2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Merhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı. 35+2 haftaligiz. Doktor bir hafta gerilik var dedi. Kilosu da 2500 olmuş minnoşun. Yani geriliğe nasıl karar veriyorlar anlamadım. Haftasına göre kilo iyi geldi bana. Sanırım boydan dolayı dediler ama benim de boy 1.55 olunca çocuk napsin içerde suyu nefes alışverişi iyi dedi de makat gelişli dedi ona canım sıkıldı. Doğuma kadar dönebilir de donmeyebilir de dedi. Zaten başka da seçenek kalmıyor sanki 2 hafta sonra kontrole çağırdı. 35ten sonra her hafta çağırılmıyor muydu normalde. Süre biraz uzun gibi geldi de neyse. Çocuğu baş aşağı nasıl döndürcem ben yaaa. Bunun için bir yöntem var mı?? Yardım lütfen

Amin kuzum hala durumun şokunu atlatamadım sağlıkla evime getireceğim miniğimi inşallah
Okudum kuzum, iyi ki fark edilmiş ama çok şükür
Pıhtılaşma dan mı kaynaklı sorun?
evet evet hiç düşünme sağlıkla gelecek büyütecek.. Benim yeğenim 2200 doğmuştu şuan dört yaşında ve maşallahı var
Sağlıklı olsunlar da kilo da alır büyürde..

Amin kuzum bende şimdiden başladı ve hazırlıklarımda tam değil.. 5 gün hastanede yattım çıktım günler hastanede geçiyor ve 2 saatten fazla ayakta kalmam yasak zaten miniğim bir süre küvezde kalacak
Annesi hiiç endişe etme, haftası ileride artık. Evet bir süre küvezde kalır ama minik doğanlar çok güçlü bebeler oluyorlar ve hemen büyüyorlar. Kısa sürede evinize dönersiniz sen bu süreci ne kadar pozitif atlatırsan miniğin de senden o derece pozitif enerjiyi alır. Mis kokuluyu bizim için de kokla ve arada haberdar et bizi de. Teyzeleri olarak dualarımız onunla

Maşallah iyi bence de benim kız 2 gün içinde döndü hiç belli olmaz döner senin de. Emekleme hareketi dönmesine yardımcı olurmuş ama bence doktoruna sormadan yapma.

Yok canım kabul etmiyor yatış yapılıyor ya hemen soru sormaya geliyorlar alerjin var mı ameliyat geçmişin vs. Sonra iki testi yaptılar o zaman hatta eşim dedi ki hızlı test yapıyorsunuz diğerini neden yapıyorsunuz ikisi iki ayrı para sonuçta. Hızlı doğru çıkmıyormuş güya her zaman emin olmak içinmiş filan
Memorial ve Acıbadem yakın fiyatlardır diye söylüyorum. 800 tl cik
Oyy maşallah beni almasınlar nst ye 38 e kadar Nst Nin kontrolü oluyor mudur haha
Bana sanki Ekimde biraz daha ciddiyeti artıracaklar gibi geliyor. Eskisi gibi önlemler olmaz ama covid testidir, kısıtlı ziyaretçidir olur gibi geliyor. Kısıtlı ziyaretçi alınması iyi bile olabilir bir yandan
Bu sefer bence de o kadar sıkı olmaz kuaför var dedi kesin Ama hiç ziyaretçi olmaması da çok buruk bir durum oluyor kendi annen baban bile gelemiyor. Onlar bir şekilde 2 dk koridora geldi mesela ama erkek kardeşim filan gelemedi. Kapının önünde dolanıp geri gitmiş. Gerçi bizde çok korkuyorduk o zaman kucağına biri alırken eşimle birbirimize bakıyorduk bir şey de denmiyor kendi annene babana babaannesine filan zor süreçlerdi

Yok canım pıhtılaşmaya bağlamadılar en başından beri aspirin oksapar kullanıyordum akım kaybı değilde direnç olarak görülseydi bu kadar riskli olmayacaktı ama tüm damarlar yer yer akım kaybı var maalesef.. en son kilo 1500 dü yiyebildiğim herşeyi yiyorum inşallah 2 kg üstü doğar

Pozitif olmaya çalışıyorum kuzum anne karnında gelişimi olmadığı için dışarıda tamamlaması daha sağlıklı olacak diye düşünüyorum doktorumda bu şekilde söylüyor.. Tüm tecrübelerimi aktarıcam inşallah siz benim gibi olmayın zamanında doğurun

Geçen gün danışmadaki çalışan sigortaya ulaşmaya çalışıyorum biraz bekleyin dedi oturtmuş eşimi bende tuvaletteydim. Geldim neyi bekliyoruz dedim sigortayı diyo. E dedim bizim teminatımız yok ki hepsini ödüyoruz unuttun mu Adam yazık bir umut bekliyor bir indirim bir şey olur diye

Maşallah canım Spring05 arkadaşımızdan duymuştum onunda makat yeşiliydi dr namaz kıl demiş yanlış hatırlamıyorsam döner inşallah

Benim de şirket yaptığı için az bir teminatı vardı. O da hemen bitti sadece indirim oluyor azcıık neyse artık son kontroller

Benim bugün biraz yüksek çıktı ama bakalım bi kaç gün daha ölçücem dr ne diyecek şeker yüklemesi kaçlık yapıldı kaç çıktı ?
75 lik içtim. 1 ve 2. Tokluk sınırda çıktı. O yüzden ölçüm verdi. O günlerde yürüyüşe çıktım dikkat ettim ama bu ara iştahım çok açıldı. Meyve de çikolata da yemeye başladım

Maşallah canım Spring05 arkadaşımızdan duymuştum onunda makat yeşiliydi dr namaz kıl demiş yanlış hatırlamıyorsam döner inşallah
Ya ben namaz kılma pozisyonunda secdeye uzanır gibi yapıyordum ama YouTube dan izledim. Koltukta oturup kendini yere sarkıtıp baş aşağı duruyorum günde 9 kez 1 er dakika Bazıları zor yazmış altına eşiniz tutsun düşersiniz yazmışlar filan ben düşmeden yapıyorum ama siz yine temkinli olun Valla bu konuda benim de canım çok sıkkın döner diye umut ediyorum annem dedi ki ben seni doğururken kustum çok kötü oldum, doktor bebek dönüyor dedi o zaman döndün sende dedi. Sancıyla da dönen oluyormuş ama bilmiyorum. Kızım evde ayı yürüyüşüyle dolaşıyor ev sirke döndü bir de o hareketi yaptıkça midem yanıyor dönerde rahatlasak, dönünce bir daha dönebiliyormuş gerçi

Ayy bizi hiç bir dr doğum zamanına bekletmez ki ama ters olunca sez tarihi verir işte kuzenim çok istiyordu normal doğum dr döndürmeye çalıştı en son o şekilde bile dönemedi inşallah döner hepinizin bebişler

Forumlarda sürekli okuyorum canım 23/24. Haftada doğum yapıp bebekleri gelişimini tamamlayınca eve dönen bir sürü bebek var.senin haftana göre küvözde kalsa bile çok kısa süre olacağını düşünüyorum artık hepimizin haftası ilerledi.Sağlıkla gelsin inşallah bebişin

Nst ye çok bağlatmazlar inşallah ona verdiğim paraya üzüLürüm valla Benim doktorum perinatolog şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…