2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
E L B A mucize resmen içini ferah tut inşallah onu veren rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip eder inşallah

Kızlar Devakus atatalya ben bez almayı düşünmüyorum ama büyük eşyalara yavaş yavaş başlamak istiyorum geçenlerde indirimden yoykonun park beşiğini mustela şampuan pişik kremi philps air Emzik ilk aylar için zeka kartı bir de hastane çıkış takımı zıbın felan aldım indirimde buldukça bez hariç alacağım çünkü her şeyin fiyatı artıyor ödemelerini doğum olmadan bitirmek istiyorum inşallah

Bende 4 ay bittikten sonra almayi dusunuyorum acikcasi

Evet şampuan pişik kremi falan aklıma gelmemişti onları alabilirim iyi fikir. Hastane çıkışını daha almadım kesin almak isteyen çıkar onu ☺Benimki iki tarafında ilk torunu ve en son 13 sene önce kuzenin çocuğu sevildi hepsi kocaman oldu biraz şanslı gelecek sıpam Kardeşim şimdiden kapıya eli sıkışmasın diye aparat, priz ve köşe koruması falan almış

Yaaa inanamıyorum canım benim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim adına çok şanslı bir annesin

Valla biz 3 ayı bekleyelim dedik 13+1 olduk cinsiyetimiz de belli bende araştırıyorum fiyatları felan kesin indirimli olanları almaya başladım bizim de iki tarafın ilk torunu ama ben yine de alayım sonradan ortada kalmayayım dedim bi liste yaptım kendime yavaş yavaş tamamlayacağım artık.
Kendime bile geçen penti indiriminden pijama takımı aldım kilo aldıkça evdeki hiç bir şey olmayacak çünkü dışarıyı etek elbise eşimin tshirt sweatleri neyse de doğum sonrası için de 3 takım pijama takımı alacağım.
Bakalım hepsi yavaş yavaş

Kızlar biz bugün 13+1 kilo almadım ama karnım çıkmaya başladı pantolonlarımın çoğu yüksek bel olduğu için olmuyor dış giyim için bekleyip havalar ısınınca bir kaç parça alırım diyorum ama son 3 haftada göğüslerim baya büyüdü hatta biri çok büyük biri ondan daha küçük normalde 75b takıyordum ama şimdi onlardan göğsüm fışkıracak sanki sütyenlerim olmuyor sıkıyor rahat önerebileceğiniz sütyen var mı?

E L B A mucize resmen içini ferah tut inşallah onu veren rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip eder inşallah
Amin amin inşallah canım hep iyi düşündüm iyi düşünmeye devam rabbim verdiyse vardır bi bildiği hepimiz sağlıkla alalım kucagımıza inşallah

Canim gozun aydin ikizlerin

Bustıyer net emzırme donemındede onu kullandım ben asırı rahat bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…