2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım benim ilk nst 29.haftada çekildi 2.nst 32.haftada çalışır raporu alacaktım nstye bakıp muayene edip verelim dedi dr o yüzden çekildi ikisinde de düzensiz sancı çıktı 33.haftada da geçen hafta sancı çıktı diyince tekrar bi nst çekelim dedi o yüzden çekildi yoksa benim doktor da senin doktor gibi gerek görmemişti
Ben 31.haftada gittiğimde 42mm demişti 33.haftada sordum 35mm ölçtü ama 25mm altı sıkıntı dedi, kısalmaya başlamış artık vakit geliyor sanki yavaştan haftaya 35.haftada kontrolüm var bakalım o zaman nasıl çıkacak

Biz ne dersek diyelim zaten kuzum zamanlarını nasıl geleceklerini falan hep onlar seçiyor
Hayırlı sağlıklı şekilde gelsinler inşallah
Kesinlikle kendileri seçiyor. Biz istediğimiz kadar erken ya da geç olsun isteyelim ı ıh..
inşallah canım çok amiin
Sag salim alalimda minnoslari bi bana bir duygusallik coktu herseye agliyorum normal mi ya
Çok normal kuşum

Burada genelde 32 de başlıyor çoğu doktor canım ama doktor inisiyatifinde benim anladığım bazı doktorlar 36 itibariyle başlamış burada da
Bakalım bu hafta gittiğimde anlaşılır artık

Kesinlikle kendileri seçiyor. Biz istediğimiz kadar erken ya da geç olsun isteyelim ı ıh..
inşallah canım çok amiin

Çok normal kuşum
Esimi o kdr cok seviyorum ki herseyiyle ona benzesin istiyorum. Bir tek burnunu gorduk oda ayni esim. Videolar izliyorum basliyorum aglamaya

Ay bende hazirladimds kendime bi tac alsam mi fotografta falan hos durur mu diye dusunuyorum
Hoş olabilir kuzum. Abartı sevmiyosan incecik inci taçlar var beyaz onlar çok hoş oluyor alabilirsin. Ben de öyle bir şey alsam mı diye düşünüyorum karar vermedim henüz

Ay ben full evde gecırdım kız yazı akşamları fln anca çıktım asosyallıgın dıbıne vurdum ıkı aydır havalar serınledı ya hemen basladım kocama cıkalım gıdelım edelim demeye onumuzdekı hsonu da hayvanat bahçesine gıtme planım var oğluşum için bakalım yıne cok sıcak olmazsa hava bursaya gıderız kendime güvensem eskısehırdekıne gıdelım derimde o kadar gezemem sanırım

Evet kuzum artık kısalmaya başlayacak zaten ama haftasına göre belirli bir sınırı oluyor sanırım o sınır içindeyse normal iyi diyor benim doktor sadece ekstra bir şey demiyor bana
Ama bu rahim ağzı olayı bir anda değişen bir şeymiş bir gün içinde bile uzayıp kısalıyormuş diyorlar
Hayırlısı artık kalan zaman da vukuatsız geçer inşallah

Benım en son 32 ml demişti acıldekı dr , ben 32 de ılk gırdım devlet oyle ıstıyormuş her haftada gıttıgımde gırıyorum klasık nstye gir ultrasona gir doktora göster şeklinde ilerliyor

Burada genelde 32 de başlıyor çoğu doktor canım ama doktor inisiyatifinde benim anladığım bazı doktorlar 36 itibariyle başlamış burada da
Bakalım bu hafta gittiğimde anlaşılır artık
Benim doktorun insiyatifine birakirsam hic bakmaz oyuzden ben emri vaki yapmayi planliyorum 36. Haftada

Bende evde durmadım resmen mesaiden 16da çıkıyorum eve geliyorum 20de evden çıkıyorum 23-24 gibi eve giriyorum hafta sonu da öyle en az 6 saat dışarıdayım eşim çocuk doğuncada gezmeye alışır inşallah yoksa sen depresyona girersin diyor Dün arkadaşlarla yayladaydık işte espri felan yapıyorlar aman diyorlar gezerken doğuracaksın
Kuzum serin olsa gidilir de hayvanat bahçesi sıcakta zor olur valla hem bursadaki hayvanat bahçesi daha büyük kız

canım 3 eylul gece 03.30 da kucagima aldim Allahimmtum isteyen herkese nasip etsin insa şükürler olsun rabbime
Yavrun hayırlı olsun. Gözun aydın maşallah size.
Benim de surekli acile gidesim geliyor. Surekli suyu yetiyor mu, bu hareket normal mi, bu kasılma mı? Sancım mı var? modundayım kafayı yicez
Umarım dayanır yavrucak ya, iğneyi yapması da iyi heralde. Ay ben çok heyecanlandım maçı izleyemedim ama şampiyonuzz.
Ben de hazırlamadım ya Ama organizerlerimi aldım, kıyafetleri yıkadım, sadece yerleştirmesi kaldı bakalım. Sana yetişirim inşallah

Haklısın canım benim haftama göre normal artık bundan sonrakiler önemli

Ben de çok heyecanlanınca burada size yazdım ekrana bakamayıp
Umarım dayanır kuzum. Doktor gereksiz yapmak istemiyorum iğneyi dedi o yüzden yarın bir daha bakacak bakalım. Umarım sancı çıkmaz

Harikasın canimm

Ay evet buyuk buyuk ama napayım kardeşi gelmeden onunda biraz gönlü olsun istiyorum , bugun bana cok sınırlıydı kalktı bana vuruyor esyaları atıyor üstüme beni istemiyormuş oyle dedi ağla ağla zaten canım çıktı beni niye istemiyor kafama takıyorum kardeşi gelecek diye mi yapıyor bilmiyorum marketten de hep anne hem sana hem kardesıme cıkolata aldım dıye elınde gelırdı hayır ıstemıyorum annemle kardesıme bısey almak demiş babasına çok moralım bozuk yanı sonrasında da ıteleye kakalaya buzları erıttık resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…