2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Spinal sezaryan 49.500 mü neydi genel de 48.900 mü ne yani düz hesap 50 bine doğurcam ben inşallah

Ya cidden bu parayı verecek misiniz ne bılıyım cok asırı ya.. Tmm devlet iyi degıl ama daha makul özeller de var.. Ben bu kadar para vermem, büyük konusmiyim da sonra yutuyor insan dedıklerını yani tr de borçla doguyorduk eskıden, şimdi donumuza kadar borçlu doguyoruz

Gebe polıklınıge alcan randevuyu, jinekoloji yada ınfertılıte bakmıyor.. Yazıo genelde randevu alırken. Gebe polıklınıgı dıye ama.. İyice kontrol et istersen

Gebe polıklınıge alcan randevuyu, jinekoloji yada ınfertılıte bakmıyor.. Yazıo genelde randevu alırken. Gebe polıklınıgı dıye ama.. İyice kontrol et istersen
Ama arama kısmına kadın hastalıkları yazmıyor muyuz öyle yazınca çıkmadı

Kızlar bi kaç gündür ölçüm yapıyorum tansiyonum yüksek seyrediyor başım dönüyor Şuan da bugün annemle bi konuşmamız aynen şöyle tansiyonun var ödemin yok şekerin var bebeğin suyu yok senin vücudun seninle orantılı değil kızım bi terslik var sende dedi çok haklı yarın bu şekilde dr anlatıcam ayy ağlanacak halime gülüyorum Şuan

Kaç çıkıyor ki tansiyonun ?

Yaa geçmiş olsun düşükte sorun olmuyor sanırım ama yüksek tehlikeli bende de düşüklükten parlayan yıldızlar oluyor ani oturup kalkmışsam eğilmişsem filan

Benimde son olabilir büyütürken karar vericem bu duruma uslu bi çocuk olursa kardeşi olabilir
Olur olur insan unutuyor herhalde yoksa kimse cesaret edemez ben tam unutamamıştım ama kısmet, bundan sonra korunma yöntemlerini en üst seviyeye taşıcam ki iki çocukla birbirimizi göremeyiz zaten pek, gerek kalmayacak gibi

Valla bende öyle diyordum çok paralar vermem altı üstü doğum diye sonra geçen sene cerrahpaşada mecburen doğum yapıp devletin ne kadar korkunç olduğuyla yüzleşip üstüne bide riskli gebe olunca hangi doktor iyiyse o doktoru seçmek zorundaydım hastane gözetmedim açıkçası bi yerden sonra paranın bi kıymeti kalmıyor yeter ki çocuğumu sağlıkla doğurayım kendimde sağlıklı olayım kafasında oluyorsun

Nasıl unutur insan ya uykusuz gecelerini ben en çok uykusuz kalmaktsn korkuyorum mesela uyumak benim için çok önemli bişey uykum varsa hayattan soğuyorum Allahım inşallah benle yatar benle kalkar bi çocuğum olur AMiN tüplerini bağlat kurtul en iyisi

İnan düşünmedim değil benden önce annem düşündü bunu haha çok korkuyorlar daha olur diye

Abovvv kız cok zor olur yaa önceden tasınma olmaz mıydı.. Kötü denk gelmiş
Zor olacak ama ona da kafa yormak istemiyorum annem, kayınvalidem, eşim, kaynım vs. sürekli bebek ve benle uğraşacaklarına evle uğraşırlar napiim evde kiracı var, kentselden evinin teslimini bekliyor, mecbur o tarihlere yakın olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…