2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Cidden oyle. Saglik sigortasi en mantikli oldu. Sunneti sordum sadece sunnet yapan ozel klinikler ozel hastanelere gore daha uygun haberin olsun kuzum. Medicana 9bin dedi klinik 5 bin
Sünnet demişken ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz canım Bi tarih var mı alında yani kırkı çıkmadan 3 aylık falan gibi mesela?

Doğum ücretleri konuşulmuş bende fiyat aldım, sezaryen 20, normal 13 bin TL. Bir de bizim doktor ayrıca alacak o ne kadar bilmiyorum Bi dahaki gittiğimde soracağım. 5 - 10 da o alsa, şimdilik normal gibi görünüyor bizim doğum 20 civarı olacak gibi görünüyor. Sezaryeni hiç düşünüp hesaba katmıyorum

Yok canım şu göğüs kalkanı cankurtaran gibi bişeymiş. O kadar sağmaya hiç bişey yok gayet iyi, krem bile sürmüyorum
İyi bari canım sevindim ben kızım da bilmiyordum krem falan öneren olmadı hiç yara oldu kanadı çok canım yanmıştı emzirirken çok ağlamıştım neyse bunda böyle olmayacak inşallah tecrübe edindik sizler sayesinde

Sünnet demişken ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz canım Bi tarih var mı alında yani kırkı çıkmadan 3 aylık falan gibi mesela?
Bende 3 aylık falan istiyordum ama eşim pek ondan yana değil az daha büyüsün sünnet düğünüyle yapalım istiyor ☺ Bakalım

Bende 3 aylık falan istiyordum ama eşim pek ondan yana değil az daha büyüsün sünnet düğünüyle yapalım istiyor ☺ Bakalım
Bende sunnet yaptiricam ama. Buyudukce hem iylesme gec oluyor hemde enfeksiyon kapma durumu cok oluyormus o yuzden istiyorum en cok. Daha yeni dogdugunda 3-4 gune iylesiyormus.etrafimda sunnet dugunune karsi bir kesim var ki sorma ee kizada kina gecesi yapmayalim o zaman ayni mantik

Valla bir kızım var canım Allah ın izniyle oğlum oluyor ama sünnet düğününe karşıyım ben (bu benim naçizane fikrim herkesin fikrine saygım sonsuz) kızım regl olduğunda parti yapmayacaksa eşim sünnet düğünü de yapmasın

Uuuuu peki 2 Ekim de ne kadarlık olacaksın ? Bir de branş neydi gitcen mi derse? Bugün baktım da evet geçti zaman ama yine de yordu beni ayaklarım şişmiş bir şekilde geldim eve
Altına bişey alma şansın olmadı mı Şişmesi çok normal çünkü. Şimdi biraz yukarı kaldırarak uzan, eşin de bi masaj yapsın akşam biraz rahatlar

Bende düşünmüyordum da bakalım napıcaz şimdilik akışına bıraktım

Sanırsam benden bahsediyorsun

Bende düşünmüyordum da bakalım napıcaz şimdilik akışına bıraktım
Bu size kalmış bişey canım, erkekler böyle şeyleri seviyorlar heves ediyorlar nasıl biz kız çocuklarını süslemeyi falan seviyoruz onlarda bu sünnet meselesinde bir bağ kuruyorlar oğullarıyla sanırsam

Şimdi benimki 1 aylık oldu nerdeyse Çocuğum zaten sürekli tedavi , hortumlar,kan almalar yoruldu kıyamayabilirim de ben şu an ☺ Eşimin dediği olacak gibi düğün ile birlikte sünnet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…