2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben çamaşırlıkta kuruttum

Ben medicanada gecen yil kurtaj olmustum 3.5 falandi arkadasimyeni oldu 15 almislar saka gibi

En geç 26.haftadan sonra pakete dahil ediyorlarmis canım, ben ailemin yanına geç geldiğim için o haftaları kaçırmışım.. ama doğum paketi inanılmaz karlı..
Tüh kötü olmuş, aynen öyle paketler iyi oluyor benim özel sigorta zaten ücretsiz diye gerek duymamıştım

Ben astim canim balkona gunes isigiyla kurumasi daha faydalidiye biliyorum

Gözün aydın canım herşeyin iyi olmasına sevindim bende yarın gideceğim erken doğum riski var mı diye soracağım.. Annemlerleydik dün akşam annem bu bebek ekimi beklemez gibi karnın aşağıya inmiş dedi bana da öyle geliyor aceleci olacak diye korkmuyor da değilim hani eşim de canı ne zaman isterse o zaman gelsin hazır olunca gelirlermiş dünyaya öyle diyorlar dedi

Emiyo olmasi cok iyi yaa cok sevindim gercekten

Yaa ne kadar güzell kızımı emzirdiğim zamanlar geldi aklıma duygulandım yara falan olmadı değil mi canım sende?

Yaa ne kadar güzell kızımı emzirdiğim zamanlar geldi aklıma duygulandım yara falan olmadı değil mi canım sende?
Yok canım şu göğüs kalkanı cankurtaran gibi bişeymiş. O kadar sağmaya hiç bişey yok gayet iyi, krem bile sürmüyorum

Benim 2. Sezeryanım olduğu için doktor 2 ekimden itibaren alabiliriz dedi ama net birşey söylemedi
Uuuuu peki 2 Ekim de ne kadarlık olacaksın ? Bir de branş neydi gitcen mi derse? Bugün baktım da evet geçti zaman ama yine de yordu beni ayaklarım şişmiş bir şekilde geldim eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…