2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Bende hem kendime hem de bebeğe bir şeyler alıyorum fırsat buldukça.
Kıyafet, araç gereç vs.

Kızlar yediğim yemekten kaynaklı sanırım gaz sancım oldu karnıma mideme doğru hatta kustum da bu bebeği etkilememiştir o iyidir dimi ?

Bende kendıme bır pıjama takımı bıtane sabahlık aldım bebıse sallanır anakucagı cınsıyet netleşsin kıyafete dalıcam
Valla ben beden konusunda emin olamıyorum ne kadar kilo alırım kestiremiyorum o yüzden şimdilik bir tane m aldım kalıbı geniş son aylarda kaç kg olurum doğumdan sonra da son aylarda girdiklerimi mi giyerim bilmiyorum yoksa yine alasım var

Hahahhah çok garip bu haftalara kadar görünmemesi mucize resmen hayırlı olsun ikiz bebişler sağlıkla gelsinler

Normal büstiyer mi kuzum nöbetlerde çalışırken koştururken sallanmasın memingtolar
balen yok kap yok kuzum sungerı var sadece ben rahat edıyorum ornek olarak şöyle tarz

Eklentiler

• 3A60675C-5D53-4679-AAA2-93FBB44D1435.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 44
Ben xl alıyorum normal bedenım large , oğlumdaykende m ıdım l aldım gibi

Ah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nasıl mutlu oldum Allahım herşey mucize gerçekten mucize rabbim bilir o kapalı kutuda neler oluyor dualarım seninle

balen yok kap yok kuzum sungerı var sadece ben rahat edıyorum ornek olarak şöyle tarz
Benim çok büyüdüler ya. 85 im normalde en son 95 aldım şu an tam oturuyor napcam bilmiyom Bu modelde kurtarmaz bu gidişle babanne sütyeni alacam sanırım

Kopçalı değilse rahat giyemiyorum ben onları ama alıp deneyeyim bi 80-85b arasında kaldım ikisinden birini alırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…