2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Tam 29 haftalığım bugün. Suyum gelmiyor ama su seviyem 5 e düşmüş. Bugün doktor dayanmaz artık bir hafta içinde tekrar bakacağım dedi

Ben bunu yani gördüm çok üzüldüm umarım su seçilen yükselir birkaç hafta daha dayanır bebiş en azından 33 34te doğsa çok daha iyi olur kilo alır

Kızlar gece bu saat oldu uyuyamıyorum lavaboya çıkmaktan 32.haftamdayım vajınama baskı hısedıyorum agırlık lavaboya gidiyorum bişey de yok çıkacak gibi sanki randevuma 2 gün kaldı korkuyorum bişey olurmu?

Kan geldi mi peki? Ben ilk defa kullandım heçeteyle silince bikaç damla kan geldi çok korktum 32.haftadayız
Yok hayır başından beri tek damla kan görmedim ben. Progestanla alakası olduğunu sanmıyorum ama ulaşabişiyorsan doktoruna bir danış istersen

Bende de oluyor. Bir yorgunluk vs olduysa peşinden bir iki gün baskı ve çıkacakmış hissi oluyor. Sürekli wc isteği oluyor ama gelen damla damla bir şey yatmaktan başka çözüm bulamadım ben Dr sor istersen acele etmemi gerektiren bir durum var mı diye

Bebeğin makat gelişli mi en son 2 hafta önce gittim makat gelişi demişti ondan mı oluyo ki ayakları baskı yapıyo olabılır internetten baktığımda erken doğum belirtisi felan diyo Ah gerçekten az kaldı ama hepimiz çok yorulduk

Kan geldi mi peki? Ben ilk defa kullandım heçeteyle silince bikaç damla kan geldi çok korktum 32.haftadayız
Ben annelerin bir problem olup olmadığını hissettiğine inanan biriyim. Ben başlarda Progestan kullanıyordum ve amaç da zaten gelem kanamayı durdurmak, bebeğin tutunmasını sağlamaktı. Haftan ileride ve içine sinmeyen bir şey varsa mutlaka doktoruna gözükmeni tavsiye ederim. Kanama, su gelişi ve ağrı acil durumlar dedi doktor bana

Artık çoğumuzda benzer durumlar mevcut. Ben iki gündür çocuğun kafasını hissediyorum resmen aşağıda, sanki her an çıkacakmış gibi. Tuvalet olayı 3.trimester da olması beklenen bir şey zaten, baskının artması sebebiyle. Bence hissettiğin baskı da yorgunluk vs gibi sebeplerden olabilir. Endişelenme randevuna az kalmış ama içine sinmiyorsa erkene al randevunu

Kızlar gunaydın.. Sonuclarım çıkmış da.. Ters bişey var mı bılemedm.. Bilenler yeşillendirsin beni yaav şu ggt kafamı çok karıstırıyor

Eklentiler

• Screenshot_20230913-091100.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 68
Günaydın kızlar bende 32. Haftaya girdim yarın kontrolüm var. Dün akşam annemlerdeydim o kadar şişmişim ki sağa sola zor döndüm bütün gece çok çok kötü oldum daha böyle yemem. Bir de gece bacak krampları iyice arttı bende acı içinde uyanıyorum, 3 4 kez en az oluyor gözümden yaş geliyor o kadar yanıyor canım. Magnezyum hiç içmedim bu gebelikte ama son zamanlarda sanki kullanılmıyor muydu öyle bir şeyler hatırlıyorum

Kaçıncı haftada verdi hatırlamıyorum ama sabah akşam Vicium kullanıyorum ben. Hiç kramp vs yaşamadım.

Kramplar olunca hemen verıyorlar canım . Ben cok haftalar önce bacak agrılarım oldugunda soylemıstım kullan dedı. Bır kac gun kullandım hemen gectı sonra bıraktım

Kramplar olunca hemen verıyorlar canım . Ben cok haftalar önce bacak agrılarım oldugunda soylemıstım kullan dedı. Bır kac gun kullandım hemen gectı sonra bıraktım
Bende de magnimore Plus var ilk gebelikten kalma ama yarın bir sorup ona göre kullanırım Kasım 2025 miş son kullanması İlkinde baya kullanmıştım bunu, son haftalarda kasılmaları engellediği ve doğumu geciktirdiği ile ilgili bir bir bilgi kalmış aklımda belki yanlış hatırlıyorumdur

Kızlar selam çalışan hamişlere sorum olacak. Bizim yani tüm çalışanların 45 gün mü ne tek hekimden rapor alma hakkı var ya o bitince heyet almak gerekiyor. Gebelikte şikayet varsa ağrı sancı vs özel hastanelerde heyet raporu veriyor mu? Alan ya da bilgisi olan var mı?

Ben de vaktinde gelsin istiyorum ama durum kritik. Bakalım neler bekliyor beni.inşallah sağlıklı bir şekilde doğar
Canınızı sıkmayın gönül isterki daha fazla dayansın ama doğarsa da yaşama şansı oldukça yüksek olacaktır. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Bende 29 haftalık oldum fakat normal yememe rağmen her yediğim ağzıma geliyor kusuyorum sürekli. Midem mi sıkıştı noldu anlamadım bende çok kötüyüm

Bende hiç bakılmamış o değere bilemedim

Kolestazla alakalı degerlerden biri.. Benım İlk dogum erken oldu 33haftada.. Kolestazdan dolayı.. O yuzden şu deger git gide yukselıo ona ayar oluyorum gerçi AST alt degerleri dusuk allahtan ama Baska tetikleyen bişey var demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…