2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
E ebbs merak ettim seni nasılsın ?
Teşekkür ederim, anneme odaklanmış durumdayım sadece, salı sabahı ameliyat olacak. Eşimle ilgili durumu henüz çözemedim. Dün biraz çaba gösterdi bir şeyleri düzeltmek için, hafta sonu çözmüş olur diye umuyorum sadece. Bunlar dışında çok şükür iyi olmaya çalışıyorum kızım için. Hepiniz iyisinizdir umarım.

ım ama tükenmiş Daha gelmedi yolda tesekkur ederim ben desenine aldandım çok hoşuma gıttı yorumlarda guzel olunca aldım

güle güle kullan canım çok hoş deseni gerçekten :)

Bende bunu almıştım

yagmurcicegii geldi mi nasıl geniş mi kullanışlı mı ?
ben de ağzı bu şekilde açılıp kapanan istiyorum ama genelde sığmıyoruz küçük diyor kullananlar
Sence nasıl ?

Kızlar bugün pek hareket etmedi ya korkutuyor beni. Normalde sağdan sola tekmeler atar. Çikolata yedim, elimi karnıma koyuyorum falan hissedemedim bir türlü

Önemli olan sağlık canım benim gerisi hallolur. Rabbim anneciğine şifa versin. Eşinle arandakini biz bilemeyiz ama Cidden sağlık olsun gerisi hallolur konusarak çözersiniz inşallah bebeğiniz umudunuz olsun

Geldi canım valla içi baya geniş ben çok memnun kalacağımı düşünüyorum baya şey alır çünkü zaten instagram da videosunuda izlemiştim içine bir sürü şey alıyor

Yani hastanede kıyafet giydiriyor ya ben o yüzden dedim bi turda kirlenince onlar giydirse yeter 3 takım bence. ben 3 takım koydum valla. Hem onlar çıkarken hastane koyafetini hediye etmiyor mu ?
Ediyor ediyor canım hatta ilk hafta kontrolüne giderken benim bebekte Acıbadem tulum vardı biraz utanmıştım bir şey alamamışlar derler diye yastık bile verdiler bize hatta duruyor

Banada ikinci daha kilolu olur dediler çok dikkat etmedim ilkinde somon yiyordum haftada iki gün bunda açıkcası hiç önemsemedim kilolu doğmasın gerek yok diye. Şimdi bende kendime kızmaya başladım biraz Umarım zamanında ve sağlıklı ölçülerle kavuşuruz

Büyük kızın odasını hallettim bugün daha taşınacak eşyalar var ama çoğu bitti sabah 8 den beri uğraşıyoruz Salı günü yine abla gelicek o günde diğer odanın dolap içlerini sildiricem çamaşırları yıkamaya başlıyorum

Küçüğüne yine baya kıyafet kalacak onları direk diğer dolapta bıraktım. Bu ekonomik krizde seviniyorum vallahi geçen ay spor ayakkabı aldım skecherstan baktım neredeyse olmayacak, neyse biri daha geliyor diye çok üzülmedim ama bu büyüme hızına ben yetişemiyorum artık

Eklentiler

• IMG_9780.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_9781.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 126
Kızlar bugün pek hareket etmedi ya korkutuyor beni. Normalde sağdan sola tekmeler atar. Çikolata yedim, elimi karnıma koyuyorum falan hissedemedim bir türlü
Canım biraz dinlen kahve iç olmadı 2 saat boyunca say hareketlerini kötü birşey yoktur inşallah sitres yapma belki uyuyordur yada pozisyonu farklıdır

O durum bizde de oldu ya neyse diğerine kalır rahatlığı

Oğlumu okula götürürken çatı denilen yerde çok ağrı hissettim yürürken belimden vuruyor bide yolda bulantı tuttu Allahım adım atamıyorum millet başıma toplanacak diye çok korktum sağ Salim kendimi eve attım yalancı sancılarla başımız dertte gibi

Hahahahahah yav ben onu kafaya takmadım demiyorum yani sadece onu kafaya takmasın bir o mu var doğumda yani onu diyorum aaa bak bezzzz bu aklıma gelmemişti süper oldu sağol valla hshshshs

1.150 gram şu an
Ben bebeklerin belli bi haftadan sonra atak yaptığını düşünmeye başladım artık ya. Bazen biz ne yaparsak yapalım kilo almıyorlar. Tam senin haftanda bebeğimin kilosu 1120 gr dı. 4 günlük gerilik 9 güne çıkmıştı minyon bi bebek olacak diyince baya üzülmüştüm. Biraz yememe dikkat ettim 2 haftada o fark tamamen kapandı haftasını yakaladı. Belki senin de öyle olacak. Sakın canını sıkıp moralini bozma. Beslenmene dikkat et bol su iç, kan akımında herhangi bi sorun yoksa gerisi bebeğe ve genetiğe bağlı gerçekten

Ay ciddimisin ya ben o kadar cok sey almadim galiba kendim icin en onemli gorup ihtiyacim olan seyleri sigdirdim, hala bi kac bir sey daha sigar siz ne koydunuz iste bende eksik bisey var gibi hissediyorum nasil sigdi benimkiler ne koydunuz o kadar

Allah’a şükür hareketleri yerinde pek hareketli. Şu üç haftada çok sıkı besleneceğim ve hareketlerini takip edeceğim
Canim ozellikle cig badem ve ceviz ye bol bol benim doktorum bebisin gelisimi icin ikisini hic aksatmadan hergun ye demisti seninde aklinda olsun imkanin varsa cig badem tuket 50 tlik bile alsan 3-4 gun yeter sana bir avuc bir avuc yesen

Öyle kötü düşünme, arkadaşım ikinci gebeliğinde şekerle uğraştı. Sıkı bir diyetteydi, onun etkisi de olabilir. İlk çocuğunda abur cubur çok yemiş mesela

Ay ciddimisin ya ben o kadar cok sey almadim galiba kendim icin en onemli gorup ihtiyacim olan seyleri sigdirdim, hala bi kac bir sey daha sigar siz ne koydunuz iste bende eksik bisey var gibi hissediyorum nasil sigdi benimkiler ne koydunuz o kadar
Böyle bir liste kaydetmişim. Ne görsem kaydediyorum gerçi

Eklentiler

• Screenshot_20230908_080855_Instagram.webp
    61,4 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_20230908_080845_Instagram.webp
    64 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…