Ya cok guzel olmuş benimde odam bu kadar annemler gelıp dogumda kalacak dıye şu an oda yapmadım doğumdan sonra artık annem babam gıdınce bende odayı duzenlerımBüyük kızın odasını hallettim bugün daha taşınacak eşyalar var ama çoğu bitti sabah 8 den beri uğraşıyoruzSalı günü yine abla gelicek o günde diğer odanın dolap içlerini sildiricem çamaşırları yıkamaya başlıyorum
Küçüğüne yine baya kıyafet kalacak onları direk diğer dolapta bıraktım. Bu ekonomik krizde seviniyorum vallahigeçen ay spor ayakkabı aldım skecherstan baktım neredeyse olmayacak, neyse biri daha geliyor diye çok üzülmedim ama bu büyüme hızına ben yetişemiyorum artık
Baya yordu beni bugün ya kıpırdayacak halim kalmadıYa cok guzel olmuş benimde odam bu kadar annemler gelıp dogumda kalacak dıye şu an oda yapmadım doğumdan sonra artık annem babam gıdınce bende odayı duzenlerım
Bende ne olur ne olmaz dıye kzıımın esyalarını vermemıstım bazısını dolaba yukledım bazısını eşimin calıstıgı koye gonderdım. En en uzuldugum ayakkabılarıVe hepsi nıke adıdas vicco Dolaba yukleyecegım ara ara hepsıde kız ayakkabısı keske bırazda sıyah fılan alsaymısım
Teşekkürler canım o zamanlar grupta değildim. Umarım elimde patlamazImm şey bız bunu cok konustul özellikle bır ve ıkı numara depolamayın az alın dıye bebek cok cabuk buyuyor ve bazen kılolu doğabılıyor. Fazla ama almıssın artık.
Lütfen ağlamayın ağladıkça tansiyon çok daha yükseliyor inşallah Allah'ın izniyle gebelik zehirlenmesi değildir tahlilleriniz temiz çıkar tahlilde sorun yoksa tansiyon ilacla düşürülür hiç merak etmeyinherkese selam, bugün 29+3 kontrol muaynemde doktor bebek çok aşağıda ve tansiyonun 150/90 genelik zehirlenmesi ve erken doğum riskin çok yüksek dedi bebek 1327 gr şuan hastanede tahlilleri bekliyorum ama yatış yapılacak gibi görünüyor. Bebeği bu haftalrda aşağıda olan ve doğum yapmış arkadaşlar var mı ağlamaktan bitmiş durumdayım daha ne kadar karnımda durur lütfen bilgisi olanlr yazabilir mi
Olması gerekenEdiyor ediyor canım hatta ilk hafta kontrolüne giderken benim bebekte Acıbadem tulum vardı biraz utanmıştım bir şey alamamışlar derler diyeyastık bile verdiler bize hatta duruyor
Dolap hesabı paylaşmak yasak mıYa cok guzel olmuş benimde odam bu kadar annemler gelıp dogumda kalacak dıye şu an oda yapmadım doğumdan sonra artık annem babam gıdınce bende odayı duzenlerım
Bende ne olur ne olmaz dıye kzıımın esyalarını vermemıstım bazısını dolaba yukledım bazısını eşimin calıstıgı koye gonderdım. En en uzuldugum ayakkabılarıVe hepsi nıke adıdas vicco Dolaba yukleyecegım ara ara hepsıde kız ayakkabısı keske bırazda sıyah fılan alsaymısım
Bende gebelik zehirlenmesi yaşadım bebeğimi kaybettim ama bende gelişim geriliği vardı ve 26. Haftamda doğum yapmıştım. Seni kontrol altında tutmak için yatırmışlar tansiyonlarını düzene sokmaya çalışacaklar korkma sakin kal bebeğinin haftası çok küçük değil. Stres yaparsan tansiyonun daha çok çıkar dualarım seninleherkese selam, bugün 29+3 kontrol muaynemde doktor bebek çok aşağıda ve tansiyonun 150/90 genelik zehirlenmesi ve erken doğum riskin çok yüksek dedi bebek 1327 gr şuan hastanede tahlilleri bekliyorum ama yatış yapılacak gibi görünüyor. Bebeği bu haftalrda aşağıda olan ve doğum yapmış arkadaşlar var mı ağlamaktan bitmiş durumdayım daha ne kadar karnımda durur lütfen bilgisi olanlr yazabilir mi
Ben 11 kg falan aldım yaKızlar 30+4 de 8 kilo almışım . Sizde kilo alma durumları nasıl? 10 kilo alırım doğururum diyordum ama öyle olmayacak gibi :)
Evet çıktı malesef yatışım yapıldı 48 saatlik takip yapılacak sonrasında karar verilecek dualarınızı bekliyorumpatatesliiborek nasıl oldun? Tahlillerin çıktı mı?
Hahaha benim rekorumu sen de kırmışsınKızlar Molfix Bebek bezi aldım. 1 numara 240 adet, 2 numara 240 adet. Fazla olurlar mı sizce? Siz kaçar tane aldınız
Eltim benden bir buçuk ay sonra doğuracak artanı ona veririm artıkHahaha benim rekorumu sen de kırmışsınbununla ilgili baya muhabbet dönmüştü burda iptal edemiyorsan fazla geleni bebişi olacak birine hediye edersin, ben öyle yapacağım
Dualarımız seninleEvet çıktı malesef yatışım yapıldı 48 saatlik takip yapılacak sonrasında karar verilecek dualarınızı bekliyorum
Çok geçmiş olsun canım Şuan önlem amaçlı yatırmışlardır hemen doğum olmaz canım onlar zaten durdurabildikleri kadar durdururlar doktoruna güven bende başka sebeplerden bir kaç kez yatış yaptım hastanede hemen doğum olmayacaktır kendini üzüp strese sokma tansiyonunu kötü etkilerEvet çıktı malesef yatışım yapıldı 48 saatlik takip yapılacak sonrasında karar verilecek dualarınızı bekliyorum
Çok olmuş ama artık almış bulunmuşsun stok yapmak istiyorsan gerçekten 3 4 hatta bunların maxi boyu oluyor onlarda yap canım uzun süre kullanıyoruz o numaralarıKızlar Molfix Bebek bezi aldım. 1 numara 240 adet, 2 numara 240 adet. Fazla olurlar mı sizce? Siz kaçar tane aldınız
Erken alirlarsa da uzulecek bir sey yok canim. 32. Haftada problem olusturacak bir saglik sorunu olmuyor bebeklerin kuveze girseler bile. Biraz tombislestirirler verirler kucagina :)
Evet çıktı malesef yatışım yapıldı 48 saatlik takip yapılacak sonrasında karar verilecek dualarınızı bekliyorum
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim içimi ferahlattın çok sağ ol canım arkadaşımAynen 33+1de dogum yaptım ilkini.. Hatta solunumu kuvozde cabucak atlatmıştı oglum..
yagmurcicegii canım 32yi görürsen allahın izniyle bişey olmaz ama bana da öyle aman aman bir gerilik gelmedi, tabi tıbbi olarak ne oldu tam bilmiorm ama sen hep umudunu kaybetme.. Ben oğlum küvozdeyken ona kavuşcamı düşünürdüm, öyle aman aman ağlamadım da, hatta 1 hafta snra dikişler toparlandı iyice giriştim temızlıge oğlum prematüre ya, ev tertemiz olsun mikrop kapmasın diye belkı de kafam dagılsın diye yaptım ama iyiki yapmısm.. Bosuna kendımı heder etmedim
Ben çok bir gerilik bulamadm ama hakkında hayırlısı olsunbbol bol dua edicem sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?