2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim ki 17 ekime kadar beklicez dedi sonrasi icin ne yapar bilmiyorum kuzum
Bakalım ne yapacak doktorlar yoksa bizim oğluşlar erken mi gelecek 🙈
Bende eylul sonu gelsin istiyorum kuzum ama tabii bakalim 😂 17 ekime kadar beklicez dedigne gore sonrasinda gelmezse sezeryana alicak heralde sonrw yine bekleriz demedi cunkuu
Bende senin gibi 37+larda doğsa keşke diyorum ama nasip bakalım 😊

Bakalım ne yapacak doktorlar yoksa bizim oğluşlar erken mi gelecek 🙈

Bende senin gibi 37+larda doğsa keşke diyorum ama nasip bakalım 😊
Onun icin dogumu tetikleyen seylere baslamak lazim kuzum. Ben hergun 30 dk yurumeye calisiyorum. Bugun plates topu alacaginm. Ananas ve hurma hergun tuketicem birde ahududu cayi ☺️

Sancın çıkmıyorsa bekliyorlar canım
Benim manda yoğurdu yiye yiye 42 de doğuran arkadaşım da korkuyordu doktoru sancın yok ki bebek kaka yapsın sancı varsa yapıyorlar demişti
Bazıları da öyle işte 42 ye kadar ne açılma ne sancı ki o kadar hareketli bir hayatı vardı hiç de dikkat etmedi sakınmadı kendini zorla başlattılar onu doğumunu
Ben de gece on kere doğuruyorum heralde diye uyandım yine psikolojim bozuldu iyice 🤣
Benim Ekim ayını görmem lazım her türlü takvim Ekim 1 diyene kadar bir ayı bin yıl gibi yaşayacağım sanırım 🤣
Canım son zamanlarda duyduğum hep 40ı geçince beklemeyin sezeyana aldıkları.
Doktorun dediği de ilginç sancısı olmayıp mekonyumlu bebek doğuran arkadaşım oldu o yüzden bende doktorla bu durumu konuşacağım.
Şimdi ben 37+0da doğum iznine ayrılacağım 37+3 gibi de Eskişehir'e gideceğiz orda yeni bir doktorla bu sürece devam edeceğim o yüzden baştan bunları konuşacağım sıkıntılı bir durumda hemen sezeryana alacak mı felan bunları netleştirip öyle devam edeceğim😊

Aynen. Şu parol iyiki varmış eskide derdik ucuz diye mi veriyorlar 😁hamilelik bana parolan önemli olduğunu öğretti illaki ağrı olur ya ameliyat sonuçta sezeryan inşallah kolaylıkla sağlıkla geçer hepimizin bebişlerimizle evlerimize geliriz
Amin canım benim inşallah hepimiz için duam bu 🙏🙏🙏

Canım son zamanlarda duyduğum hep 40ı geçince beklemeyin sezeyana aldıkları.
Doktorun dediği de ilginç sancısı olmayıp mekonyumlu bebek doğuran arkadaşım oldu o yüzden bende doktorla bu durumu konuşacağım.
Şimdi ben 37+0da doğum iznine ayrılacağım 37+3 gibi de Eskişehir'e gideceğiz orda yeni bir doktorla bu sürece devam edeceğim o yüzden baştan bunları konuşacağım sıkıntılı bir durumda hemen sezeryana alacak mı felan bunları netleştirip öyle devam edeceğim😊
Konuş tabii mutlaka canım kafanın rahat olması önemli son haftalarda
Bilmiyorum valla o da çok panik oluyordu kakasını yapacak bir şey olacak niye almıyorlar çocuğu diye ama almadı doktoru yani 😄 sancı yoksa kaka yok demiş işte 🤣
Sonunda sezaryen oldu tabii yine boşuna bekledi o iki haftayı suni sancıyla da doğuramadı çünkü saatlerce sancı verdiler bir gıdım açılmadı kız
Hayatımda ilk defa dünyaya gelmeyi bu kadar istemeyen bir bebek görmüştüm 🤣🤣🤣

Onun icin dogumu tetikleyen seylere baslamak lazim kuzum. Ben hergun 30 dk yurumeye calisiyorum. Bugun plates topu alacaginm. Ananas ve hurma hergun tuketicem birde ahududu cayi ☺️
Bende öyle düşünüyorum aslında 35te bile başlayabilirdim ama tam 37.haftada iller arası yolculuk yapacağım taşınacağız şimdi yolda doğum felan olur ne olur ne olur riske atmayayım diye başlayamıyorum🥲

Konuş tabii mutlaka canım kafanın rahat olması önemli son haftalarda
Bilmiyorum valla o da çok panik oluyordu kakasını yapacak bir şey olacak niye almıyorlar çocuğu diye ama almadı doktoru yani 😄 sancı yoksa kaka yok demiş işte 🤣
Sonunda sezaryen oldu tabii yine boşuna bekledi o iki haftayı suni sancıyla da doğuramadı çünkü saatlerce sancı verdiler bir gıdım açılmadı kız
Hayatımda ilk defa dünyaya gelmeyi bu kadar istemeyen bir bebek görmüştüm 🤣🤣🤣
Evet doktorla uyumlu olmak çok önemli baştan nasıl bir şey istediğimizi de belirtmemiz lazım bu şekilde devam edince özelin hiç bir mantığı kalmıyor o zaman devlette yaparım yani🙈suni sancı ile bekleyip bekleyip o sancıyı çekip sezeryana dönmek de en büyük korkum diyebilirim sezeryansa baştan belli olsun normalse de ağrıyı sancıyı çekeyim ama bebeğim normal doğsun🥲
Arkadaşının bebeği de gerçekten dünyaya mı gelmek istememiş Türkiye'de mi gelmek istememiş düşündürdü 😁😁😁

Evet doktorla uyumlu olmak çok önemli baştan nasıl bir şey istediğimizi de belirtmemiz lazım bu şekilde devam edince özelin hiç bir mantığı kalmıyor o zaman devlette yaparım yani🙈suni sancı ile bekleyip bekleyip o sancıyı çekip sezeryana dönmek de en büyük korkum diyebilirim sezeryansa baştan belli olsun normalse de ağrıyı sancıyı çekeyim ama bebeğim normal doğsun🥲
Arkadaşının bebeği de gerçekten dünyaya mı gelmek istememiş Türkiye'de mi gelmek istememiş düşündürdü 😁😁😁
Bence benim oğlan gibi o da anladı kuradan Türkiye çıktığını hahaha 🤣 ben de benimkini ultrasonda daha bir gün mutlu görmedim suratını görebildiğim zamanlarda tabii 🫠🫠
Adamın yüzü hep asık hatta bir kere bildiğin ağlar gibi olmuştu 😆😆😆 Mutlu bebeklere de çok heves ediyorum umarım doğunca ya o kadar kötü değilmiş der 😂
Bu arada sen de şu korseden almıştın değil mi? Bel ağrısı için olandan
Ya ben onu ne zaman taksam Barbaros içeride kuduruyor. Hemen tepiklemeye gerdirip içeride kaymaya başlıyor
Çok da sıkmıyorum rahatsız olmasın diye ama yine de oluyor mu napıyor anlamadım sende de oldu mu hiç öyle?

Kızlar moralim çok bozuk 2cm açılmam ve düzenli sancım çıktı hap verdiler iğne vurdular serum taktılar şimdi çıkardılar ama 4 gün sonra tekrar görmek istiyor doktorum çaydanlık bile kaldırma sürekli yat dedi 37 yi görelim en azından dedi
Göreceksin canım merak etme görmesen de haftamız büyüdü Allaha emanet kendini çok sıkma dua edelim hepimiz için en hayırlısı olsun

Devlettede bu sebepten genel tercıh etmıyolarmıs bebeğe geçme durumu için yinede genel isteyen annelerde bebeğin durumuna bakıp karar verıyolarmıs
Ben spinal oldum oyle bi hurafe vardır ya ıkı sene sonra bıle ay belımden vurulan o ığne yerı hala agrıyor belımı o ıgne mahfettı falan benım var cunku 😂 yok oyle bısey ya ben sonrasında bıle yakın zamanda o iğne yarının acısı bılmem nesi hiç hissetmedim

Aynen bencede yok öyle birşey canım. Benim genele dönse de spinal için o iğneyi vuruldum hiç ağrısı falan olmadı.
Ya bunu ben de çok duydum ondan korkuyordum, sağolun kızlar 🙏😂
O endoskopi için falan verdikleri doz çok iyi ya 😁 Genel anestezi ayılması onun gibi olmuyor yani benim için öyle. Endoskopi sonrası bana da çok gülmüşlerdi 😂
Ya ben sadece böbrek taşım alınırken genel oldum onda da hemen uyanmıştım, çabuk kendime gelir miyim yine acaba referans alsak mı 😂

İlk nst ye girdik bugün gayet güzel çıktı. 34+3 olmuşuz geçen hafta 2660 gramdı bu hafta 2300 dedi sordum belki o ölçüm yanlıştır belki bu kesin diyemeyiz dedi kilosuna. Kafama takıldı 20 gün sonra gel dedi 😐
Banada gecen hafta oyle demıslerdı bu hafta fazlasını demıcekler gıbı hıssedıyorum cok takılma kuzum maşallah 🧿

Bence benim oğlan gibi o da anladı kuradan Türkiye çıktığını hahaha 🤣 ben de benimkini ultrasonda daha bir gün mutlu görmedim suratını görebildiğim zamanlarda tabii 🫠🫠
Adamın yüzü hep asık hatta bir kere bildiğin ağlar gibi olmuştu 😆😆😆 Mutlu bebeklere de çok heves ediyorum umarım doğunca ya o kadar kötü değilmiş der 😂
Ya ben onu ne zaman taksam Barbaros içeride kuduruyor. Hemen tepiklemeye gerdirip içeride kaymaya başlıyor
Çok da sıkmıyorum rahatsız olmasın diye ama yine de oluyor mu napıyor anlamadım sende de oldu mu hiç öyle?
Ben de aldım o kemerden, alttan takıyorum yürüyüş yaparken, ama zaten ben hiç yürürken çocuğu hissetmiyorum onda da farklı bir şey olmuyor.

Kizlar ben doktordan ciktim
Hersey iyi yolunda
Kafa yukarda🫠
Kimildamaya basladigini hissedince 4 ayak pozisyonuna gec, emekleme yani yolunu bulsun dedi
Kilosu hakkinda bilgi vermedi cunku stres yapmami istemiyomus😀
Hersey yolunda stres yapip korkulacak bi durum yok icin rahat olsun boyle devam et dedi
2 hafta sonra rdvum tekrar var

Barbaros bence adını şimdiden yaşıyor😁Barbaros ismi bana hep sert ağır efendi karakterleri çağrıştırmıştır 😁
Ben onu aldım kullandım bir süre ama dediğin gibi bir durum yaşamadım canım.
Ben atlet giymiyorum giymediğim için onu takarken belimi karnımı çok kaşındırıyor o yüzden bir kaç haftadır takmıyorum 🙈Sorun da yaşamıyorum çok şükür 😊

Kizlar ben doktordan ciktim
Hersey iyi yolunda
Kafa yukarda🫠
Kimildamaya basladigini hissedince 4 ayak pozisyonuna gec, emekleme yani yolunu bulsun dedi
Kilosu hakkinda bilgi vermedi cunku stres yapmami istemiyomus😀
Hersey yolunda stres yapip korkulacak bi durum yok icin rahat olsun boyle devam et dedi
2 hafta sonra rdvum tekrar var
Hadi hayırlı olsun canım diyet işe yaradı heralde 😁
İnşallah senin gidişat yine normal doğum😊

Back
X