Teşekkür ederim, anneme odaklanmış durumdayım sadece, salı sabahı ameliyat olacak. Eşimle ilgili durumu henüz çözemedim. Dün biraz çaba gösterdi bir şeyleri düzeltmek için, hafta sonu çözmüş olur diye umuyorum sadece. Bunlar dışında çok şükür iyi olmaya çalışıyorum kızım için. Hepiniz iyisinizdir umarım.
ım ama tükenmişDaha gelmedi yolda tesekkur ederim ben desenine aldandım çok hoşuma gıttı yorumlarda guzel olunca aldım
Bende bunu almıştım
Önemli olan sağlık canım benim gerisi hallolur. Rabbim anneciğine şifa versin. Eşinle arandakini biz bilemeyiz ama Cidden sağlık olsun gerisi hallolur konusarak çözersiniz inşallah bebeğiniz umudunuz olsunTeşekkür ederim, anneme odaklanmış durumdayım sadece, salı sabahı ameliyat olacak. Eşimle ilgili durumu henüz çözemedim. Dün biraz çaba gösterdi bir şeyleri düzeltmek için, hafta sonu çözmüş olur diye umuyorum sadece. Bunlar dışında çok şükür iyi olmaya çalışıyorum kızım için. Hepiniz iyisinizdir umarım.
Geldi canım valla içi baya geniş ben çok memnun kalacağımı düşünüyorum baya şey alır çünkü zaten instagram da videosunuda izlemiştim içine bir sürü şey alıyorgüle güle kullan canım çok hoş deseni gerçekten :)
yagmurcicegii geldi mi nasıl geniş mi kullanışlı mı ?
ben de ağzı bu şekilde açılıp kapanan istiyorum ama genelde sığmıyoruz küçük diyor kullananlar
Sence nasıl ?
Ediyor ediyor canım hatta ilk hafta kontrolüne giderken benim bebekte Acıbadem tulum vardı biraz utanmıştım bir şey alamamışlar derler diyeYani hastanede kıyafet giydiriyor ya ben o yüzden dedim bi turda kirlenince onlar giydirse yeter 3 takım bence. ben 3 takım koydum valla. Hem onlar çıkarken hastane koyafetini hediye etmiyor mu ?
Geldi canım valla içi baya geniş ben çok memnun kalacağımı düşünüyorum baya şey alır çünkü zaten instagram da videosunuda izlemiştim içine bir sürü şey alıyor
Banada ikinci daha kilolu olur dediler çok dikkat etmedim ilkinde somon yiyordum haftada iki gün bunda açıkcası hiç önemsemedim kilolu doğmasın gerek yok diye. Şimdi bende kendime kızmaya başladım birazCanım hiç kötü düşünme. Arkadaşımın bebeği de gelişimsel olarak geriden geliyordu. bebekteki fark 2 haftalık gerilikti ve 1 hafta boyunca hiç gelişme olmayınca 36.haftada sezeyanla doğum yaptı. Oysaki ilk çocuğu 4200gr normal doğmuştu. Şimdi maşallah sağlıklı 7 aylık bir kızı var
Myroka instagram adısevindim canım, bende bakayım buna beğendim
Canım biraz dinlen kahve iç olmadı 2 saat boyunca say hareketlerini kötü birşey yoktur inşallah sitres yapma belki uyuyordur yada pozisyonu farklıdırKızlar bugün pek hareket etmedi ya korkutuyor beni. Normalde sağdan sola tekmeler atar. Çikolata yedim, elimi karnıma koyuyorum falan hissedemedim bir türlü
O durum bizde de oldu ya neyse diğerine kalır rahatlığıBüyük kızın odasını hallettim bugün daha taşınacak eşyalar var ama çoğu bitti sabah 8 den beri uğraşıyoruzSalı günü yine abla gelicek o günde diğer odanın dolap içlerini sildiricem çamaşırları yıkamaya başlıyorum
Küçüğüne yine baya kıyafet kalacak onları direk diğer dolapta bıraktım. Bu ekonomik krizde seviniyorum vallahigeçen ay spor ayakkabı aldım skecherstan baktım neredeyse olmayacak, neyse biri daha geliyor diye çok üzülmedim ama bu büyüme hızına ben yetişemiyorum artık
Of gerçekten öyleO durum bizde de oldu ya neyse diğerine kalır rahatlığı
Hahahahahah yav ben onu kafaya takmadım demiyorum yani sadece onu kafaya takmasın bir o mu var doğumda yani onu diyorumAa o konuda eşin haklı valla. Dünya hali bu, ayrıca güzide ülkemizde neler neler olmuyor. Hem ne demişler, güvenmek iyidir ama kontrol daha iyidir. (Diren enişteparanoyaklar vardır! buradayız, alışın, gitmiyoruz )
İş bölümüne yatkın olması çok güzel ya. İki saatte bir memeye kalkan yavru iki saatte bir bez de dolduracak mesela, ille görev tanımı istiyorsa bezci başı ilan edebilirsin kendisini şimdiden
Ben bebeklerin belli bi haftadan sonra atak yaptığını düşünmeye başladım artık ya. Bazen biz ne yaparsak yapalım kilo almıyorlar. Tam senin haftanda bebeğimin kilosu 1120 gr dı. 4 günlük gerilik 9 güne çıkmıştı minyon bi bebek olacak diyince baya üzülmüştüm. Biraz yememe dikkat ettim 2 haftada o fark tamamen kapandı haftasını yakaladı. Belki senin de öyle olacak. Sakın canını sıkıp moralini bozma. Beslenmene dikkat et bol su iç, kan akımında herhangi bi sorun yoksa gerisi bebeğe ve genetiğe bağlı gerçekten1.150 gram şu an
Ay ciddimisin ya ben o kadar cok sey almadim galiba kendim icin en onemli gorup ihtiyacim olan seyleri sigdirdim, hala bi kac bir sey daha sigar siz ne koydunuz iste bende eksik bisey var gibi hissediyorum nasil sigdi benimkiler ne koydunuz o kadarYa ben de kloroplastin çıtçıtlı poşetlerine koyup etiketle üzerine yazdım, hadi bebeğin esyalsri küçük olduğu için çok yer kaplamadi ama benim eşyalarım çok yer kapladı orta boy valize sığmıyor şu an ve anne için alınacaklarin bir çoğunu gereksiz görüp koymadım bile sen nasıl sigdirdin kabin boy valize bacım beni de aydınlatben valizi ayırıp bebeğe ayrı kendime ayrı kabin boy valize koycam çünkü ne yaparsam yapayım SIĞMIYOR
Canim ozellikle cig badem ve ceviz ye bol bol benim doktorum bebisin gelisimi icin ikisini hic aksatmadan hergun ye demisti seninde aklinda olsun imkanin varsa cig badem tuket 50 tlik bile alsan 3-4 gun yeter sana bir avuc bir avuc yesenAllah’a şükür hareketleri yerinde pek hareketli. Şu üç haftada çok sıkı besleneceğim ve hareketlerini takip edeceğim
Öyle kötü düşünme, arkadaşım ikinci gebeliğinde şekerle uğraştı. Sıkı bir diyetteydi, onun etkisi de olabilir. İlk çocuğunda abur cubur çok yemiş meselaBanada ikinci daha kilolu olur dediler çok dikkat etmedim ilkinde somon yiyordum haftada iki gün bunda açıkcası hiç önemsemedim kilolu doğmasın gerek yok diye. Şimdi bende kendime kızmaya başladım birazUmarım zamanında ve sağlıklı ölçülerle kavuşuruz
Böyle bir liste kaydetmişim. Ne görsem kaydediyorum gerçiAy ciddimisin ya ben o kadar cok sey almadim galiba kendim icin en onemli gorup ihtiyacim olan seyleri sigdirdim, hala bi kac bir sey daha sigar siz ne koydunuz iste bende eksik bisey var gibi hissediyorum nasil sigdi benimkiler ne koydunuz o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?