2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ya ben daha 21 den baslayanları kıyamadım eklemedım bı ara ne var ne yok hepsını eklıycem o minnacık ayakları öZledim yaa

soyasosu incilim Anladın sen onu Haydı bakalım bende 11 de doktora bakalım kılo almısmıyız nasılız
Ayyy canım alpi tüm kiloları bebek almış olsun boyu posu sağlığı yerinde olsunDün rüyamda doğum yapıyordum ve bebeği emziriyordum foşur foşur sütüm geliyordu bebek bi anda büyüyordu ama böyle bir anda lise çağına falan geldi shshs

Oğuz Kağan destani gibi olmuş inşallah foşur foşur bol kaliteli sütlerimiz olur

Uzun süredir tartılmıyordum çünkü hiç kilo almıyor gıbıydım bugun bı bakayım dedım 48 ike başladıgım yola 62.5 ile devam edıyorum
61le tedavi başladı. 69da pozitifi gördüm. Şimdi 75lerdeyim ama görenler hiç kilo almamışsın sadece göbek var diyorlar. Anlamadım bende

Sanırım oralar serınledı ve sen üstü açık uyudun gece Sütümüz bol olsun ama yavas büyüsünler azcık sevelim doyalım
İnşallah bir avazda hepımız doguralım ay düşünsenize zamanımız gelmiş sonra birden bir sancıyla hooop doguruvermısız

Kızlar bir şey danışmak istiyorum. Dün ekim ayı kontrol randevularını almak istedim alamadım. Hastaneyi aradım benim Dr ekimden sonra yokmuş, ayrılıp kendi kliniğini açacakmış. Sonra Dr ile yazıştık. Devam ederiz takibe sorun yok dedi. Kendisine çok güveniyorum. Başka Dr istemiyorum. Dışarıdan doğuma Dr gelme işleri nasıl yürüyor bilen var mı? 26sında kontrole ve rapor almaya gideceğim ama bilen varsa ön bilgi olsun banada.

Sen nasılsın bugün? Var mı bir gelişme?
Gece aralıklarla nst ye bağlndım hiçbir sancım yok ama bebek tamamen aşağıda, tansiyon anneye zarar verir kar zarar düşünerek hareket etmeliyiz dedi doktor ama bebeğim daha çok küçük ne kadar daha durursa o kadsr iyi diye düşünüyorum bir anda dünya başıma yıkıldı sanki bilmiyorum bu gecede hastanede kalacağım ama çok korkuyorum

Günaydın kızlar. Dün akşam eşimle anneme gittik. Biraz olsun aramızı düzeltebildik eşimle, daha ılımlıyız birbirimize karşı, annem aynı hala ama olsun ben umutluyum ameliyattan sonra kendine geleceğini düşünüyorum. Dün gece baya ağrım oldu ama sanki sağ akciğerimden sırtıma doğruydu. Uyuyamadım genel olarak. Bugün işimdeki son günüm. Birkaç gün annemle ilgileneceğim malum zaten. Bizim sıpa inanılmaz hareketli dünden beri sanırım sığmıyor olduğu yere artık :) Umarım hepiniz iyisinizdir kızlar çok okuyamadım ama bazı sıkıntılı durumlar yaşayanlar olmuş. Çok geçmiş olsun diliyorum. Bol bol dua ediyorum hepimize

Aramızda tecrübeli anneler var, bebek şuan 29+4 te bu kadar aşağıdaysa 37 38 haftalra kadar durma ihtimali var mıfır sizce erken doğması kaçınılmaz mı

O doktorun hastaneyle olan anlaşmasıyla ilgili canım senlik bir durum yok hangi hastanelerle anlaştıysa orda doğum yapıtırır

Bu konudaki tek tecrübem arkadaşım. Ama çok sene oldu. Tansiyonu stabil hale getirmeden çıkartmazlar diye düşünüyorum. Protein kaçağı vs bakıyorlar mı? Aşırı baş ağrın var mı? Bunlarda vardı onda. Kaç haftaydı bilmiyorum ama ciğer geliştirici ile alındı. Şimdi gayet sağlıklı kocaman bir çocuk.. İçini ferah tut sen. Sakin ol. Sakin ol ki tansiyon dengeye girsin.

Aşağıda olması bir sorun değil bence çünkü benimki de aşağıda. Ama rahim ağzı kapalı açıklık yok. Seninkinde açıklık mı varmış? Tam anlayamadım o kısmı

Aşağıda olması bir sorun değil bence çünkü benimki de aşağıda. Ama rahim ağzı kapalı açıklık yok. Seninkinde açıklık mı varmış? Tam anlayamadım o kısmı
Hayır açılma sancı hiçbirşey yok benimde anlamadığım o doktor tuvalet dışında ayağa kalkma dedi bu ne kadar süre önleyebilir doğumu, bir de 24 saatlik idrar toplamaya başladılar orada çıkan protein kaçağına göre sanırım gebelik zehirlenmesi olup olmadığı kesinleşecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…