2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yaa alamadınız mı raporu, ne yapacaksınız peki şimdi. Ben birde şunu merak ediyorum 32. Haftada alınan çalışamaz raporu gün olarak 32+0da mı alınıyor 32+6 da alınamıyor mu mesela
Aldım ama merkeze başka doktora gitmek zorunda kaldık. Ya saçmalık cidden. Randevusuz bakamazmış. Benim acil muayene olmam gerekiyorsa bakmayacaklar demek ki. Bir kere de 28 haftada kan uyuşmazlığı iğnesi için başka şehirde devlete gittim neymiş doktor takip ettiği hamilelere bakıyormuş onun haricinde sıra veremezlermiş. Kan uyuşmazlığı iğnem var benim hepinizi şikayet ederim dedim biraz yükseldim de sıra verdiler.

Benimki çok hareketli bu ara, iyice sert hissediyorum haraketlerini. Batıyor sürekli
Bende yan döndürmeyi başardım az önce bu sefer anladım kafa üstü durup oturunca çok sert değişik hareketler yapıyor benimde sinirleniyor sanırım Bu arada göğüs altına soğuk bir şey koyup aşsğıya sıcak havlu koymak, hoparlörle aşağıdan ses vermek ve fener tutmakta döndürüyormuş aklınızda olsun

Göztepe Süleyman yalçında daha kolay bulunuyor. Ama kartalı da gün içinde (ve hatta gece) birkaç kez yoklamak sonuç verebilir, bazen son dakikada iptal eden oluyor, ben öyle çok aldım gün içinde randevu

Göztepe Süleyman yalçında daha kolay bulunuyor. Ama kartalı da gün içinde (ve hatta gece) birkaç kez yoklamak sonuç verebilir, bazen son dakikada iptal eden oluyor, ben öyle çok aldım gün içinde randevu
Annem evde olsaydı Göztepe’ye gidebilirdim onun evine yakın ama şimdi devlete kızımla gidip azar yemekten korkuyorum Gece bakayım bir de belki buluruz

Gerçekten Allah vicdan versin ya ne kadar önemli bişey oysaki. Çok iyi yapmışsın sesini çıkarmasan yapmazlardı belki de. Rapor için randevu diye diretmeleri de saçma ama neyse ki halletmişsin çok şükür

Abovvv kız cok zor olur yaa önceden tasınma olmaz mıydı.. Kötü denk gelmiş

Birşey sorabilir miyim? Bnmde üst tarafta özellikle kasintim var, vajinada yada arkalarda deil. Doktor alttan muayene etmeden yazıyor mu kremi acaba? Biraz korkuyorm da sağlık ocağı idrar tahlili de temz çıktı, ne bu kaşıntı anlamadim

Bişey diyim mi aslnda dogumdan snra daha kolay hersey ya.. Oglum erken dogdu fılan ama o kuvozdeyken ben hafıfledım ya kuş gibi herseyı birbir halletmiştim o gelene kadar.. Cidden kendımı parçalamak istemiyorum aslnda ama gecen dogumda Bi hastane cantası hazırlayamadan gitmiştim, bari bunda olsun diyorum ama nasip tabıkı

Önceki gün mobilya mağazası aradı. Ürünler geldi gelelim mi diye haber bekleyin dedim. Bende sallıyorum şimdilik mobilyalarla beraber yıka pakla ütüle yerleştir başlayacak. Halim yok

Hep agırlasmadan yapayım dedım ama olmadı.. Plan yapsan da tutmuyor her zaman 20li haftalarda halletcen aslnda cogu seyı

Bende amuda kalkıp beklesek mi diye düşünüyorum hep ama midelerimiz hassas olunca hiç dile getiremedim

Maskeli girdik biz hastaneye. Personelin bazıları maskeliydi. Kalabalık değildi ortam. Şu an zaten nefes nefeseyim her daim. Acayip darlandım. Sadece wc ve nst de taktım.

Maskeden gına geldi bana artık inşallah takmayız yine ya.. Hamıleyken hiç çekilmez zaten aşı olduk olmayız kovid korur bizi yaa, korkmayın, o kadar aşı olduk koşa koşa

Hep agırlasmadan yapayım dedım ama olmadı.. Plan yapsan da tutmuyor her zaman 20li haftalarda halletcen aslnda cogu seyı
Çok istedim ama eşim arabayı bana vermemekte diretti. O çalıştığı içinde beraber halledemedik. Sadece yaz sezonu çalıştığımız için tatil günü falanda yok. Alacaklarımı netten aldım. Ayda bir Dr günleri mecburen yarım gün işe gitmedi bazı şeyleri öyle hallettik. Geçti günler işte.. Oda boyanıp hazırlanacaktı mesela vazgeçtim artık. Boş odaya yerleştirip, bahara asıl odasına taşıyacağız.

Ay didim çok güzel ya.. Bir kere gitmiştim, çok güzel bir yer

Doğum zamanım belli oldu kızlar bir aksılık olmaz ise 2 Ekim 14:30 sezeryan olacak sorun kan akımı ile ilgili olduğu için 34. Haftadan sonraya riske giriyormuş

Anam ciddi mi saglıklı sıhhatli doğsun inşallah ilk erkenci kuş belli oldu atom karınca oluyolar valla buyudukce.. Hayırlısıyla kucagına saglıklı sıhhatli alırsın inşallah

Bence hastaneye gelseler de eve gelmeseler evde kendı halıme kalmak istiyorum, misafirle ugrasmak istemiyorum

Bende kimse yok. Annem gelirim diyor ama zor yürüyor kıyamam. Kv zaten tanımadım hiç rahmetli olmuş. Görümceler zaten yok hükmünde
Bence en güzeli.. Eşin destek olursa kafa kafaya verince Bi anne babanın yapamayacağı bişey yok.. Kafan rahat olcak en azndn.. Bosver

Amin kuzum bende şimdiden başladı ve hazırlıklarımda tam değil.. 5 gün hastanede yattım çıktım günler hastanede geçiyor ve 2 saatten fazla ayakta kalmam yasak zaten miniğim bir süre küvezde kalacak

Hiç sıkma canını.. Hazırlık fılan dusunme.. Bak ne dedım, dogumdan sonra halloluyor hepsi Bi sekılde.. O konuda raat ol
Kuvozde valla öyle kafaya takılacak Bi konu degıl, cidden eskısı gibi degıl artık tıp, bu haftalarda gayet saglıklı olabılıo bebeklerde.. Sen sadece cidden allahın rahmetinden ümidini kesme uzun da kalsa sana gelecek, yuvana neşe olcak hep öyle düşün hemi hakkında hayırlısı olsun ve ameliyata girmeden bildiğin tüm duaları filan oku hep, bebeğin cıkısını görcegın için dogunca guzel seyler soyle, dualar oku hep.. Dogum cok önemlı Bı surec ınsanoglu ıcın ne kadar hatırlamasak da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…