2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum yaşı küçük olduğu için bu tarz şeyler normal olsa gerek kardeşi gelecek az kaldı çevreden sizden duyuyor farkına varıyor onun stresi ile öyle olmuştur Çok üzülüp stres yapma çocuk bu dakikası dakikasını tutmaz ki

Yetisirsin yetisirsin
Ben baya bi agirdan aliyorum
Acelem olmadigini anlasin bebek

Gel sen bıde bunu benım poncık hamıs kalbıme anlat

Yaa kuzum benim dönemseldir muhtemelen çocukları sen daha iyi biliyosun. Üzme kendini yarın gelir kardeşini sorar sana sarılır.
Maçı izlerken doğurmadık ya helal olsun yani bize
Hiç sorma vallahi
Çok şükür yıkama ütüleme ve dolap yerleştirme işi bitti, hastane çantamız hazır değil.Bebegin ki kismen hazırlandı , benimki hazırlanacak.
Oh güle güle kullansın miniğimiz

Burada genelde 32 de başlıyor çoğu doktor canım ama doktor inisiyatifinde benim anladığım bazı doktorlar 36 itibariyle başlamış burada da
Bakalım bu hafta gittiğimde anlaşılır artık
Benim de bu hafta nst istedi ilk defa gireceğim 34+5 şu an, haftaya da kontrolüm var 36. haftada

Şampiyonluk sevincinden zıplayamadım coşkusuz da sevinilmiyor çok komikti sallandım yerimde
Boşver iyi yapmışsın yaa.
Ben de heyecandan yerimden kalktım eşime sarıldım falan hiç hatırlamıyorum zıpladım mı
Dikkat etmiyorum pek hiç doğru değil bu ani hareketler

Ay kızlar ilk kez sol meme ucumda bir ıslaklık gördüm. Azıcık sıktım içinden biraz sıvı çıktı şeffaf.
Duygulandım
Hazırlanıyor memintolar benim de sıkınca o şeffaf sıvı geliyor bazen ama onun dışında akan bir şey yok hala. Büyüklük olarak da ilk trimesterde büyüdü ve durdu sanki. Ama iki beden değişti. Doğuma yakın bir hafta öncesinde her gün düzenli bestlak kullanmaya başlayacağım ben

Esimi o kdr cok seviyorum ki herseyiyle ona benzesin istiyorum. Bir tek burnunu gorduk oda ayni esim. Videolar izliyorum basliyorum aglamaya
Benim oğluş şu an ikimizin karışımı olmuş görünüyor ☺ Kimisi bana kimisi eşime benzetiyor ama sanki kilo aldıkça değişiyor siması bakalım. Birkaç gün önce hemşire senin gözlerin renkli mi olacak dedi oğluşuma ben yeşil gözlüyüm o inşallah bana çekmiştir Fotoğraflardan seviyorum her gece

Acaba senin ağrıların var diye içten içe üzülüyor ondan mı yapıyor ki böyle, bi ağzını arasan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…