Ya ben daha 21 den baslayanları kıyamadım eklemedım bı ara ne var ne yok hepsını eklıycem o minnacık ayakları öZledim yaaBaya yordu beni bugün ya kıpırdayacak halim kalmadıçok teşekkür ederiz düzenleyince insanın içi açılıyor gerçekten
Of şanslıyım ben Allahtan cinsiyet aynı ilk bir yılı da vermeseydim çok iyi olcaktı ama yapacak bişey yokAyakkabılar aşırı pahalı yatırımlık 21 den başlayın almaya en azından ayakkabıya para vermicem buna bile mutlu olunur
Ayyy canım alpi tüm kiloları bebek almış olsun
Oğuz Kağan destani gibi olmuşAyyy canım alpi tüm kiloları bebek almış olsunboyu posu sağlığı yerinde olsun Dün rüyamda doğum yapıyordum ve bebeği emziriyordum foşur foşur sütüm geliyordu bebek bi anda büyüyordu ama böyle bir anda lise çağına falan geldi shshs
Bugün nasılsın? Var mı güzel haberlerin?Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim içimi ferahlattın çok sağ ol canım arkadaşım
61le tedavi başladı. 69da pozitifi gördüm. Şimdi 75lerdeyim ama görenler hiç kilo almamışsın sadece göbek var diyorlar. Anlamadım bendeUzun süredir tartılmıyordum çünkü hiç kilo almıyor gıbıydım bugun bı bakayım dedım 48 ike başladıgım yola 62.5 ile devam edıyorum
Sanırım oralar serınledı ve sen üstü açık uyudun geceAyyy canım alpi tüm kiloları bebek almış olsunboyu posu sağlığı yerinde olsun Dün rüyamda doğum yapıyordum ve bebeği emziriyordum foşur foşur sütüm geliyordu bebek bi anda büyüyordu ama böyle bir anda lise çağına falan geldi shshs
Aynen aynen dıyorlar kı sen hıc kılo almadın he he burnum aldı bütün kiloları zaten61le tedavi başladı. 69da pozitifi gördüm. Şimdi 75lerdeyim ama görenler hiç kilo almamışsın sadece göbek var diyorlar. Anlamadım bende
İşteyim şu an hafif bel ağrılarım var sadece güzel dengeli beslenmeye ve kafaya takmamaya calısıyorum. İş yerindeki problemler yetiyor zatenBugün nasılsın? Var mı güzel haberlerin?
Market işiydi değil mi? Allah kolaylık versin. Dikkat et..İşteyim şu an hafif bel ağrılarım var sadece güzel dengeli beslenmeye ve kafaya takmamaya calısıyorum. İş yerindeki problemler yetiyor zaten
Bende böyleyimAynen aynen dıyorlar kı sen hıc kılo almadın he he burnum aldı bütün kiloları zatenEki Görüntüle 3302153 Güncel
Sen nasılsın bugün? Var mı bir gelişme?Çok korkuyorum
Gece aralıklarla nst ye bağlndım hiçbir sancım yok ama bebek tamamen aşağıda, tansiyon anneye zarar verir kar zarar düşünerek hareket etmeliyiz dedi doktor ama bebeğim daha çok küçük ne kadar daha durursa o kadsr iyi diye düşünüyorum bir anda dünya başıma yıkıldı sanki bilmiyorum bu gecede hastanede kalacağım ama çok korkuyorumSen nasılsın bugün? Var mı bir gelişme?
Aynen aynen dıyorlar kı sen hıc kılo almadın he he burnum aldı bütün kiloları zatenEki Görüntüle 3302153 Güncel
İkinizde çok güzelsinizBende böyleyim
O doktorun hastaneyle olan anlaşmasıyla ilgili canım senlik bir durum yok hangi hastanelerle anlaştıysa orda doğum yapıtırırKızlar bir şey danışmak istiyorum. Dün ekim ayı kontrol randevularını almak istedim alamadım. Hastaneyi aradım benim Dr ekimden sonra yokmuş, ayrılıp kendi kliniğini açacakmış. Sonra Dr ile yazıştık. Devam ederiz takibe sorun yok dedi. Kendisine çok güveniyorum. Başka Dr istemiyorum. Dışarıdan doğuma Dr gelme işleri nasıl yürüyor bilen var mı? 26sında kontrole ve rapor almaya gideceğim ama bilen varsa ön bilgi olsun banada.
Bu konudaki tek tecrübem arkadaşım. Ama çok sene oldu. Tansiyonu stabil hale getirmeden çıkartmazlar diye düşünüyorum. Protein kaçağı vs bakıyorlar mı? Aşırı baş ağrın var mı? Bunlarda vardı onda. Kaç haftaydı bilmiyorum ama ciğer geliştirici ile alındı. Şimdi gayet sağlıklı kocaman bir çocuk.. İçini ferah tut sen. Sakin ol. Sakin ol ki tansiyon dengeye girsin.Gece aralıklarla nst ye bağlndım hiçbir sancım yok ama bebek tamamen aşağıda, tansiyon anneye zarar verir kar zarar düşünerek hareket etmeliyiz dedi doktor ama bebeğim daha çok küçük ne kadar daha durursa o kadsr iyi diye düşünüyorum bir anda dünya başıma yıkıldı sanki bilmiyorum bu gecede hastanede kalacağım ama çok korkuyorum
Aşağıda olması bir sorun değil bence çünkü benimki de aşağıda. Ama rahim ağzı kapalı açıklık yok. Seninkinde açıklık mı varmış? Tam anlayamadım o kısmıGece aralıklarla nst ye bağlndım hiçbir sancım yok ama bebek tamamen aşağıda, tansiyon anneye zarar verir kar zarar düşünerek hareket etmeliyiz dedi doktor ama bebeğim daha çok küçük ne kadar daha durursa o kadsr iyi diye düşünüyorum bir anda dünya başıma yıkıldı sanki bilmiyorum bu gecede hastanede kalacağım ama çok korkuyorum
Hayır açılma sancı hiçbirşey yok benimde anlamadığım o doktor tuvalet dışında ayağa kalkma dedi bu ne kadar süre önleyebilir doğumu, bir de 24 saatlik idrar toplamaya başladılar orada çıkan protein kaçağına göre sanırım gebelik zehirlenmesi olup olmadığı kesinleşecekAşağıda olması bir sorun değil bence çünkü benimki de aşağıda. Ama rahim ağzı kapalı açıklık yok. Seninkinde açıklık mı varmış? Tam anlayamadım o kısmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?