir güncelleme a dostlar
Özellikle ayakta dururken oluyor dimi ben en son muayene esnasında doktor aşağılara bakarken işte oralar çok acıyo hocam dedim, çünkü kafası orda hatta fazla aşağıda demişti uzun süredir o acıyı yaşıyorum ben yaa
İnşallah sonunda normal doğururuz bari
canım 3 eylul gece 03.30 da kucagima aldim Allahimmtum isteyen herkese nasip etsin insa şükürler olsun rabbime
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…