2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar dün okuldan sonra bacaklarımda et kesiği şeklinde ağrılarım olmuştu. Bugün ise hani iğne olduktan sonra kaba etimiz ağrır, üzerine basamayız ya biraz; tam olarak öyle bir ağrı/kasılma mevcut sağ kalçamda. İster istemez ayağıma da vuruyor, tam olarak anlatabildim mi durumu onu da bilmiyorum ama buna benzer kas sorunları yaşayan oldu mu aranızda? Aşırı yavaş ve hatta bi tık sekerek yürüdüm tüm gün hafif ödem de mevcut tabi ayaklarda

Yaşamadım ama doktor bana oceanın magnezyumunu önermişti emilimi daha iyi diye şuan okullar açıldı aktifsin ya birden vücuduna değişik gelmiş olabilir ödem için 5 numara büyüyen ayağım uzatarak 1 günde düzeldi her fırsatta uzatmalısın

Devletin verdiği magnezyumu kullanıyorum, açıkçası emilimini bilmiyorum. Az önce ayak prmaklarıma kramp girdi, kaldım öyle
Dediğin gibi sabah kahvaltıyla başlayıp akşam yemeğine kadar nerdeyse ya hep ayaktayım ya da oturuyorum, belki de onlar etkiledi

Normalde evde hareketsiz yürüyüşsuz bir hayatın varsa kulunç durmuş olabilir

Normalde evde hareketsiz yürüyüşsuz bir hayatın varsa kulunç durmuş olabilir
Evde daha rutindi açıkçası hayatım günlük ev işleri vs, en fazla ise 30 dklık yürüyüş yapıyordum. Ama dediğin de çok mantıklı, hiç aklıma gelmemişti

Merhaba kızlar 28+4ten selamlar. Bugün kontrolümüz vardı 1400 gram olmuşuz. Ölçümlerimiz 29 haftalık çıktı gayet iyi dedi doktor. Belim ağrıyor dediğim için nst ye bağladı ve minik minik düzensiz sancılar çıktı. 2 3 haftadır kendimi çok yordum sanırım onlarla alakalı. 2 hafta sonra kontrol dedi. Şeker yüklemesi yaptırmadım Açlık 74, Tokluk 114 çıktı sorun yok dediler.

Yok yahu senin o dediklerin plesenta rahim ağzında yani aşağıda olunca oluyor. Ön duvarda olunca bunların hiç birinin ilgisi yok

Bilmiyorum ki plesenta önde demek rahım agzına yakın olmuyo mu? İnternete de önde diye arattım, dedıgım seyler yazıodu genelde.. Bilemedim, doktora sorcam

Olabilir kızım çok bir çocuk. Beni çok yordu ama en çok sıcaklar beni mahvetti. Ne olduysa bence sıcaktan oldu. İnşallah ben de o haftaları görürürm.Sizin çocuğunuz küveze girmiş miydi?

Evet 25 gun kaldı.. Ama doguma girmeden banada iki doz seleston yapmıslrdı.. Neden bilmem solunum kolay atlattı, ama enfeksiyon tedavisi uzun sürdü..
Kuvoze girse de canını sıkma, şu an saglıkta bayagı ılerleme var.. Hersey yoluna girer, sadece dua edelım

amin sağlığı yerinde olsun da gerisi önemli değil. Korkuyla bekliyorum şimdilik.

Mutlaka dua edicem Allah şifasını versin inşallah.. Sende sıkmamaya çalış kendini, herşeyi bi çözümü var evvellallah

Evde daha rutindi açıkçası hayatım günlük ev işleri vs, en fazla ise 30 dklık yürüyüş yapıyordum. Ama dediğin de çok mantıklı, hiç aklıma gelmemişti

Normal zmnlarımızda bile rutin dışına çıkınca ben geberıorm hamıleyken x2 katı oluyo.. Ben o hafta sonunu unutamıyorum, yürüyemiyordum resmen... Hep öyle kalcam diye çok korktum.. Şimdi parça parça yapıyorum herseyı valla.. Napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…