Bugün güzel emdiik. Yorulma yok üstüne bi de süt bitmiş gibiydi aldığı memede öbür memeye geçeyim dedim kıyamet kopardı memeyi ağzından alınca Sen bilirsin dedim bende Minik asabim benim
Kızlar moralim çok bozuk 2cm açılmam ve düzenli sancım çıktı hap verdiler iğne vurdular serum taktılar şimdi çıkardılar ama 4 gün sonra tekrar görmek istiyor doktorum çaydanlık bile kaldırma sürekli yat dedi 37 yi görelim en azından dedi
Saol canım da ne bileyim kendi doktorum birde gittiğim. diğer doktorun makinesi daha iyiydi biliyorum da bu zamana kadar eski makine ile baktı gayet iyiydi herşey amaaan ne bileyim özele de gideceğim zaten 12 eylül gibi o kesin bişey söyler zaar
Bez spor ayakkabı almıştım ben genişliyor rahat oluyor. Ödemi yoketmeyince mecbur ayakkabıya çözüm ürettim Eşin akşamları masaj yapsın bi de o rahatlatıyordu
İlk nst ye girdik bugün gayet güzel çıktı. 34+3 olmuşuz geçen hafta 2660 gramdı bu hafta 2300 dedi sordum belki o ölçüm yanlıştır belki bu kesin diyemeyiz dedi kilosuna. Kafama takıldı 20 gün sonra gel dedi
Kizlar ben doktordan ciktim
Hersey iyi yolunda
Kafa yukarda
Kimildamaya basladigini hissedince 4 ayak pozisyonuna gec, emekleme yani yolunu bulsun dedi
Kilosu hakkinda bilgi vermedi cunku stres yapmami istemiyomus
Hersey yolunda stres yapip korkulacak bi durum yok icin rahat olsun boyle devam et dedi
2 hafta sonra rdvum tekrar var
Bez spor ayakkabı almıştım ben genişliyor rahat oluyor. Ödemi yoketmeyince mecbur ayakkabıya çözüm ürettim Eşin akşamları masaj yapsın bi de o rahatlatıyordu
Bugün güzel emdiik. Yorulma yok üstüne bi de süt bitmiş gibiydi aldığı memede öbür memeye geçeyim dedim kıyamet kopardı memeyi ağzından alınca Sen bilirsin dedim bende Minik asabim benim
Ben de çıktım kozlar hastane kaydımızı da yaptık çok şükür ay o kadar rahatladım ki kendim doktorumla görüşünce , her şey çok iyi maşallah dedi rahim ağzı uzunluğu 24 tü şimdi 32 çıktı çok şükür , biz en başından beri 6 gün geriden geliyoruz geç dölllenme zannediyorum sat a göre 34+1 ultrasona göre 33+2 kilosu 2100 , vajinal doğum olarak gidiyor şuan Allahım rahatladım çok şükür
Kizlar ben doktordan ciktim
Hersey iyi yolunda
Kafa yukarda
Kimildamaya basladigini hissedince 4 ayak pozisyonuna gec, emekleme yani yolunu bulsun dedi
Kilosu hakkinda bilgi vermedi cunku stres yapmami istemiyomus
Hersey yolunda stres yapip korkulacak bi durum yok icin rahat olsun boyle devam et dedi
2 hafta sonra rdvum tekrar var