İşte pazartesi makat gelişti artık bugün ne durumdadır bilmiyorum. Karnımda garip hareketler yaptı yine ama. X şeklini alıyor karnım çok değişiksoyasosu senin de dönmedi dimi canım bugün, dönse de ben vallahi anlamıyorum devletten randevu almaya çalıştım gebe bakılmaz diyor. Hangi hastaneye gidiyorsunuz Allah aşkına bana kartal yakın ona bakıyordum hep. Belki devlette ki doktor başka bir şey der bir umut
32+4 te bugün aldım.Yaa alamadınız mı raporu, ne yapacaksınız peki şimdi. Ben birde şunu merak ediyorum 32. Haftada alınan çalışamaz raporu gün olarak 32+0da mı alınıyor 32+6 da alınamıyor mu mesela
Bedeni oldu mu diye baktım olunca tamam rahattır diye düşündümİşte bundan almak istiyorum bi deneseydın ya nasılmısbi bebek alıp kucagına emzırmek ısteseydın fılan kolay mı
Benimde öyle.. Sıklıkla kasıyor kendini bir tarafta. Pozisyon değiştiriyorum. Sağdaysam sola, yatıyorsam oturmaya vs vs geçiyorum gevşiyor. Ama bugün yoruldum ve sokakta yürürken sertleşti, toplandı yapacak bişeyimde yoktu. Resmen canını yaktı. Durdum bekledim biraz. Gevşedi sonra.Arkadaşlar kanım çok sert benim oturduğumda ani hareketler sert hareketleri oluyor toplanmada 2 3 kez oldu gibi o toplanmaysa eğer gitmem gerekir mi hastaneye bilemedim
Kalsiyum ve magnezyum kullanıyor musun?Kızlar belim çok fena sağ bacağım komple ağrıyor sabah 6 dan beri uyanığım. Yürürken ve yatakta sağa sola dönerken ağlıyorum resmen. Allahım çabuk geçsin şu bir ay
Bugün itibariyle başlıyor o zaman doğum izniniz değil mi32+4 te bugün aldım.
Evet hatırlıyorum kuzu kan sulandırıcı kullanıyordun,Yok canım pıhtılaşmaya bağlamadılar en başından beri aspirin oksapar kullanıyordum akım kaybı değilde direnç olarak görülseydi bu kadar riskli olmayacaktı ama tüm damarlar yer yer akım kaybı var maalesef.. en son kilo 1500 dü yiyebildiğim herşeyi yiyorum inşallah 2 kg üstü doğar
Evet öyleymiş. Zaten gitmiyordum evdeydim.Bugün itibariyle başlıyor o zaman doğum izniniz değil mi
Yok canım 32+0 da çalışabilir ya da çalışamaz alman lazım çünkü senin resmî olarak çalışabileceğin son tarih 31+6 eğer 32+0 da çalışabilir raporu almazsan izne ayrılmış gibi kabul edilirsin.ben o yüzden raporumu tam 32+0 da gidip aldım .Ancak arkadaşım 31+5 de 32+0 almıştı ya da sen 32+3-4-5 de de alsan sisteme sanki 32+0 gibi giren doktorlar da oluyormuş yardımcı olmak açısından doktorunla da görüşebilirsin tam 32+0 da almadıysan.Tabi eğer çalışacaksan problem bu dediklerim fazla çalışma ücretini alamama falan.Bende 32+6 da rapor alırsam en azından doğumdan sonra bir hafta fazla izin kullanırım en azından diye düşünmüştüm olmuyor demekki öyle
Allahtan yalnız değilsin böyle böyle bitiricez inşallahİşte yalancı sancıdır diye gitmiyorum ama inan ben oğlumda böyle ağrı vs yaşamadım hiç çok rahattım yani bunda perişan oldum bi tane video var instada rezil de benim diye başlıyor adam ondan halliceyim
Magnezyumu günde 2 kere kullanıyorum kalsiyum kullanmıyorum ama her gün yarım litre süt 2 kase yoğurt yiyorum peynir de öyle. Kalsiyumu düşük çıkacak en son insan falan olabilirimKalsiyum ve magnezyum kullanıyor musun?
Çok teşekkür ederim canım. Ben 31. Haftaya kadar senelik izin kullanıp sonrasında 32ye kadar rapor alacaktım oluyorsa 32+6ya kadar rapor alırım diyordum ama olmaz o şekilde sanırım. 32 haftadan sonraki raporlar geçersiz diye okumuştum bir yerde. 32+0 olunca çalışamaz raporunu alırım bende mecburen yapacak bir şey yokYok canım 32+0 da çalışabilir ya da çalışamaz alman lazım çünkü senin resmî olarak çalışabileceğin son tarih 31+6 eğer 32+0 da çalışabilir raporu almazsan izne ayrılmış gibi kabul edilirsin.ben o yüzden raporumu tam 32+0 da gidip aldım .Ancak arkadaşım 31+5 de 32+0 almıştı ya da sen 32+3-4-5 de de alsan sisteme sanki 32+0 gibi giren doktorlar da oluyormuş yardımcı olmak açısından doktorunla da görüşebilirsin tam 32+0 da almadıysan.Tabi eğer çalışacaksan problem bu dediklerim fazla çalışma ücretini alamama falan.
Benimde midem çok bulandı dönmeye mi çalışıyor bilmiyorum ama sanmıyorum yaİşte pazartesi makat gelişti artık bugün ne durumdadır bilmiyorum. Karnımda garip hareketler yaptı yine ama. X şeklini alıyor karnım çok değişik
Devlet için ben de kartaldaki şehir hastanesine gittim 2 kez. Fena değildi. 3 poliklinik gebelere ayrılmıştı ama randevu bulmak kolay değil. Göztepe şehir hastanesinde daha çok randevu oluyor
Canım hayırlı olsun bebişin.saglikla gelsin yavrucuğum.kalpten dua ediyorum kuvozde kalmadan kavuşacaksınız insallah inanıyorum.uzun zamandir senin durumu takipteyim.insallah her sey yolunda ilerleyecek hiç korkma.Doğum zamanım belli oldu kızlar bir aksılık olmaz ise 2 Ekim 14:30 sezeryan olacaksorun kan akımı ile ilgili olduğu için 34. Haftadan sonraya riske giriyormuş
Hangi şehir o neden çok pahalı ya . Bende özelde doğum yapacağım ama en son 13 bindi normal ve sezeryan ikiside aynıydıSpinal sezaryan 49.500 mü neydi genel de 48.900 mü ne yani düz hesap 50 bine doğurcam ben inşallah
Özelin özeli var halimize şükredelimHangi şehir o neden çok pahalı ya . Bende özelde doğum yapacağım ama en son 13 bindi normal ve sezeryan ikiside aynıydı
Psikolojik sınırO değilde hastaneyi 48.900 de durduran ne olmuş acaba
İstanbul :)Hangi şehir o neden çok pahalı ya . Bende özelde doğum yapacağım ama en son 13 bindi normal ve sezeryan ikiside aynıydı
Benimki çok hareketli bu ara, iyice sert hissediyorum haraketlerini. Batıyor sürekliBenimde midem çok bulandı dönmeye mi çalışıyor bilmiyorum ama sanmıyorum yaBanada Kartal çok yakın ama işte dediğin gibi bulmak zor ben biraz daha bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?