2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Biraz gerildin mi peki tansiyonunu biraz yüksek görünce? Biraz telefonu bırakıp karanlık odada yat. Yarım saat sonra tekrar ölç bakalım değişecek mi? Limonlu su da içebilirsin, ellerini yüzünü yıkayıp enseni de biraz ıslat bakalım nasıl olacak

Ayyy ben sana daha güzelini anlatayım ben sarışın bir bebektim, dalin reklamlarında da hep satışım bebekler olurdu malum. Benim için güzel bebek eşittir sarışın demekti neyse kardeşim bir geldi, kapkara esmer bir çocuk. “Ama bu çok kara” demişim, annem diyor; kendisi sarışın olduğu için kardeşi ona göre çirkin bebekti, rakip olarak görmedi hiç kıskanmadı

valla ya kadın nstyi düzledi öyle rahat etti az kaldıı resmen 2 3 hafta hemen gecivercek

Sezaryen olursan önceden bırakman gerekli ya ondan sordum ben 36. Haftada bırakıyorum son hafta hiç stres yapmamam lazım o tansiyon sabit kalmalı
Aynı şeyi düşündüm ve demekki şimdilik planlamıyor heralde diye düşündüm minimum üç gün önceden bırakılmalı diye biliyorum ben. Yapma yapma bol bol dinlen, minnoşun odasını düzenle

Nasıl olmuş o öyle daha pozitifini duymamıştım Ne güzel, ne şanslıymış. Annem çok zorlanmış ilk doğumunda umarım ona çekmemişimdir. İnşallah ben de yaşarım eltininki gibi bir durumu. Hemen gelir anlatırım bu örnekler artsa ne güzel olur

Canım 4200 grlık bebeği doğurdu, bir de o taraftan bak. Daha da kendine güven

Nasıl boyle bişey olabılıo cok merak ettim ya.. Hani referans vsvs fark eder ama tamamen yanlıs olması enteresan

Aynı şeyi düşündüm ve demekki şimdilik planlamıyor heralde diye düşündüm minimum üç gün önceden bırakılmalı diye biliyorum ben. Yapma yapma bol bol dinlen, minnoşun odasını düzenle
O zaten seni bu kadar sık çağırmasınında sebebi o bence yoksa aladabilirdi bebeği yani. Ama sen yinede uyanık ol bebeğib hareketlerine falan çok dikkat et kuzu.
Annem gelicek zaten son hafta kocam yemek bile yapma diyip duruyor 2 gündür şu çocuğu sağ salim alalım derdindeyiz o yüzden yatarım ben son hafta

Bizim bebeleri az daha büyütmemiz lazım biraz daha vakit lazım bize minti bizimkiler

Ay taksi konusunda ben de öyle

Kulak ağrısı geçmezse gitmek gerekir bence ama yarın falan anlaşılır muhtemelen zaten geçip geçmeyeceği, belki de anlık bir ağrıdır. Çocukluktaki kadar hassas değiliz artık tabii ama geçmezse ben olsam giderdim. (Kendim çok korkarım çünkü o orta kulak şeyinden) burnu açık tutmak gerek o yüzden hep, biliyorsundur.

Bizim bebeleri az daha büyütmemiz lazım biraz daha vakit lazım bize minti bizimkiler
Evet bizim bebelerin daha yağa ihtiyacı var yoksa bi deri bi kemik çıkıcaklar bu hafta baktım da atak haftası böyle bi 300 gram falan alması lazım ama o kadar alcağını sanmıyorum ben 200 gram alsalar yetcek be

Noluyo bizim gruptaki annelerin tansiyonuna ya sürekli ölçme canım. Günde 3 kez ölç yeter. Tansiyon aletinde sorun olabilir
Yüksek görünce yarım saatte bir bakıyorum şimdilik. En son Salı sabah ölçmüştüm Dr gitmeden. Yol uzun olduğu için evden çıkmadan ölçtüğümü kabul ediyor.

Cumartesi günü doktorda 34+6 ydı şuan 35+4 olmam lazım galiba dimi
Evet canım 35+4 sün haftan gayet iyi akciğerler için bişey yapmaya gerek yok. Hem hemen doğurmuyorum 37 yi görürsen zaten hiç sorun kalmaz bende 34+5 im 1 hafta var aramızda. Benden 1 hafta önce doğurabilirsin sende ayy çok heycanlı ya düşününce çok az kalmış oluyor

Ya bari 2500 olsaydılar be sasırtırlar bizi belki bakalım

Canım kesınlıkle yap dogumu ne denılıosa.. Normal olabilitesi varsa dene zaten olmadı riske atmazlar, sezaryen olursun.. Ya hiç dillendirmek istemiyorum ama kolestaz cok ciddi bişey, benım o yuksek degerlerle yine iyi dayanmışım oglumla.. Cunku ileri safhada Allah korusun, bebek ölümü yada anne ölümü gerçekleşebiliyormus bunu doktor soylemişti bana yatışlıyken, çok üzülmüştüm ama, bızım öncelıgımız annenın saglıgı demişlerdi dogal olarak..
O yuzden çok bekletilmemesi iyi bişey gercekten.. 37 haftada çok iyi bir hafta, hiç sıkıntı olmadan bile 37de dogum normal yani inşallah saglıklı sıhhatli kucagına alırsın

Sorma yaaa zor da olsa hamileliğe baya alıştım garip geliyor düşüncesi, bide benim ilk bebeğim 7 yıl baş başaydık eşimle hayatımızda bir bebeğin olacak olması fikrine hala inanamıyorum eşime diyorum biran önce doğmun istiyorul ama şu karnımdaki hallerini çok özliyicem yaaa aşırı tatlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…