Biraz gerildin mi peki tansiyonunu biraz yüksek görünce? Biraz telefonu bırakıp karanlık odada yat. Yarım saat sonra tekrar ölç bakalım değişecek mi? Limonlu su da içebilirsin, ellerini yüzünü yıkayıp enseni de biraz ıslat bakalım nasıl olacakBütün gün bir tuhaflık vardı üstümde zaten. Saat 5 gibi bir değişik hissettim. Tansiyona bakayım dedim 13 8 nabız 90 larda.. O sırada yorucu bişey yapmamış oturuyordum koltukta. Bir 10 dk sonra 12 8 ama nabız 110 çıktı. Az önce yine 13 8 ve 90 nabzı gördüm. Sizce ne yapayım?
Ayyy ben sana daha güzelini anlatayımBende öyleydim, taşı sıksam suyunu cıkartcak gibiydim.. Bence Allah verıo o gücü yemın ederim valla.. Normalde hayatta oyle biri değilim cunku, üşengecin tekiyimevet bende 2 cocuklu hayattan hala korkuyorum cunku gecen veli toplantısının nerdeyse ana konusu kardes kıskanclıgıydı gecen bı arkadas da dedıkı, aman dedi ne var kıskansın, duygusunu içine atsa daha mı iyi, cocuk o her duyguyu tadacak dedi.. Bıraz da öyle ama ne bileyim, bende oglumun yaşlarında ablaydım, ama kıskandgmı hatırlamıyorum, hatta babam kardesım dogunca N** (Siyahi) buskıvı getırmıstı kardesın gönderdi diye, o andan snra N** (Siyahi) buskıvı bnm favorim olmustu yurume yı ben ogretmiştim kardesıme fılan.. Ne biliyim acaba içten içe hissettim mi diyorum da hiç öyle bişey hissetmiş gibi degılım.. Beni daha cok bu kıskanclık olayı geriyor, cunku oglum duygularını cok içinde yasayan bir cocuk, nasıl yetecegım ikisine de o geriyor beni
aynen yokmuş rahatladım biraz tansiyonu takip edicem haftaya kontrol inşallah 2 hafta verdim kendime dayanırsam 2 bucağa gelirler hemen hemen o zaman korkmam işte
Neyseki senin önlemler alındı çok pipirikliymiş gerçekten doktorun
Sen hiç kıpırdamadan dur o zaman sabah özgürlüğüne kavuş
Aynı şeyi düşündüm ve demekki şimdilik planlamıyor heralde diye düşündümSezaryen olursan önceden bırakman gerekli ya ondan sordum ben 36. Haftada bırakıyorum son hafta hiç stres yapmamam lazım o tansiyon sabit kalmalı
Noluyo bizim gruptaki annelerin tansiyonuna yaResmen oynak tansiyon şimdide 11 e düştü. Yarım saat arayla düşüp çıkıyor yattığım yerde
Canım eltim akşam bende yemekteydi. Hamileyken covid geçirdiği için sol tarafında bir ağrı Kaldı, sürekli oram sızlıyor diyordu. Gece de yine oram ağrıyor demiş, pek yatamamış. Hatta eşi demiş doğum sancısı olmasın, emin misin diyeyok demiş covidden kalma ağrım var neyse sabah suyu gelince anlıyor doğumun başladığını,8 cm ile hastaneye giriş yaptı. 2 saatte de doğurdu hiç negatif düşünme, bir avazda doğurursun inşallah
Hayırlı nst lerin olsun bacımevet o nst dümdüz olmalı cıkabilmem için
Canım 4200 grlık bebeği doğurdu, bir de o taraftan bak. Daha da kendine güvenNasıl olmuş o öyle daha pozitifini duymamıştım Ne güzel, ne şanslıymış. Annem çok zorlanmış ilk doğumunda umarım ona çekmemişimdir. İnşallah ben de yaşarım eltininki gibi bir durumu. Hemen gelir anlatırım bu örnekler artsa ne güzel olur
Kızlar bende de idrar da lökosit çıkmıştı ya idrar kültürü alındı sanırım temiz gelmiş. Artık o kadar bıktım ki şu sağlık ocağındaki yanlış alınan idrar testinden. Her seferinde aynı şey oluyor
Bana dr 13/9 olursa bekle 5 dk dinlen tekrar aynısı olursa buraya gel düşüceksede burda düşsün dedi, yani senin düşüyoda takipte kalResmen oynak tansiyon şimdide 11 e düştü. Yarım saat arayla düşüp çıkıyor yattığım yerde
O zaten seni bu kadar sık çağırmasınında sebebi o bence yoksa aladabilirdi bebeği yani. Ama sen yinede uyanık ol bebeğib hareketlerine falan çok dikkat et kuzu.Aynı şeyi düşündüm ve demekki şimdilik planlamıyor heralde diye düşündümminimum üç gün önceden bırakılmalı diye biliyorum ben. Yapma yapma bol bol dinlen, minnoşun odasını düzenle
Bizim bebeleri az daha büyütmemiz lazımO zaten seni bu kadar sık çağırmasınında sebebi o bence yoksa aladabilirdi bebeği yani. Ama sen yinede uyanık ol bebeğib hareketlerine falan çok dikkat et kuzu.
Annem gelicek zaten son hafta kocam yemek bile yapma diyip duruyor 2 gündür şu çocuğu sağ salim alalım derdindeyiz o yüzden yatarım ben son hafta
Bende boyle bazı seyler de eski kafalıyımdırmesela illa taksiyi taksi durağından cagırcam yani Bi sürü uygulama var dimi, çağır Bi tane, cıks ille taksi durağını arıycam daha cok var boyle eski kafalı cinsliklerim
Ay kızlar 2 sorum olacak
Birincisi benim kulağımda sanki hafif bir iltihap var gibi, Kbb’ye gitsem tedavi uygulanır mı yoksa doğum sonrasına mı bıraksam ? Ara ara hafif bir sızı oluyor.
İkincisi benim aşırı karnım ağrıyor. Böyle adet öncesi ağrıya da benziyor, soğuk algınlığı ağrısına da. Bebişim gayet hareketli, ondan yana bir sorun yok ama artık istemsiz her şeyde acaba diyorum
Evet bizim bebelerin daha yağa ihtiyacı var yoksa bi deri bi kemik çıkıcaklarBizim bebeleri az daha büyütmemiz lazımbiraz daha vakit lazım bize minti bizimkiler
Yüksek görünce yarım saatte bir bakıyorum şimdilik. En son Salı sabah ölçmüştüm Dr gitmeden. Yol uzun olduğu için evden çıkmadan ölçtüğümü kabul ediyor.Noluyo bizim gruptaki annelerin tansiyonuna yasürekli ölçme canım. Günde 3 kez ölç yeter. Tansiyon aletinde sorun olabilir
Evet canım 35+4 sün haftan gayet iyi akciğerler için bişey yapmaya gerek yok. Hem hemen doğurmuyorum 37 yi görürsen zaten hiç sorun kalmazCumartesi günü doktorda 34+6 ydı şuan 35+4 olmam lazım galiba dimi
Ya bari 2500 olsaydılar beEvet bizim bebelerin daha yağa ihtiyacı var yoksa bi deri bi kemik çıkıcaklarbu hafta baktım da atak haftası böyle bi 300 gram falan alması lazım ama o kadar alcağını sanmıyorum ben 200 gram alsalar yetcek be
Perinatoloji 37.hafta kesinlikle doğum öneriyorum dedi. Karaciğer enzimleri yüksekti ilaçla biraz düştü ama yine de çok riskli bu durumda risk almanızı önermem doğarsa bebek yaşar ama anne karnında bir şey olsa telafisi yok dedi. Doğum doktoru da sezeryan mı normal mi düşünüyordun diye sorunca normal nasıl olacak bilemedim suni sancı ile falan galiba
Sorma yaaa zor da olsa hamileliğe baya alıştım garip geliyor düşüncesi, bide benim ilk bebeğim 7 yıl baş başaydık eşimle hayatımızda bir bebeğin olacak olması fikrine hala inanamıyorumEvet canım 35+4 sün haftan gayet iyi akciğerler için bişey yapmaya gerek yok. Hem hemen doğurmuyorum 37 yi görürsen zaten hiç sorun kalmazbende 34+5 im 1 hafta var aramızda. Benden 1 hafta önce doğurabilirsin sende ayy çok heycanlı ya düşününce çok az kalmış oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?