- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Kuzum benimkide su e bebektekilerdenBu tip bişey baktıgım ıcın atayım dedım hemde sonradan 90 190 oluyormus boyu bı ınceleBearhug
Ebebkte normal besık varmı ya bılmıyorum hıcKuzum benimkide su e bebektekilerden
Su ahsaplar varya arkadasimdan 2. El 800 tlye alicamEbebkte normal besık varmı ya bılmıyorum hıc
Bende 4 ay bittikten sonra almayi dusunuyorum acikcasiKızlarDevakus atatalya ben bez almayı düşünmüyorum ama büyük eşyalara yavaş yavaş başlamak istiyorum geçenlerde indirimden yoykonun park beşiğini mustela şampuan pişik kremi philps air Emzik ilk aylar için zeka kartı bir de hastane çıkış takımı zıbın felan aldım indirimde buldukça bez hariç alacağım çünkü her şeyin fiyatı artıyor ödemelerini doğum olmadan bitirmek istiyorum inşallah
Evet şampuan pişik kremi falan aklıma gelmemişti onları alabilirim iyi fikir. Hastane çıkışını daha almadım kesin almak isteyen çıkar onu ☺Benimki iki tarafında ilk torunu ve en son 13 sene önce kuzenin çocuğu sevildi hepsi kocaman oldu biraz şanslı gelecek sıpamKızlarDevakus atatalya ben bez almayı düşünmüyorum ama büyük eşyalara yavaş yavaş başlamak istiyorum geçenlerde indirimden yoykonun park beşiğini mustela şampuan pişik kremi philps air Emzik ilk aylar için zeka kartı bir de hastane çıkış takımı zıbın felan aldım indirimde buldukça bez hariç alacağım çünkü her şeyin fiyatı artıyor ödemelerini doğum olmadan bitirmek istiyorum inşallah
Yaaa inanamıyorum canım benim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim adına çok şanslı bir annesinKIZLAR HAYATIMIN SOKUNU YAŞIYORUMdün doktora gittim 3 ay boyunca göremediğimiz birşeyi gördük hepimiz şoktayız. Tek yumurta ikizlerine hamileyim nasıl gözükmedi diğer bebeğin arkasına saklanmış nasıl oldu bilmiyorum tüm duyguları aynı anda yaşıyorum şuan karmakarışığım seviniyorum korkuyorum..
İnşallah sağ salim alırım ikisinide. Tek yumurta ikizleri riskli olduğunu biliyorum sizlerden dua bekliyorum inşallah sağ salim tamamlarız bu süreci ve kucağıma alırım inşallahşoktayım halen şoktayım
Valla biz 3 ayı bekleyelim dedik 13+1 olduk cinsiyetimiz de belli bende araştırıyorum fiyatları felan kesin indirimli olanları almaya başladımEvet şampuan pişik kremi falan aklıma gelmemişti onları alabilirim iyi fikir. Hastane çıkışını daha almadım kesin almak isteyen çıkar onu ☺Benimki iki tarafında ilk torunu ve en son 13 sene önce kuzenin çocuğu sevildi hepsi kocaman oldu biraz şanslı gelecek sıpamKardeşim şimdiden kapıya eli sıkışmasın diye aparat, priz ve köşe koruması falan almış
Aminn inşallah saol canım hepimiz inşallah aynen öyle yaYaa Rabbim ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Rabbimin mucizesi değil de ne
Teşekkür ederim canımValla acayip bir mucize.. tebrik ederim
Aminn canım inşallah
Amin amin inşallah canım hep iyi düşündüm iyi düşünmeye devam rabbim verdiyse vardır bi bildiği hepimiz sağlıkla alalım kucagımıza inşallahE L B A mucize resmen içini ferah tut inşallah onu veren rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip eder inşallah
Yaaa inanamıyorum canım benim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim adına çok şanslı bir annesin
Canim gozun aydin ikizlerinAminn çok saol canım12 haftalığım. Ya bende gittiğimde ekrandan bakıyordum hep bi tane evirip cevirip bakıyorduk yani bilmiyorum gözükmedi. Doktorda şoka girdi. Yüz ifadesi değişti ben korktum bişey mi oldu diye. Gözükmedi yani canım
Bustıyer net emzırme donemındede onu kullandım ben asırı rahat benceKızlar biz bugün 13+1 kilo almadım ama karnım çıkmaya başladı pantolonlarımın çoğu yüksek bel olduğu için olmuyor dış giyim için bekleyip havalar ısınınca bir kaç parça alırım diyorum ama son 3 haftada göğüslerim baya büyüdü hatta biri çok büyük biri ondan daha küçüknormalde 75b takıyordum ama şimdi onlardan göğsüm fışkıracak sanki sütyenlerim olmuyor sıkıyor rahat önerebileceğiniz sütyen var mı?
Bende goremeyebılırım kuzum ona bakarsan eyluldede olasılık yuksek aklına bunları getırme sağlıkla büyüsün minnoşlarınAminn canım inşallahaynen ya ben ekimi görürmüyüm bilmiyorum kuzu sağlık olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?