Spinal sezaryan 49.500 mü neydi genel de 48.900 mü ne yani düz hesap 50 bine doğurcam ben inşallahBunlar nasıl rakamlarDoğum ücretleri nedir çok merak ettim
Allah yazmamış olsun bu seferAynen ben de o gün onu diyordum düğünü erteledik doğumu erteleyemeyiz olmasın yasaklar
YalannnYok canım kabul etmiyor yatış yapılıyor ya hemen soru sormaya geliyorlar alerjin var mı ameliyat geçmişin vs. Sonra iki testi yaptılar o zaman hatta eşim dedi ki hızlı test yapıyorsunuz diğerini neden yapıyorsunuz ikisi iki ayrı para sonuçta. Hızlı doğru çıkmıyormuş güya her zaman emin olmak içinmiş filan
Oyy maşallah beni almasınlar nst ye 38 e kadarNst Nin kontrolü oluyor mudur haha
Bu sefer bence de o kadar sıkı olmaz kuaför var dedi kesinAma hiç ziyaretçi olmaması da çok buruk bir durum oluyor kendi annen baban bile gelemiyor. Onlar bir şekilde 2 dk koridora geldi mesela ama erkek kardeşim filan gelemedi. Kapının önünde dolanıp geri gitmiş. Gerçi bizde çok korkuyorduk o zaman kucağına biri alırken eşimle birbirimize bakıyorduk bir şey de denmiyor kendi annene babana babaannesine filan zor süreçlerdi
Yaa alamadınız mı raporu, ne yapacaksınız peki şimdi. Ben birde şunu merak ediyorum 32. Haftada alınan çalışamaz raporu gün olarak 32+0da mı alınıyor 32+6 da alınamıyor mu meselaKızlar ya bu 32 haftada çalışamaz raporunu bir tek kadın doğum mu veriyor. Sağlık ocağı vermiyor galiba. Sabah Devlet hastanesine gittim de alayım diye kadın daha dinlemeden randevu alman gerekiyor randevusuz veremem dedi vermedi yani. Hayır ben geçen randevu bakayım diye sisteme girdiğimde ekim ayı en erkendi nasıl acaba 32. haftama tam denk getirebilirim randevuyu. Sabah sabah sinirle döndüm eve zatenyok ya valla özelin gözünü seveyim yani insan gibi davranıyorlar en azından
Benim doktorum 32+0 da dediYaa alamadınız mı raporu, ne yapacaksınız peki şimdi. Ben birde şunu merak ediyorum 32. Haftada alınan çalışamaz raporu gün olarak 32+0da mı alınıyor 32+6 da alınamıyor mu mesela
32. Hafta içerisinde alınabiliyor diye biliyorum sadece geç alınca yine de 32+0 da almışsın gibi etkisi oluyor yani 32+6 da alsa 6 gün fazladan çalışmış gibi para yatmıyorYaa alamadınız mı raporu, ne yapacaksınız peki şimdi. Ben birde şunu merak ediyorum 32. Haftada alınan çalışamaz raporu gün olarak 32+0da mı alınıyor 32+6 da alınamıyor mu mesela
Bende 32+6 da rapor alırsam en azından doğumdan sonra bir hafta fazla izin kullanırım en azından diye düşünmüştüm olmuyor demekki öyle32. Hafta içerisinde alınabiliyor diye biliyorum sadece geç alınca yine de 32+0 da almışsın gibi etkisi oluyor yani 32+6 da alsa 6 gün fazladan çalışmış gibi para yatmıyor
İşte bundan almak istiyorum bi deneseydın ya nasılmısAldıkların rahat gözüküyor. Ben hastane çantasına koyarım diye yıkadım kaldırdım rahat mı değil mi görcez şundan aldım
Kaç gündür aynısını diyorum ya hatta acile gitmediğim için bişey olursa çokmu rahat davranıyorum diyorum ama napim aynı ağrılar olduğunda nst muayene herşey gayet iyidi yalancı sancılara yoruyorum 1 saattir de sanki kasığımda taş var bişey var bana batıyor ağrıyor hareket ettikçe az kaldı canım az ama böyle bu 1 ay nasıl geçecek bilmiyorumKızlar belim çok fena sağ bacağım komple ağrıyor sabah 6 dan beri uyanığım. Yürürken ve yatakta sağa sola dönerken ağlıyorum resmen. Allahım çabuk geçsin şu bir ay
O değilde hastaneyi 48.900 de durduran ne olmuş acabaSpinal sezaryan 49.500 mü neydi genel de 48.900 mü ne yani düz hesap 50 bine doğurcam ben inşallah
Sen daha tecrübelisin canım ya öyle düşünme yalancı sancılardır, gerçek sancılar kendini belli ediyor diyorlar. Ben acile gitsemde hiç bişey yapmazlar ama eğer geçmezde böyle kalırsa yandım ki yandımKaç gündür aynısını diyorum ya hatta acile gitmediğim için bişey olursa çokmu rahat davranıyorum diyorum ama napim aynı ağrılar olduğunda nst muayene herşey gayet iyidi yalancı sancılara yoruyorum 1 saattir de sanki kasığımda taş var bişey var bana batıyor ağrıyor hareket ettikçe az kaldı canım az ama böyle bu 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum
Benim ki beklerim dedi 39 un sonuna kadar ama bakalımAyy bizi hiç bir dr doğum zamanına bekletmez ki ama ters olunca sez tarihi verir işte kuzenim çok istiyordu normal doğum dr döndürmeye çalıştı en son o şekilde bile dönemedi inşallah döner hepinizin bebişler
Canım artık büyüdükleri için normal, benim de hep öyle ama sıklaşıyorsa ve ağrın artıyorsa acike gitmeni öneririmArkadaşlar kanım çok sert benim oturduğumda ani hareketler sert hareketleri oluyor toplanmada 2 3 kez oldu gibi o toplanmaysa eğer gitmem gerekir mi hastaneye bilemedim
Of of ne derlerse tamam demek zorunda olduğumuzu biliyorlar ya ondan hepYalannnikiside sonuçta aynı sonucu veriyor şu özel hastanelerin sömürme politikalarından nefret ediyorum ya kendimde özel çalışıyorum ya biliyorum hepsinin çakallığını
Çok az kalmış sağlıkla kavuşun inşallahDoğum zamanım belli oldu kızlar bir aksılık olmaz ise 2 Ekim 14:30 sezeryan olacaksorun kan akımı ile ilgili olduğu için 34. Haftadan sonraya riske giriyormuş
İşte yalancı sancıdır diye gitmiyorum ama inan ben oğlumda böyle ağrı vs yaşamadım hiç çok rahattım yani bunda perişan oldum bi tane video var instada rezil de benim diye başlıyor adam ondan halliceyimSen daha tecrübelisin canım ya öyle düşünme yalancı sancılardır, gerçek sancılar kendini belli ediyor diyorlar. Ben acile gitsemde hiç bişey yapmazlar ama eğer geçmezde böyle kalırsa yandım ki yandım
Sezaryen olursa 10 bin fazlaydıSpinal sezaryan 49.500 mü neydi genel de 48.900 mü ne yani düz hesap 50 bine doğurcam ben inşallah
Tam öyle ağrım yok anlayamadım canım, kızıma taktım şuan dünde bugünde vücudunda kabartılar çıktı dün akşama doğru gece söndü bugün tekrar kabarmış bişey dokundu heralde onu mu götürsem acil ne yapıyo bilmiyorum alerjideCanım artık büyüdükleri için normal, benim de hep öyle ama sıklaşıyorsa ve ağrın artıyorsa acike gitmeni öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?