- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
Sağol canısıHayırlı olsun canım
Günün bilmek bu kadar az kalması falan ne güzel ya
Tabiki saygı duymak gerekiyor ben istemiyorum diye bunu sana dayatma hakkım yok ki. Kimsenin böyle bişeyi söylemeye hakkı yok sonuçta bu çocuğun anne babası var onlar bir karar verdilerse saygı duymak lazım eleştirmemek lazım herkes kendi çocuğuna ne isterse yapsın torunun dahi olsa bırak kararı anne babası versin.Bence saygi duymak gerekir ya herkesin tercihi tabiki baska olabilir. Ama karsi olmak baskadir. Diger turlu yorumlar baskadir
Canim onu 2 hafta sonra hatirlat bana
Olur tabikiCanim onu 2 hafta sonra hatirlat bana
Ben yine sorarimda sen yinede hatirlat
1 haftalik tablo yapiyorum takibi daha basit oluyo
Bence de oyle.Tabiki saygı duymak gerekiyor ben istemiyorum diye bunu sana dayatma hakkım yok ki. Kimsenin böyle bişeyi söylemeye hakkı yok sonuçta bu çocuğun anne babası var onlar bir karar verdilerse saygı duymak lazım eleştirmemek lazım herkes kendi çocuğuna ne isterse yapsın torunun dahi olsa bırak kararı anne babası versin.
Bugün bilgilendirme günüydü güzel haberler aldık canim sordugun icin sagolasin 2. düzeye geri geldi bebisim şuan kuvez ici haver veriyorlar birseye baglo degil çok şükür sadece benim sütümü veriyorlar bol bol süt veriyorum kiloda almış 2.380 olmuş küçük bey
Gözün aydın, çok güzel bir haber.Bugün bilgilendirme günüydü güzel haberler aldık canim sordugun icin sagolasin 2. düzeye geri geldi bebisim şuan kuvez ici haver veriyorlar birseye baglo degil çok şükür sadece benim sütümü veriyorlar bol bol süt veriyorum kiloda almış 2.380 olmuş küçük beyartik her üç saatte bir görucem en güzelide bu
Yoksa sığ bağnaz bir insan değilim öyle anlaşılmak istememBence de oyle.
Gözün aydın canım maşallah küçük beye daha da iyi olacak inşallahBugün bilgilendirme günüydü güzel haberler aldık canim sordugun icin sagolasin 2. düzeye geri geldi bebisim şuan kuvez ici haver veriyorlar birseye baglo degil çok şükür sadece benim sütümü veriyorlar bol bol süt veriyorum kiloda almış 2.380 olmuş küçük beyartik her üç saatte bir görucem en güzelide bu
Oh maşallah canım, çok çok daha iyi olacak inşallahBugün bilgilendirme günüydü güzel haberler aldık canim sordugun icin sagolasin 2. düzeye geri geldi bebisim şuan kuvez ici haver veriyorlar birseye baglo degil çok şükür sadece benim sütümü veriyorlar bol bol süt veriyorum kiloda almış 2.380 olmuş küçük beyartik her üç saatte bir görucem en güzelide bu
Yok yok evdeyiz sakiniz
Canım süt artırmak için yaptığın birşey var mı? Benim bi artmadı hep aynı geliyor günlük beslenmesinin yarısı kadar anca oluyorBugün bilgilendirme günüydü güzel haberler aldık canim sordugun icin sagolasin 2. düzeye geri geldi bebisim şuan kuvez ici haver veriyorlar birseye baglo degil çok şükür sadece benim sütümü veriyorlar bol bol süt veriyorum kiloda almış 2.380 olmuş küçük beyartik her üç saatte bir görucem en güzelide bu
Yeterli kuzumPeki 5-6 tane koysak hastane çantasına yeter ki kuzum?
Okul günlükleri başladı kuzum eve şimdi geldim vallahı bu hafta yoğun geçecek bırazPapatyamaviss nerdesiiiinnnn
Daha sık sağsan kuzum , eğer her 3 saatte bir sağıyorsan göğüs diyor ki evet benım sütüme 3 saatte bır ıhtıyac duyuyor dıyıp o kadar uretıyor , ama daha kısa aralıklarla sağdığında vucut noluyo dıyıp sütüm yetmıyor daha cok üretmem lazım dıyıp daha cok sut üretmeye çalışıyorCanım süt artırmak için yaptığın birşey var mı? Benim bi artmadı hep aynı geliyor günlük beslenmesinin yarısı kadar anca oluyor
Ben oğlumda m almıstım 76 kışıyla dogum yaptım belden falan sıkmadı ama bacaklarım kalçam genıs oldugu ıcın ındırıp kaldırırken zor oldu wcde suan L var oda eltımden ıkı tane yeter bana zaten vermeseydi almayacaktım hastanede cırtlı bez ıstıyolarmıs devlette bı paket ondan alcam zatenKilon kaçtı canım bende büyğk beden alayım dedim ama kalıpları çok mu büyğk oğlumda m kullanmıştım ama zayıftım o zamanlar bide l beden kaç kg arasına oluyor yazıyor mu pakette
Of keşke banada gun verseler yaaaaaAnestezi doktorundan onay aldık doktorumuz doğum için 26 eylül tarihini verdi.geri sayım başladı bize
Anladım anladım deniyim bakıyım canım , gün içindekini sıklaştırayımDaha sık sağsan kuzum , eğer her 3 saatte bir sağıyorsan göğüs diyor ki evet benım sütüme 3 saatte bır ıhtıyac duyuyor dıyıp o kadar uretıyor , ama daha kısa aralıklarla sağdığında vucut noluyo dıyıp sütüm yetmıyor daha cok üretmem lazım dıyıp daha cok sut üretmeye çalışıyor
Büyüme ve atak donemlerınde de ozellıkle bu olur mesela bebek bı anda cok emmeye başlıyor ve devamlı göğüsler bos gıbı gelıyor anneye cocuga sut yetmıyor gıbı oluyor ama aksıne bebek sut arttırımı olsun dıye bu atağı gerceklestırıyor ve gogus ıkı uc gune o tempoya ayak uydurmaya çalışıyor umarım anlatabilmişimdir
Evet takıyorlar bende o bezle çıktım hastaneden 1 tanede vermişlerdi yedek şimdi pek bilgim yok veriyolar mı diye alayım ne olur ne olmaz benim kanamam çok yoğun olmamıştı ama aynı olurmu bilemiyoruz işteBen oğlumda m almıstım 76 kışıyla dogum yaptım belden falan sıkmadı ama bacaklarım kalçam genıs oldugu ıcın ındırıp kaldırırken zor oldu wcde suan L var oda eltımden ıkı tane yeter bana zaten vermeseydi almayacaktım hastanede cırtlı bez ıstıyolarmıs devlette bı paket ondan alcam zaten
Devlet Hastanesı vermıyormus ıstıyormus kuzum sez da cok kanama olmuyor ya ben hastanede ilk gun cırtlı ıkıncı gun depend takmıştım o gun çıktım zaten ıkı gun fln kullandım bıtırmedım bıle eltıme verdım o zaman normal pede gectımEvet takıyorlar bende o bezle çıktım hastaneden 1 tanede vermişlerdi yedek şimdi pek bilgim yok veriyolar mı diye alayım ne olur ne olmaz benim kanamam çok yoğun olmamıştı ama aynı olurmu bilemiyoruz iştel alayım en iyisi Bayada pahalanmış maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?