Aldım ama merkeze başka doktora gitmek zorunda kaldık. Ya saçmalık cidden. Randevusuz bakamazmış. Benim acil muayene olmam gerekiyorsa bakmayacaklar demek ki. Bir kere de 28 haftada kan uyuşmazlığı iğnesi için başka şehirde devlete gittim neymiş doktor takip ettiği hamilelere bakıyormuş onun haricinde sıra veremezlermiş. Kan uyuşmazlığı iğnem var benim hepinizi şikayet ederim dedim biraz yükseldim de sıra verdiler.Yaa alamadınız mı raporu, ne yapacaksınız peki şimdi. Ben birde şunu merak ediyorum 32. Haftada alınan çalışamaz raporu gün olarak 32+0da mı alınıyor 32+6 da alınamıyor mu mesela
Ay aman sağlıklı olsunlar daBüyüyormuş beyefendiiii. Kendini doğuma hazırlıyormuş
Bende yan döndürmeyi başardım az önce bu sefer anladımBenimki çok hareketli bu ara, iyice sert hissediyorum haraketlerini. Batıyor sürekli
@soyasosu senin de dönmedi dimi canım bugün, dönse de ben vallahi anlamıyorumdevletten randevu almaya çalıştım gebe bakılmaz diyor. Hangi hastaneye gidiyorsunuz Allah aşkına bana kartal yakın ona bakıyordum hep. Belki devlette ki doktor başka bir şey der bir umut
Annem evde olsaydı Göztepe’ye gidebilirdim onun evine yakın ama şimdi devlete kızımla gidip azar yemekten korkuyorumGöztepe Süleyman yalçında daha kolay bulunuyor. Ama kartalı da gün içinde (ve hatta gece) birkaç kez yoklamak sonuç verebilir, bazen son dakikada iptal eden oluyor, ben öyle çok aldım gün içinde randevu
Gerçekten Allah vicdan versin ya ne kadar önemli bişey oysaki. Çok iyi yapmışsın sesini çıkarmasan yapmazlardı belki de. Rapor için randevu diye diretmeleri de saçma ama neyse ki halletmişsin çok şükürAldım ama merkeze başka doktora gitmek zorunda kaldık. Ya saçmalık cidden. Randevusuz bakamazmış. Benim acil muayene olmam gerekiyorsa bakmayacaklar demek ki. Bir kere de 28 haftada kan uyuşmazlığı iğnesi için başka şehirde devlete gittim neymiş doktor takip ettiği hamilelere bakıyormuş onun haricinde sıra veremezlermiş. Kan uyuşmazlığı iğnem var benim hepinizi şikayet ederim dedim biraz yükseldim de sıra verdiler.
Benim doğum olduğu sırada taşınma ihtimalim varbeni düşün ve haline şükret geçen hafta gardrop vs baktık ama dedim taşınma kesinleşirse ona göre alırız, bu eve gelip tekrar diğer eve geçmesi mantıksız olacak. Beğendiğim yer de 15 güne teslim ederiz dedi. Hastane çantamı haftaya tamamen hazırlayacağım, bir iki ufak eksik kaldı gibi. Bebeğin diğer eşyalarını da büyük valize koyacağım. Doğum anında taşınma olursa hemen eşyaları alıp kardeşimin evine yerleşeceğim. Diğerleri evi nasıl taşıyorsa taşısın
Birşey sorabilir miyim? Bnmde üst tarafta özellikle kasintim var, vajinada yada arkalarda deil. Doktor alttan muayene etmeden yazıyor mu kremi acaba? Biraz korkuyorm dacok sukur idrar testim temiz cikmisti en son..o sigille ilgili sana diyecektim canim unuttum.benim hafif vajina disi kasintim vardi dr krem vermisti onun icin.onu kullandikca o bi tane ufak olan artik sigil miydi et ben mi sivilce mi bilemiyorum kayboldu.34 hafta randevu da bakacakti eger duruyorsa alacakti hemen normalde dr
Çok iyi düşünmüşsün. Kesinlikle bu kafada olmalıyız hepimiz. Zaten hazırlanmak için yeterince vaktimiz var ama beklenenden erken bile gelse, bebeğin en büyük ihtiyacı enerjisini ona harcayabilecek bir anne olacak. Diğer fani şeyleri de biz düşünmeyelim bir zahmet
Her şey yapılır ya bir şekilde. Temel şeyleri az çok hazır ettik zaten. Hatta bence hiç uğraşma ya, çocuk da okuldayken evdeki son yalnız günlerinin keyfini çıkar. bir Beşik kurmak kaç saat sürer ki? Sen emzirirken kocan kursun işte, gerisi de yavaş yavaş yerleşir
Önceki gün mobilya mağazası aradı. Ürünler geldi gelelim mi diyehaber bekleyin dedim. Bende sallıyorum şimdilik mobilyalarla beraber yıka pakla ütüle yerleştir başlayacak. Halim yok
Bende amuda kalkıp beklesek mi diye düşünüyorum hep ama midelerimiz hassas olunca hiç dile getiremedimBende yan döndürmeyi başardım az önce bu sefer anladımkafa üstü durup oturunca çok sert değişik hareketler yapıyor benimde sinirleniyor sanırım Bu arada göğüs altına soğuk bir şey koyup aşsğıya sıcak havlu koymak, hoparlörle aşağıdan ses vermek ve fener tutmakta döndürüyormuş aklınızda olsun
Ben hamak beşik alıcam. Eşime diyorum ki sezeryan günü belli olsun 1 gün önce gidip alırız evde kalabalık yapmasın
Maskeli girdik biz hastaneye. Personelin bazıları maskeliydi. Kalabalık değildi ortam. Şu an zaten nefes nefeseyim her daim. Acayip darlandım. Sadece wc ve nst de taktım.
İyiyim çok şükür canımAy aman sağlıklı olsunlar dane çektirdiler bize be şimdi nasılsın peki iyi misin ?
Çok istedim ama eşim arabayı bana vermemekte diretti. O çalıştığı içinde beraber halledemedik. Sadece yaz sezonu çalıştığımız için tatil günü falanda yok. Alacaklarımı netten aldım. Ayda bir Dr günleri mecburen yarım gün işe gitmedi bazı şeyleri öyle hallettik. Geçti günler işte.. Oda boyanıp hazırlanacaktı mesela vazgeçtim artık. Boş odaya yerleştirip, bahara asıl odasına taşıyacağız.Hep agırlasmadan yapayım dedım ama olmadı.. Plan yapsan da tutmuyor her zaman20li haftalarda halletcen aslnda cogu seyı
Bızım yarın yagmur gösteriyor burda eylüle kadar kuşadası eylül ekim didimde hala denize giriliyor ama bizim hali hazırdaki cocugumuz deniizi aşırı sevdıgı ıcın okulda basladıgı ıcın onu sokmak ıstemıyoruz onun gırmemesı için mecburi final yaptık bız
Tabi belli olmaz didime rota cevrılırse şartlar degısebılır
Doğum zamanım belli oldu kızlar bir aksılık olmaz ise 2 Ekim 14:30 sezeryan olacaksorun kan akımı ile ilgili olduğu için 34. Haftadan sonraya riske giriyormuş
Ya gerçekten bende bunu düşündüm eltim çok meraklı eşi ağırdır girmez filan belki ama o zorla sokar bende çok çekingen bir tipim yani böyle hiç konuşmam bile öyle diyim merhaba merhaba 8 senedir çok resmi takılırım eşimin ailesiyle ama eltim de aksine tam bir çatlakyerli yersiz konuşur filan gelmeseler daha iyi olur benim için kimse gelmesin oh
Bence en güzeli.. Eşin destek olursa kafa kafaya verince Bi anne babanın yapamayacağı bişey yok.. Kafan rahat olcak en azndn.. BosverBende kimse yok. Annem gelirim diyor ama zor yürüyor kıyamam. Kv zaten tanımadım hiç rahmetli olmuş. Görümceler zaten yok hükmünde
Amin kuzumbende şimdiden başladı ve hazırlıklarımda tam değil.. 5 gün hastanede yattım çıktım günler hastanede geçiyor ve 2 saatten fazla ayakta kalmam yasak zaten miniğim bir süre küvezde kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?