2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya bende de kabızlık ishal yok ama afedersin günde 3 kez çıkıyorum nerdeyse bir de iki gündür aşırı bulantım var kussam rahatlarım kusamıyorum da

Ya burda hastaneler sezaryenle normal doğuma aynı alıyor. Çok saçma geliyor bana.
Kilon kaçtı canım bende büyğk beden alayım dedim ama kalıpları çok mu büyğk oğlumda m kullanmıştım ama zayıftım o zamanlar bide l beden kaç kg arasına oluyor yazıyor mu pakette
Canım şimdi siz konuşunca merak ettim birini çıkarıp denedim Ben biraz iriyim, kalçamın en geniş kısmı 118 şimdi ölçtüm. L almıştım oldu zaten bayağı esneyen bir şey. Muhtemelen çoğunuzu M kurtarır. Üzerinde yazan beden 42-50 ve 90-130 cm yazıyor bu da kalça etrafı galiba neyin ölçüsü anlamadım
Ay canım maşallah ne güzel haberler
atatalya da emzirmeye geçmiş çok mutlu oluyorum okudukça haberlerinizi

Şimdi kararsız kaldım bende alıp almama konusunda

O zaman M olmaz bende iriyim üstelik kalça kısmımda ekstra etli butlu xl alsam acaba diye düşünmüyor değildim ama senin anlattığına göre L kurtarır beni

Merhaba size özelden mesaj attım. belki gormemissinizdir diye buradan yazdım.

Valla minişlerin ne yapacağı hiç belli olmaz bizim kendimizi bir şekilde hazırlamamız gerekiyor. Hoş doğuma ne kadar hazır olabilirsek
Yarın gidince doktor ne diyecek bakalımm. Genelde sancı çıkmadığı ya da rahim ağzı uzunluğu, suyu azalmadığı sürece erken doğum riski var diyemiyolar.
Canım gözün aydın çok sevindim tez zamanda kavuşun inşallah yaa her gördüğümde sana da atatalya ya da dua ediyorum iyi haberlerinizi duymak çok mutlu ediyor
Ya bende de kabızlık ishal yok ama afedersin günde 3 kez çıkıyorum nerdeyse bir de iki gündür aşırı bulantım var kussam rahatlarım kusamıyorum da
Hamileliğin son dönemlerinde bulantı geri geliyo diyolar ya doğru galiba ya

Benim hamileliğin başında bulantım oluyodu ama kusma olmamıştı hiç. Son zamanlarda da aynı bulantı olmaya başladı. şu an bile bulanıyor mesela..

Ya banada bı dogdu doğacak guncellemesı geldıııı

Bakalım yarın güzel haberler alırız inşallah grubun yarısı yarın kontrolde sanırsam

Benimde öyle bir de yemek yiyince de geçmiyor devam ediyor yemekten sonra bulantının geçmesi bir kaç saati buluyor
Valla diyorum ya benim gebeliğim çok şükür sorunsuz güzel geçti o yüzden 39-40ı görürüm belki diyordum ama şimdi bak sen bulantı ishal dedin görenler karnın iyice inmiş diyor bebek gerçekten baskı yapıyor bir de aktif çalıştığım için hareket de var öyle olunca belki bende 37den sonra doğururum diyorum daha öncesi doğurduğum hiç aklına gelmedi
Son zamanlarda hep 37+5-38+2 de felan gelecek gibi hissediyorum da bakalım böyle hissedip 41+3te zorunlu sezeryan oluyormuşum

Ya banada bı dogdu doğacak guncellemesı geldıııı
İnsan bir tuhaf hissediyor değil mi
Bakalım yarın güzel haberler alırız inşallah grubun yarısı yarın kontrolde sanırsam
Ahahah olabilir bakalım yarın arkadaşlar doğuruyorum diyen çıkacak mı
Ağzını hayra aç kız
Ben galiba haziran ayından beri bu anne gruplarının hepsine bi girip okuyorum. Kendi ayında doğum yapan sayısı cidden çok az çoğu bir önceki ay doğum yapıyor. bu grubun neredeyse yarısı bu ay doğum yapacak. İstatiksel konuşuyorum
Bu anlattıklarına göre sen de bu grupta olacaksın ama tabiki asla büyük konuşmuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…