2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Can Hastanesine gidiyorum, 20250 Tl dediler doğum ücreti.Kasımdan sonra zam bekleniyor dediler bi süpriz olmazsa .

Doğum ücreti için anlaştın mı hastane ile. Ben bi sorduğumda bi paket söylediler. Şu kadar nst, doğum fotoğrafçısı, diyetisyen,,doğum falan hepsi içindeydi. Bi sor istersen hastanene

Ya antibiyotik alıyordum idrar yolu enfeksiyonu için ona yordum başta şimdi o da bitti duzelmedim. Demir hapını falan ikiye çıkardım o mu acaba diyorum
Kuzum özellikle antibiyotik bağırsak florasını bozuyor biliyosun. Demir ilacı da çok masum değil malum. Onlardan olma ihtimali çok yüksek.

Bazı hastaneler baya saçmalıyor ya
Geçen MedicalPark ta bir enjeksiyona 140 TL istediler yaptırmadım başka özel hastane 35 TL ye yaptı. Altı üstü şırıngasına kadar getirdiiim ilacı totoma vuracaklar 140 nedir ya

Tamam cnm ekliyorum
Mina cok guzel bi isim hayirlisiyla gelsin insallah

Selam kizlar ben alisveristen geldim
yoruldum
Sabah 8.30da cikmistim
Sanirim bebis icin hersey tamam 1 tane tarak almam gerek onuda magazalardan bulamadim ya eczanedzn alirim yada internetten
Kendi eksiklerimide internetten siparis vericem doguma kadar gelir zaten

Bide sicak, turkiyeden gelenler gunes getirmis buraya

Acıbadem sencard a rağmen diğer hastanelere göre baya fiyat farkı çıkarıyor ya

Maşallah kuzum her şeyi halletmişsin o zaman
Burası serinlediii, güneş yok, dün yağmur bile yağdı

Sen bu ara bi bastın gaza ama bak 38 i görelim be yaaaa.

Ay herşeyi halletmişsin sayılır

Doğum ücreti için anlaştın mı hastane ile. Ben bi sorduğumda bi paket söylediler. Şu kadar nst, doğum fotoğrafçısı, diyetisyen,,doğum falan hepsi içindeydi. Bi sor istersen hastanene
En geç 26.haftadan sonra pakete dahil ediyorlarmis canım, ben ailemin yanına geç geldiğim için o haftaları kaçırmışım.. ama doğum paketi inanılmaz karlı..

Maşallah kuzum her şeyi halletmişsin o zaman
Burası serinlediii, güneş yok, dün yağmur bile yağdı

Ay herşeyi halletmişsin sayılır
Evet kizlar bebek bezine varana kadar hepsini aldim
Kendime alacagim seylerde yani oyle cok acil degil. Pijama takimim vardi ama 2 tane daha şık olandan siparis verim diyorum.
Yarin bunlari bi guzel yikamam lazim
Siz yikayinca acik havadami kuruttunuz kurutmadami
Havalar sicak acik havayami assam diyorum ama toz mikrop ucusup ustune yapisirmi ki bilemedim

Sen de artık bi yıka da rahatla hafifle Ben odaya asıp kuruttum canım.

Hehehe öyle gibi valla.. ama doktorlari hizmeti göz önüne alınca değiyordur..
Hastane iyi hoş kuzum da şimdilik diğer özel hastanelere göre bir farkını görmedim açıkçası özel hastane işte azıcık isim yapanların hepsi böyle Acıbadem diye buzlu badem vermiyorlar okaliptüs yaprağıyla yellemiyorlar haha
Doktordan sebep gidiyoruz işte yoksa cidden gereksiz eğer tam karşılayan sigorta falan yoksa
Astronomik rakamlar yani oha diyor insan

Emin ol Acıbadem 300 den aşağı yapmazdı altı üstü rutin tam kan sayımı falan testleri bile 10 bin falan gibi saçma sapan rakamlar millet o paraya doğuruyor yani delirdiler iyice
Eğitim sektörü (ki bence böyle bir sektör bile olmamalı bir ülkede ama neyse) sağlık sektörü bambaşka bir boyuta gidiyor Allah sonumuzu hayretsin
Acıbadem sencard a rağmen diğer hastanelere göre baya fiyat farkı çıkarıyor ya
Hem de ne
Fiyat farkı değil o ya direk kocaman bir kazık
Acı değil kazıklı badem haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…