2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yalannn ikiside sonuçta aynı sonucu veriyor şu özel hastanelerin sömürme politikalarından nefret ediyorum ya kendimde özel çalışıyorum ya biliyorum hepsinin çakallığını

Yaa alamadınız mı raporu, ne yapacaksınız peki şimdi. Ben birde şunu merak ediyorum 32. Haftada alınan çalışamaz raporu gün olarak 32+0da mı alınıyor 32+6 da alınamıyor mu mesela

Yaa alamadınız mı raporu, ne yapacaksınız peki şimdi. Ben birde şunu merak ediyorum 32. Haftada alınan çalışamaz raporu gün olarak 32+0da mı alınıyor 32+6 da alınamıyor mu mesela
32. Hafta içerisinde alınabiliyor diye biliyorum sadece geç alınca yine de 32+0 da almışsın gibi etkisi oluyor yani 32+6 da alsa 6 gün fazladan çalışmış gibi para yatmıyor

32. Hafta içerisinde alınabiliyor diye biliyorum sadece geç alınca yine de 32+0 da almışsın gibi etkisi oluyor yani 32+6 da alsa 6 gün fazladan çalışmış gibi para yatmıyor
Bende 32+6 da rapor alırsam en azından doğumdan sonra bir hafta fazla izin kullanırım en azından diye düşünmüştüm olmuyor demekki öyle

Arkadaşlar ben rapor için doktoruma bir hafta önce gittim ve raporumda “…. Şu tarihte 32 haftalık gebe olacaktır” yazdı ve ben de onu verdim kurumuma. Bir sorun olmadı

Kızlar belim çok fena sağ bacağım komple ağrıyor sabah 6 dan beri uyanığım. Yürürken ve yatakta sağa sola dönerken ağlıyorum resmen. Allahım çabuk geçsin şu bir ay
Kaç gündür aynısını diyorum ya hatta acile gitmediğim için bişey olursa çokmu rahat davranıyorum diyorum ama napim aynı ağrılar olduğunda nst muayene herşey gayet iyidi yalancı sancılara yoruyorum 1 saattir de sanki kasığımda taş var bişey var bana batıyor ağrıyor hareket ettikçe az kaldı canım az ama böyle bu 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum

Sen daha tecrübelisin canım ya öyle düşünme yalancı sancılardır, gerçek sancılar kendini belli ediyor diyorlar. Ben acile gitsemde hiç bişey yapmazlar ama eğer geçmezde böyle kalırsa yandım ki yandım

Benim ki beklerim dedi 39 un sonuna kadar ama bakalım amin canım benim elle göbekten de döndürülüyormuş aslında. İnşallah bunlara gerek kalmadan güzel güzel dönerler

Arkadaşlar kanım çok sert benim oturduğumda ani hareketler sert hareketleri oluyor toplanmada 2 3 kez oldu gibi o toplanmaysa eğer gitmem gerekir mi hastaneye bilemedim
Canım artık büyüdükleri için normal, benim de hep öyle ama sıklaşıyorsa ve ağrın artıyorsa acike gitmeni öneririm

Yalannn ikiside sonuçta aynı sonucu veriyor şu özel hastanelerin sömürme politikalarından nefret ediyorum ya kendimde özel çalışıyorum ya biliyorum hepsinin çakallığını
Of of ne derlerse tamam demek zorunda olduğumuzu biliyorlar ya ondan hep

İşte yalancı sancıdır diye gitmiyorum ama inan ben oğlumda böyle ağrı vs yaşamadım hiç çok rahattım yani bunda perişan oldum bi tane video var instada rezil de benim diye başlıyor adam ondan halliceyim

Canım artık büyüdükleri için normal, benim de hep öyle ama sıklaşıyorsa ve ağrın artıyorsa acike gitmeni öneririm
Tam öyle ağrım yok anlayamadım canım, kızıma taktım şuan dünde bugünde vücudunda kabartılar çıktı dün akşama doğru gece söndü bugün tekrar kabarmış bişey dokundu heralde onu mu götürsem acil ne yapıyo bilmiyorum alerjide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…