- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Valla biz 3 ayı bekleyelim dedik 13+1 olduk cinsiyetimiz de belli bende araştırıyorum fiyatları felan kesin indirimli olanları almaya başladımbizim de iki tarafın ilk torunu ama ben yine de alayım sonradan ortada kalmayayım dedim bi liste yaptım kendime yavaş yavaş tamamlayacağım artık.
Kendime bile geçen penti indiriminden pijama takımı aldım kilo aldıkça evdeki hiç bir şey olmayacak çünkü dışarıyı etek elbise eşimin tshirt sweatleri neyse de doğum sonrası için de 3 takım pijama takımı alacağım.
Bakalım hepsi yavaş yavaş
Bende kendıme bır pıjama takımı bıtane sabahlık aldım bebıse sallanır anakucagı cınsıyet netleşsin kıyafete dalıcamBende hem kendime hem de bebeğe bir şeyler alıyorum fırsat buldukça.
Kıyafet, araç gereç vs.
Aynen kuzum. Cok kullanisligibi gelmedi bana da yatagim yuksek aslinda ama az yatacak diye neyse oluversin dedim
Etkilemez canımKızlar yediğim yemekten kaynaklı sanırım gaz sancım oldu karnıma mideme doğru hatta kustum da bu bebeği etkilememiştir o iyidir dimi ?
Amin canım neden göremeyebilirsin noldu kuzuBende goremeyebılırım kuzum ona bakarsan eyluldede olasılık yuksek aklına bunları getırme sağlıkla büyüsün minnoşların
Sezeryan olacak ya kuzum bıde oğlumda erkenden suyum geldı yıne oyle bısey olursa falan eylul olabılır doğumumAmin canım neden göremeyebilirsin noldu kuzu
Normal büstiyer mi kuzum nöbetlerde çalışırken koştururken sallanmasın memingtolarBustıyer net emzırme donemındede onu kullandım ben asırı rahat bence
Aynen bende fırsat buldukça indirim oldukça param yettikçe zaten para derdi olmasa son ay bile hepsi alınırBende hem kendime hem de bebeğe bir şeyler alıyorum fırsat buldukça.
Kıyafet, araç gereç vs.
Valla ben beden konusunda emin olamıyorum ne kadar kilo alırım kestiremiyorum o yüzden şimdilik bir tane m aldım kalıbı geniş son aylarda kaç kg olurum doğumdan sonra da son aylarda girdiklerimi mi giyerim bilmiyorum yoksa yine alasım varBende kendıme bır pıjama takımı bıtane sabahlık aldım bebıse sallanır anakucagı cınsıyet netleşsin kıyafete dalıcam
Tamam canım sağol ben zaten nettim de kafamı karıştırdılar sağolsunlarYok askım tabıkıde oyle bısey yurtdısında falan yasamıyorsan ben hıc duymadım oyle bısey
Hahahhah çok garip bu haftalara kadar görünmemesi mucize resmen hayırlı olsun ikiz bebişler sağlıkla gelsinlerKIZLAR HAYATIMIN SOKUNU YAŞIYORUMdün doktora gittim 3 ay boyunca göremediğimiz birşeyi gördük hepimiz şoktayız. Tek yumurta ikizlerine hamileyim nasıl gözükmedi diğer bebeğin arkasına saklanmış nasıl oldu bilmiyorum tüm duyguları aynı anda yaşıyorum şuan karmakarışığım seviniyorum korkuyorum..
İnşallah sağ salim alırım ikisinide. Tek yumurta ikizleri riskli olduğunu biliyorum sizlerden dua bekliyorum inşallah sağ salim tamamlarız bu süreci ve kucağıma alırım inşallahşoktayım halen
balen yok kap yok kuzum sungerı var sadece ben rahat edıyorum ornek olarak şöyle tarzNormal büstiyer mi kuzum nöbetlerde çalışırken koştururken sallanmasın memingtolar
Ben xl alıyorum normal bedenım large , oğlumdaykende m ıdım l aldım gibiValla ben beden konusunda emin olamıyorum ne kadar kilo alırım kestiremiyorum o yüzden şimdilik bir tane m aldım kalıbı geniş son aylarda kaç kg olurum doğumdan sonra da son aylarda girdiklerimi mi giyerim bilmiyorum yoksa yine alasım var
Ah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nasıl mutlu oldum Allahım herşey mucize gerçekten mucize rabbim bilir o kapalı kutuda neler oluyor dualarım seninleKIZLAR HAYATIMIN SOKUNU YAŞIYORUMdün doktora gittim 3 ay boyunca göremediğimiz birşeyi gördük hepimiz şoktayız. Tek yumurta ikizlerine hamileyim nasıl gözükmedi diğer bebeğin arkasına saklanmış nasıl oldu bilmiyorum tüm duyguları aynı anda yaşıyorum şuan karmakarışığım seviniyorum korkuyorum..
İnşallah sağ salim alırım ikisinide. Tek yumurta ikizleri riskli olduğunu biliyorum sizlerden dua bekliyorum inşallah sağ salim tamamlarız bu süreci ve kucağıma alırım inşallahşoktayım halen şoktayım
Benim çok büyüdüler ya. 85 im normalde en son 95 aldım şu an tam oturuyor napcam bilmiyombalen yok kap yok kuzum sungerı var sadece ben rahat edıyorum ornek olarak şöyle tarz
Kopçalı değilse rahat giyemiyorum ben onları ama alıp deneyeyim bi 80-85b arasında kaldım ikisinden birini alırım artıkbalen yok kap yok kuzum sungerı var sadece ben rahat edıyorum ornek olarak şöyle tarz
Bir beden büyük doğum sonunda idare ediyor mu yani kuzum ben s-xs giyiyorum genelde m son aylarda olur mu yaniBen xl alıyorum normal bedenım large , oğlumdaykende m ıdım l aldım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?