2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ya cok guzel olmuş benimde odam bu kadar annemler gelıp dogumda kalacak dıye şu an oda yapmadım doğumdan sonra artık annem babam gıdınce bende odayı duzenlerım
Bende ne olur ne olmaz dıye kzıımın esyalarını vermemıstım bazısını dolaba yukledım bazısını eşimin calıstıgı koye gonderdım. En en uzuldugum ayakkabıları Ve hepsi nıke adıdas vicco Dolaba yukleyecegım ara ara hepsıde kız ayakkabısı keske bırazda sıyah fılan alsaymısım

Baya yordu beni bugün ya kıpırdayacak halim kalmadı çok teşekkür ederiz düzenleyince insanın içi açılıyor gerçekten

Of şanslıyım ben Allahtan cinsiyet aynı ilk bir yılı da vermeseydim çok iyi olcaktı ama yapacak bişey yok Ayakkabılar aşırı pahalı yatırımlık 21 den başlayın almaya en azından ayakkabıya para vermicem buna bile mutlu olunur

Lütfen ağlamayın ağladıkça tansiyon çok daha yükseliyor inşallah Allah'ın izniyle gebelik zehirlenmesi değildir tahlilleriniz temiz çıkar tahlilde sorun yoksa tansiyon ilacla düşürülür hiç merak etmeyin

Dolap hesabı paylaşmak yasak mı

Bende gebelik zehirlenmesi yaşadım bebeğimi kaybettim ama bende gelişim geriliği vardı ve 26. Haftamda doğum yapmıştım. Seni kontrol altında tutmak için yatırmışlar tansiyonlarını düzene sokmaya çalışacaklar korkma sakin kal bebeğinin haftası çok küçük değil. Stres yaparsan tansiyonun daha çok çıkar dualarım seninle

Kızlar Molfix Bebek bezi aldım. 1 numara 240 adet, 2 numara 240 adet. Fazla olurlar mı sizce? Siz kaçar tane aldınız
Hahaha benim rekorumu sen de kırmışsın bununla ilgili baya muhabbet dönmüştü burda iptal edemiyorsan fazla geleni bebişi olacak birine hediye edersin, ben öyle yapacağım

Evet çıktı malesef yatışım yapıldı 48 saatlik takip yapılacak sonrasında karar verilecek dualarınızı bekliyorum
Çok geçmiş olsun canım Şuan önlem amaçlı yatırmışlardır hemen doğum olmaz canım onlar zaten durdurabildikleri kadar durdururlar doktoruna güven bende başka sebeplerden bir kaç kez yatış yaptım hastanede hemen doğum olmayacaktır kendini üzüp strese sokma tansiyonunu kötü etkiler güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar Molfix Bebek bezi aldım. 1 numara 240 adet, 2 numara 240 adet. Fazla olurlar mı sizce? Siz kaçar tane aldınız
Çok olmuş ama artık almış bulunmuşsun stok yapmak istiyorsan gerçekten 3 4 hatta bunların maxi boyu oluyor onlarda yap canım uzun süre kullanıyoruz o numaraları

Erken alirlarsa da uzulecek bir sey yok canim. 32. Haftada problem olusturacak bir saglik sorunu olmuyor bebeklerin kuveze girseler bile. Biraz tombislestirirler verirler kucagina :)

Aynen 33+1de dogum yaptım ilkini.. Hatta solunumu kuvozde cabucak atlatmıştı oglum..

yagmurcicegii canım 32yi görürsen allahın izniyle bişey olmaz ama bana da öyle aman aman bir gerilik gelmedi, tabi tıbbi olarak ne oldu tam bilmiorm ama sen hep umudunu kaybetme.. Ben oğlum küvozdeyken ona kavuşcamı düşünürdüm, öyle aman aman ağlamadım da, hatta 1 hafta snra dikişler toparlandı iyice giriştim temızlıge oğlum prematüre ya, ev tertemiz olsun mikrop kapmasın diye belkı de kafam dagılsın diye yaptım ama iyiki yapmısm.. Bosuna kendımı heder etmedim

Ben çok bir gerilik bulamadm ama hakkında hayırlısı olsun bbol bol dua edicem sana

Evet çıktı malesef yatışım yapıldı 48 saatlik takip yapılacak sonrasında karar verilecek dualarınızı bekliyorum

Dualarım seninle allahım bütün hamilelere hastalara şifa versin inşallah hastanede olman daha iyi, kontrol altında olursun.. Üzmemeye çalış kendini lütfen

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim içimi ferahlattın çok sağ ol canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…