2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok su içiyorum uyuyorum bulgur helva meyve yiyorum tahin pekmez yiyorum sürekli uyuma saatinde sagma iki göğsude gerekirse süt artıran damla ictiğim su 3 lt yi geçiyor düzenli sag bunlara dikkat et uyu kenfini yorma
Su içiyorum ama artırayım bakalım. Bulgur pek tüketmiyorum tahin helvası da az yiyorum onları da artırayım inşallah çoğalır. Bebiş gelmeden uyku depolamak lazım aslında haklısın ☺ O gelince uyuyamam gibi geliyor, o uyusa da oturur izlerim sanırım
İnşallah diğer günler daha rahat geçer Sağmayı da sıklaştırmayı deniyorum bakalım. Bi de sağarken ne kadar çıktığını görmemek de iyiymiş az geliyo diye stres yapmamak için şimdi bi de onu deniyorum kapatıyorum üstünü sağma bitene kadar ☺

Bebişe de hemen özel sigorta yaptırmak lazım. Benim banka yapıyor özel sigortasını çok şükür o konuda rahatız. Hatta kimliğini çıkartır çıkarmaz attım yapıldı bile girişi

Bebişe de hemen özel sigorta yaptırmak lazım. Benim banka yapıyor özel sigortasını çok şükür o konuda rahatız. Hatta kimliğini çıkartır çıkarmaz attım yapıldı bile girişi
En güzelini yapmışsınız canım biz de öyle yapacağız o yüzden biraz da önden doktor araştırmaya başladım İstanbulda bazı hastanelerde hastane anlaşmalı olsa bile bazı doktorlar tss kabul etmiyor çünkü önden kontrol etmek gerekiyor
Bir doktora karar verip içim ısınır sonra sigorta kapsamı olmaz falan diye doktor seçeneklerini de ona göre değerlendirelim dedik

Hmm evet bende denk gelmiştim öyle burda bi kere. Hastaneyi muayenehane gibi kullanıyor bazı doktorlar, onlarda geçmiyor sanırım. Biz şimdi yenidoğan yoğun bakımdaki doktordan devam edeceğiz ilk aşamada. O hastane zaten ücretsiz bize, bi de dr bütün sürecimizi biliyor daha sağlıklı olur.

Son düzenleme:
Ya evet ne güzel baktılar yakışıklıya orada tanıyan bilen doktorla kesinlikle çok daha iyi olur yoğun bakımı falan iyi bir hastane olduğu belli iyi insanlara denk geldiniz canım çok şükür

Ne güzel çok sevindiim

Uykuda süt üretimi artiyor ondan dedim ben sürekli uyumak istiyorum hastanede yoruldum geldim yemek yattım

Bir el emegi de benden gelsin. Bugun bitirdim bu patchwork bebek battaniyesini.
Ba yıl dım
A aaa bakar mısın ya psikoloji ne kadar etkili vay beee o zaman stresten uzak kalmak lazım. Uykuya dikkat et o zaman canım.

Çok sevindim maşallah canım benim tez vakit kavuşmanızı diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…