2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
O videoları hiç izleme bence çünkü planlı sezeyan yapanlar bile ağlıyor plasesin üstünde bence video için birazı herkesin hikayesi acı eşiği farklı seninde dediğin gibi en güzeli akışına bırakmak

Valla böyle ara ara geliyor. O yüzden karar veremedim, hamilelikten dolayı herhangi bir tedavi uygulamazlarsa boşa gitmek istemiyorum. Ortopediye gittiğimde resmen hiç bakmadı doktor, gebelik sonrası görüşürüz dedi. E ben parayı bunu duymak için mi verdim

Ne kadar tansiyon oldu grupta.. Cidden şu yazışmaları okuyunca okuyup üflücem grubu

Benim de annem geliyor, iyi ki varlar evet hiç yorulmamak hiç stres olmamak lazım.
Yarın yine gideceğim bakalım ne diyecekler

Oğlum 5 yaşını geçti muhtemelen ilerde hatırlar kardeşini kıskanır mı bilmiyorum ama çok yalnız olduğu için aşırı derecede istiyor kardeş inşallah öyle umuyorum çok güzel anlaşırlar ben mesela kız kardeşimi hatırlamam doğumunu 4, yaş var ama erkek kardeşimin gelişini çok kıskanmıştım bide koca kızdım 9 yaş var

Ya kesınlıkle ben buna ınanıorm.. Odaklanmıcan dogum yapıyorum diye.. Bide dıyorum ya beyındekı dusunce gücü vucudu etkılıo dıye.. Aksıne iyiyim iyiyim diye empoze edicen kendıne.. Yani hissetsen bile aksi bişey olmadıkca evde beklemek mantıklı gelıyor bana.. Annemlerde öyle yaparmış, gece sabaha kadar cekermiş sancı, o zmnlar hastaneler boyle de degıl tabi, en son raddede giderlermiş

Peki buskıvı markasını anlayabıldnz mi mrk ettim sansür yedim resmen, argo oldugu için tabi ama o zmnlar adı o ydu

Canım bende PCOS olduğu için adetleril düzensiz o yüzden hep ultrasonu baz alıyor doktorum. Normalde 15 ocak tarihi, o tarihi göre şuan 3 hafta ileride olması gerekirdi
Regli düzensiz veya hatırlamayınca ilk kalp atışını baz alıp hesap yapıyorlar canım ona göre hesaplayabilirsin

Ayyy yarıldım resmen valla sesli güldüm

ben pda istedim normal dogum ama uyusacak son noktada. 37. haftamda onun görüşmesine cagirdilar.o gun bi de muayene edecekler bakalim.6 kasim yani daha 3,5 hafta var o zamana kadar suyum gelmedigi sürece gelmene gerek yok dediler,olur dedik insallah..tek endişem ne kadar ne olursa olsun karsidakinin gozunde yabanciyim umarim ters birine denk gelmem Allah im iyilerle karsilastirsin hepimiziGurbette olanlara da ekstra yardim etsin insallah..
bi teyze bana şöyle dua etmisti..
Aaa bakın hamile kadin desinler,kafalarini cevirip tekrar baksinlar anaaam dogurmus kucağında bebesi desinler öyle kolay olsun hepimizin dogumu insallah

Buyudukce diosun ki, biz cocuk yokken napıyormuşuz yahu cidden altın topu onlar, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Off evet hiç öyle düşünmemiştim ama kameraya karşı da biraz abartılıyor olabilir Umarım bu dediklerimi yutmam doğum sonrası

Benim adet dönemlerim çok ağrılı geçiyordu belki ondan bana biraz daha normal gelmiş olabilir Ya açıkcası biz sabah nişan gelince gittik zaten daha öncede yattım çıktım hastanede sürekli doğuruyorum modundaydım. Artık kimse inanmıyordu bana Sabah gittik nst de sancı çıkmadı eve geldim 10 gibi bir şey yok. 12 gibi bana bir şeyler oluyor galiba dedim anlamaya çalıştım eşim de sineklikçi gelecek bekle sonra gideriz yeni geldik dedi götürmedi derken nen netflix filan açtım hala anlamaya çalışıyorum dedim galiba bu sefer oluyor 2 dk da bire düştü çünkü. 15 de gittik hastaneye ama bana titremede geldi belden aşağıma sancı geldikçe titriyorum sonra geçiyor sonra yine başlıyor. Doktoru kapıda gördüm işte o da kahve alcakmış. Dedi bu sefer halini beğenmedim doğuracaksın galiba dedim bu sefer de olmuyorsa al sen beni sezaryene. Gittik 7 cm diyince doğurcam diye öyle bir mutlu oldum ki koşarak 1. Kattan 7. Kata çıktım. Lavman yaptılar onu da araştırmamıştım o saatten sonra ilahi bir güç geliyor bence. Ne utanma ne sıkılma olsa da kurtulsam moduna giriyorsun

Yüksek görünce yarım saatte bir bakıyorum şimdilik. En son Salı sabah ölçmüştüm Dr gitmeden. Yol uzun olduğu için evden çıkmadan ölçtüğümü kabul ediyor.
Sen bi soyasosu nun dediklerini yap canım. Dinlen sakin kal limonlu su iç korkma bişey olmaz. Tehlike arz eden durum 140/90 üstü.bugün takipte ol olmadı doktorunla görüşürsün bi önerisi olur mutlaka

Bak erkek kardeşimi sanrm bende içten içe kıskandım galıba.. Neden acaba? Eve gelişini hatırlıyorum ama sonrası yok erkek kardeşimde kız kardeşimin herseyın hatırlıyorum, bide çok tatlı bebekti, en kılolu ıcımızde o dogmustu.. Annemın tek unutmadgı konu dogum kılolarımız, onun harıcınde herseyı unutmus kız kardeşimle oynadıgmz oyunlar fılan, bir bir aklımda.. Erkek kardeşim hiç yok gibi cocuklugu sankı ben nerdeyse 2 yasındakı hallerımı hatırlayan biriyim, o nasıl yok hafızada bılmıorm.. Bence kıskanclıktan

Benım oglum anlıyor, sadece mideme kramp girince fılan gelıo karnımı öpüyor.. Kardesım dıo, dogunca sevcem onu dio, bide gecen 'beklıom beklıom gelmio' diyor yavrum taa 6 haftalıkken söylemiştim cocuga, haklı tabi
Yani şimdi guzel de dogunca iş degısebılır.. Komsumda 3.bebegı yaptı, 2 cocugu kardes cok ıstıodu, 2numarası erkek, 3.kardesı kız dogdu, içten içe kıskandı.. Yani o kadar heveslılerdı ki, sasrmstm hatta.. Dogunca belli olcak true ama yınede iyi dusunelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…