Spinal sezaryan 49.500 mü neydi genel de 48.900 mü ne yani düz hesap 50 bine doğurcam ben inşallah
@soyasosu senin de dönmedi dimi canım bugün, dönse de ben vallahi anlamıyorumdevletten randevu almaya çalıştım gebe bakılmaz diyor. Hangi hastaneye gidiyorsunuz Allah aşkına bana kartal yakın ona bakıyordum hep. Belki devlette ki doktor başka bir şey der bir umut
Gaviscon u içince bir sorun kalmıyor aslındaBende amuda kalkıp beklesek mi diye düşünüyorum hep ama midelerimiz hassas olunca hiç dile getiremedim
Ama arama kısmına kadın hastalıkları yazmıyor muyuz öyle yazınca çıkmadıGebe polıklınıge alcan randevuyu, jinekoloji yada ınfertılıte bakmıyor.. Yazıo genelde randevu alırken. Gebe polıklınıgı dıye ama.. İyice kontrol et istersen
Algıda seçicilik yapmaya çalışıyorlar galiba sonuçta 48.900 49.000 değilO değilde hastaneyi 48.900 de durduran ne olmuş acaba
Şöyle bi düşününce çok para beSezaryen olursa 10 bin fazlaydınormal 10 bin düşük ama haha
Kaç çıkıyor ki tansiyonun ?Kızlar bi kaç gündür ölçüm yapıyorum tansiyonum yüksek seyrediyor başım dönüyor Şuan da bugün annemle bi konuşmamız aynen şöyle tansiyonun var ödemin yok şekerin var bebeğin suyu yok senin vücudun seninle orantılı değil kızım bi terslik var sende dediçok haklı yarın bu şekilde dr anlatıcam ayy ağlanacak halime gülüyorum Şuan
Haha otellere filan bakınca insan bir rahatlıyor çok gelmiyor aslındaŞöyle bi düşününce çok para be
İstanbul acıbadem sanırım en pahalı acıbadem grubu ya bende kendimden daha yüksek fiyat duymadım kimsedeHangi şehir o neden çok pahalı ya . Bende özelde doğum yapacağım ama en son 13 bindi normal ve sezeryan ikiside aynıydı
Yaa geçmiş olsun düşükte sorun olmuyor sanırım ama yüksek tehlikeliKızlar bi kaç gündür ölçüm yapıyorum tansiyonum yüksek seyrediyor başım dönüyor Şuan da bugün annemle bi konuşmamız aynen şöyle tansiyonun var ödemin yok şekerin var bebeğin suyu yok senin vücudun seninle orantılı değil kızım bi terslik var sende dediçok haklı yarın bu şekilde dr anlatıcam ayy ağlanacak halime gülüyorum Şuan
Amerikan varİstanbul acıbadem sanırım en pahalı acıbadem grubu ya bende kendimden daha yüksek fiyat duymadım kimsede
Benimde son olabilir büyütürken karar vericem bu durumaHaha otellere filan bakınca insan bir rahatlıyor çok gelmiyor aslındaöncelik meselesi ne yapalım artık, kaç kere doğuracağız benim son
Olur olur insan unutuyor herhalde yoksa kimse cesaret edemezBenimde son olabilir büyütürken karar vericem bu durumauslu bi çocuk olursa kardeşi olabilir
Valla bende öyle diyordum çok paralar vermem altı üstü doğum diyeYa cidden bu parayı verecek misinizne bılıyım cok asırı ya.. Tmm devlet iyi degıl ama daha makul özeller de var.. Ben bu kadar para vermem, büyük konusmiyim da sonra yutuyor insan dedıklerını yani tr de borçla doguyorduk eskıden, şimdi donumuza kadar borçlu doguyoruz
O zaten VIP canım bize gelmez oAmerikan varHiç gitmedim ben oraya ama artık o bizi aşar
Fıtık olmasınKızlar belim çok fena sağ bacağım komple ağrıyor sabah 6 dan beri uyanığım. Yürürken ve yatakta sağa sola dönerken ağlıyorum resmen. Allahım çabuk geçsin şu bir ay
Nasıl unutur insan ya uykusuz geceleriniOlur olur insan unutuyor herhalde yoksa kimse cesaret edemezben tam unutamamıştım ama kısmet, bundan sonra korunma yöntemlerini en üst seviyeye taşıcam ki iki çocukla birbirimizi göremeyiz zaten pek, gerek kalmayacak gibi
İnan düşünmedim değil benden önce annem düşündü bunu hahaNasıl unutur insan ya uykusuz geceleriniben en çok uykusuz kalmaktsn korkuyorum mesela uyumak benim için çok önemli bişey uykum varsa hayattan soğuyorum Allahım inşallah benle yatar benle kalkar bi çocuğum olur AMiN tüplerini bağlat kurtul en iyisi
Zor olacak ama ona da kafa yormak istemiyorumAbovvv kız cok zor olur yaaönceden tasınma olmaz mıydı.. Kötü denk gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?