Her doğum şekli farklı oluyor belki o kadar çok açılman olacak ki anlamadan yatışın olacak. Şimdiden bence epiridural anlaşması yapma zaten yapılmaması lazım herhalde. Mesela bende epidurale güveniyordum en kötü onu alırım ya herkes yapıyor ben mi yapamayacağım modundaydım. Hastaneye 7 cm le yatınca hiç bir şeye gerek kalmadı, 9 cm de epidural taksak mı hocam dedim. Sen doğurmak üzeresin bir buscopan yapın dedi sonra suyumu patlattı ferahladımArkadaşlar, ilk doğumunda epidural alan var mı? Kimisi diyor sancıyı 5’ten 3’e indiriyor ancak kimisi diyor hiç sancı hissetmedim ama ıkınma zor oluyor. Herkesin deneyimi yine farklıBen de kararsızım direkt normal doğumu yapabilir miyim acaba? Dedikleri kadar çok mu sancı oluyor Burada epiduralin ücreti 20 bin liraya geliyor Hani değmeyecekse almayım bari 20 bin liralık acı çekeyim
Evet kuzum sabah dedi doktor. Hadi yaSeni sabah mı çıkarıcaklar canım ayy valla oğlumda sancılar 30 31 de ilerledi kızımda 15 18 lerde sancın yok dedi
Canım doğuma gidenlerin videolarını izledim 3-4 cm de inlemeye hatta bağırmaya başlıyorlar. Tamam ağrı eşiği herkesin farklıdır ama maşallah senin hikayen çok pozitif çok güzel darısı başımaHer doğum şekli farklı oluyor belki o kadar çok açılman olacak ki anlamadan yatışın olacak. Şimdiden bence epiridural anlaşması yapma zaten yapılmaması lazım herhalde. Mesela bende epidurale güveniyordum en kötü onu alırım ya herkes yapıyor ben mi yapamayacağım modundaydım. Hastaneye 7 cm le yatınca hiç bir şeye gerek kalmadı, 9 cm de epidural taksak mı hocam dedim. Sen doğurmak üzeresin bir buscopan yapın dedi sonra suyumu patlattı ferahladımYani şimdiden düşünme benim duyduğum kadarıyla da açılmayı yavaşlatabiliyormuş ve yapılacaksa sanırım 3 4 cm de yapılıyormuş. Duruma göre karar verirsiniz şimdiden kendini şartlama bence ama regli ağrısından beter bir şey değil o kadar anlatılan gibi değil
Bütün gün bir tuhaflık vardı üstümde zaten. Saat 5 gibi bir değişik hissettim. Tansiyona bakayım dedim 13 8 nabız 90 larda.. O sırada yorucu bişey yapmamış oturuyordum koltukta. Bir 10 dk sonra 12 8 ama nabız 110 çıktı. Az önce yine 13 8 ve 90 nabzı gördüm. Sizce ne yapayım?Canım Kasım anneleri grubuçok şükür dünden beri hiç 12/8 in üstüne çıkmadı tansiyonum. En son iki gün önce gece 14/9 olmuş. Umarım böyle gider
Kızlar şimdi şehir hastanesine geldim. Acil bölümüne gebelik kolestazı için. Doktor muayene etti normalde 34+6 olmam gerekirken bebek 39 haftalık. Doktor şekerden şüphelendi ama sabah açlık şekerim 88 çıkmıştı. Şimdi nst ye bağlandım sancı da çıktı. Bebeğim şuan tam 3.500 kg olmuş. Aşırı iri. Kolestaz ve şeker içinde tahlileri verdim bekliyorum inşallah bir şey çıkmaz dua edin
Cumartesi günü doktorda 34+6 ydı şuan 35+4 olmam lazım galiba dimiKaç haftalıksın ki sen canım ?
Tabii vardır mutlaka da ben bu konularda biraz eski kafalıyım, ille gidip tadına bakıp yüz yüze sipariş vermem lazımneyse ama doğuma bir gün kala falan yaptırırım ben zaten, yüz yüze alınca bir iki güne hazır ediyorlardı hatırladığım.
Seninki benimkinden rahatına düşkün ne köstek olur ne destek
Benim nabız hep böyle 90 asagı anca gece uyurken iniyor nabız bence sıkıntılı değil tansiyonun normalde bu sınırları görüyormu canım görüyorsa bu da normalBütün gün bir tuhaflık vardı üstümde zaten. Saat 5 gibi bir değişik hissettim. Tansiyona bakayım dedim 13 8 nabız 90 larda.. O sırada yorucu bişey yapmamış oturuyordum koltukta. Bir 10 dk sonra 12 8 ama nabız 110 çıktı. Az önce yine 13 8 ve 90 nabzı gördüm. Sizce ne yapayım?
Buradan son adet tarihinle hesaplayabilirsinCumartesi günü doktorda 34+6 ydı şuan 35+4 olmam lazım galiba dimi
Yok 10 8, 11 8 lerdeBenim nabız hep böyle 90 asagı anca gece uyurken iniyor nabız bence sıkıntılı değil tansiyonun normalde bu sınırları görüyormu canım görüyorsa bu da normal
Canım eltim akşam bende yemekteydi. Hamileyken covid geçirdiği için sol tarafında bir ağrı Kaldı, sürekli oram sızlıyor diyordu. Gece de yine oram ağrıyor demiş, pek yatamamış. Hatta eşi demiş doğum sancısı olmasın, emin misin diyeCanım doğuma gidenlerin videolarını izledim 3-4 cm de inlemeye hatta bağırmaya başlıyorlar. Tamam ağrı eşiği herkesin farklıdır ama maşallah senin hikayen çok pozitif çok güzel darısı başımaPeki sen doğumunu, açılmanı kolaylaştırdığını düşündüğün bir şeyler yapmış mıydın? Doğuma gitmeden önce 7 cm olana kadar kasılmalarını mı az hissettin acaba?
Bana doğumdan sonra bir enerji geliyor anlatamam Şuan doğursam da tekrar o enerjiye dönsem diye bekliyorum ona ihtiyacım var sanki o enerjiye o ortama o duyguyaçok korkuyorum ama orasıda ayrı konu 2 çocuklu hayat nasıl olacak diye
Sen hiç kıpırdamadan dur o zaman sabah özgürlüğüne kavuşSabah kuzum insallah nst yine güzel cıktı ay cok sükür ya bir de bisey kesfettim nst cekilirken dogruldum yatakta karnım illa kasılıyorya sancı gösterisi 35 oldu iki üç kere denedim öyle oluyor
Eve geldim çok şükür düştü 13/9 olursa 5 dk dinlen bidaha ölç aynı çıkarsa gel dedi düşücekse de hastane ortamında düşsün dedi öyle şuan iyi herşey çom şükür takip edicem
Sezaryen olursan önceden bırakman gerekli ya ondan sordum ben 36. Haftada bırakıyorum son hafta hiç stres yapmamam lazım o tansiyon sabit kalmalıBiraz daha devam edeceğiz dedi ama tam olarak hafta belirtmedi. Daha önce 37 demişti ama fikrinden vazgeçmiş görünüyor. Tansiyon sebebiyle olabilir diye düşündüm.
aynen yokmuş rahatladım biraz tansiyonu takip edicem haftaya kontrol inşallah 2 hafta verdim kendime dayanırsam 2 bucağa gelirler hemen hemen o zaman korkmam işteEvet kuzum sabah dedi doktor. Hadi ya40 üzerini baz alıyorlar sanırım ya bence problem yok sende bebişler beklicek biraz daha
Takip et o zaman yine de canım ama normal tansiyon benim de öyle oluyor aynı senin gibi üstüne cıkmıyor amaYok 10 8, 11 8 lerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?