- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
O videoları hiç izleme bence çünkü planlı sezeyan yapanlar bile ağlıyor plasesin üstünde bence video için birazıCanım doğuma gidenlerin videolarını izledim 3-4 cm de inlemeye hatta bağırmaya başlıyorlar. Tamam ağrı eşiği herkesin farklıdır ama maşallah senin hikayen çok pozitif çok güzel darısı başımaPeki sen doğumunu, açılmanı kolaylaştırdığını düşündüğün bir şeyler yapmış mıydın? Doğuma gitmeden önce 7 cm olana kadar kasılmalarını mı az hissettin acaba?
Canım bende PCOS olduğu için adetleril düzensiz o yüzden hep ultrasonu baz alıyor doktorum. Normalde 15 ocak tarihi, o tarihi göre şuan 3 hafta ileride olması gerekirdi
Limonlu bir çay iç canım.Resmen oynak tansiyon şimdide 11 e düştü. Yarım saat arayla düşüp çıkıyor yattığım yerde
Ay bu hamilelik benim çok işime geliyo ya evde yemek yapmadım eşim dışarda yiyelim dedi bende annene söyle de şu yemeği yapsın yiyelim ya canım çekti dedim şimdi kaynanama gidiyoruz yemeğe
Valla böyle ara ara geliyor. O yüzden karar veremedim, hamilelikten dolayı herhangi bir tedavi uygulamazlarsa boşa gitmek istemiyorum. Ortopediye gittiğimde resmen hiç bakmadı doktor, gebelik sonrası görüşürüz dedi. E ben parayı bunu duymak için mi verdimAy taksi konusunda ben de öyle
Kulak ağrısı geçmezse gitmek gerekir bence ama yarın falan anlaşılır muhtemelen zaten geçip geçmeyeceği, belki de anlık bir ağrıdır. Çocukluktaki kadar hassas değiliz artık tabii ama geçmezse ben olsam giderdim. (Kendim çok korkarım çünkü o orta kulak şeyinden) burnu açık tutmak gerek o yüzden hep, biliyorsundur.
Bütün gün bir tuhaflık vardı üstümde zaten. Saat 5 gibi bir değişik hissettim. Tansiyona bakayım dedim 13 8 nabız 90 larda.. O sırada yorucu bişey yapmamış oturuyordum koltukta. Bir 10 dk sonra 12 8 ama nabız 110 çıktı. Az önce yine 13 8 ve 90 nabzı gördüm. Sizce ne yapayım?
Benim de annem geliyor, iyi ki varlarO zaten seni bu kadar sık çağırmasınında sebebi o bence yoksa aladabilirdi bebeği yani. Ama sen yinede uyanık ol bebeğib hareketlerine falan çok dikkat et kuzu.
Annem gelicek zaten son hafta kocam yemek bile yapma diyip duruyor 2 gündür şu çocuğu sağ salim alalım derdindeyiz o yüzden yatarım ben son hafta
Oğlum 5 yaşını geçti muhtemelen ilerde hatırlar kardeşini kıskanır mı bilmiyorum ama çok yalnız olduğu için aşırı derecede istiyor kardeş inşallah öyle umuyorum çok güzel anlaşırlar ben mesela kız kardeşimi hatırlamam doğumunu 4, yaş var ama erkek kardeşimin gelişini çok kıskanmıştım bide koca kızdım 9 yaş varBende öyleydim, taşı sıksam suyunu cıkartcak gibiydim.. Bence Allah verıo o gücü yemın ederim valla.. Normalde hayatta oyle biri değilim cunku, üşengecin tekiyimevet bende 2 cocuklu hayattan hala korkuyorum cunku gecen veli toplantısının nerdeyse ana konusu kardes kıskanclıgıydı gecen bı arkadas da dedıkı, aman dedi ne var kıskansın, duygusunu içine atsa daha mı iyi, cocuk o her duyguyu tadacak dedi.. Bıraz da öyle ama ne bileyim, bende oglumun yaşlarında ablaydım, ama kıskandgmı hatırlamıyorum, hatta babam kardesım dogunca N** (Siyahi) buskıvı getırmıstı kardesın gönderdi diye, o andan snra N** (Siyahi) buskıvı bnm favorim olmustu yurume yı ben ogretmiştim kardesıme fılan.. Ne biliyim acaba içten içe hissettim mi diyorum da hiç öyle bişey hissetmiş gibi degılım.. Beni daha cok bu kıskanclık olayı geriyor, cunku oglum duygularını cok içinde yasayan bir cocuk, nasıl yetecegım ikisine de o geriyor beni
Canım eltim akşam bende yemekteydi. Hamileyken covid geçirdiği için sol tarafında bir ağrı Kaldı, sürekli oram sızlıyor diyordu. Gece de yine oram ağrıyor demiş, pek yatamamış. Hatta eşi demiş doğum sancısı olmasın, emin misin diyeyok demiş covidden kalma ağrım var neyse sabah suyu gelince anlıyor doğumun başladığını,8 cm ile hastaneye giriş yaptı. 2 saatte de doğurdu hiç negatif düşünme, bir avazda doğurursun inşallah
Bende öyleydim, taşı sıksam suyunu cıkartcak gibiydim.. Bence Allah verıo o gücü yemın ederim valla.. Normalde hayatta oyle biri değilim cunku, üşengecin tekiyimevet bende 2 cocuklu hayattan hala korkuyorum cunku gecen veli toplantısının nerdeyse ana konusu kardes kıskanclıgıydı gecen bı arkadas da dedıkı, aman dedi ne var kıskansın, duygusunu içine atsa daha mı iyi, cocuk o her duyguyu tadacak dedi.. Bıraz da öyle ama ne bileyim, bende oglumun yaşlarında ablaydım, ama kıskandgmı hatırlamıyorum, hatta babam kardesım dogunca N** (Siyahi) buskıvı getırmıstı kardesın gönderdi diye, o andan snra N** (Siyahi) buskıvı bnm favorim olmustu yurume yı ben ogretmiştim kardesıme fılan.. Ne biliyim acaba içten içe hissettim mi diyorum da hiç öyle bişey hissetmiş gibi degılım.. Beni daha cok bu kıskanclık olayı geriyor, cunku oglum duygularını cok içinde yasayan bir cocuk, nasıl yetecegım ikisine de o geriyor beni
Regli düzensiz veya hatırlamayınca ilk kalp atışını baz alıp hesap yapıyorlar canım ona göre hesaplayabilirsinCanım bende PCOS olduğu için adetleril düzensiz o yüzden hep ultrasonu baz alıyor doktorum. Normalde 15 ocak tarihi, o tarihi göre şuan 3 hafta ileride olması gerekirdi
Ayyy ben sana daha güzelini anlatayımben sarışın bir bebektim, dalin reklamlarında da hep satışım bebekler olurdu malum. Benim için güzel bebek eşittir sarışın demekti neyse kardeşim bir geldi, kapkara esmer bir çocuk. “Ama bu çok kara” demişim, annem diyor; kendisi sarışın olduğu için kardeşi ona göre çirkin bebekti, rakip olarak görmedi hiç kıskanmadı
ben pda istedim normal dogum ama uyusacak son noktada. 37. haftamda onun görüşmesine cagirdilar.o gun bi de muayene edecekler bakalim.6 kasim yani daha 3,5 hafta varBen de Amerika’dayım. Hastane ve doktor fiyatları çok uçuk olduğu için hem yorumları iyi hem de uygun fiyatlı bir doktor bulmaya çalıştım. Doktor ilgili ama geleli bir ay oldu detaylı ultrason harici hiçbir yeni test yapmadı. Hastane de devlet hastanesi olucak benim cihazlar eski, odalar çok küçük ve penceresiz. Bu detayları düşünmemeye çalışıyorum. Yanımda eşim olacak sadece. Korkuyorum ama normal doğumu istiyorum da bir yandan. Epidural alabilirim ama onda da kafam karışık. Burada da hastaneye doğum başlayınca gidiyorsun sadece. Doktorun ofisinde de müzelik bir ultrason cihazı var sadeceGülüyorum ama endişeliyim aslında. Umarım ikimizin de ve buradaki tüm arkadaşlarımın doğumları güzel geçer. Çok travmatik hikayeler dinledim umarım bizimkiler pozitif olur
Sorma yaaa zor da olsa hamileliğe baya alıştım garip geliyor düşüncesi, bide benim ilk bebeğim 7 yıl baş başaydık eşimle hayatımızda bir bebeğin olacak olması fikrine hala inanamıyorumeşime diyorum biran önce doğmun istiyorul ama şu karnımdaki hallerini çok özliyicem yaaa aşırı tatlı.
Off evet hiç öyle düşünmemiştim ama kameraya karşı da biraz abartılıyor olabilirO videoları hiç izleme bence çünkü planlı sezeyan yapanlar bile ağlıyor plasesin üstünde bence video için birazıherkesin hikayesi acı eşiği farklı seninde dediğin gibi en güzeli akışına bırakmak
Benim adet dönemlerim çok ağrılı geçiyordu belki ondan bana biraz daha normal gelmiş olabilirCanım doğuma gidenlerin videolarını izledim 3-4 cm de inlemeye hatta bağırmaya başlıyorlar. Tamam ağrı eşiği herkesin farklıdır ama maşallah senin hikayen çok pozitif çok güzel darısı başımaPeki sen doğumunu, açılmanı kolaylaştırdığını düşündüğün bir şeyler yapmış mıydın? Doğuma gitmeden önce 7 cm olana kadar kasılmalarını mı az hissettin acaba?
Sen biYüksek görünce yarım saatte bir bakıyorum şimdilik. En son Salı sabah ölçmüştüm Dr gitmeden. Yol uzun olduğu için evden çıkmadan ölçtüğümü kabul ediyor.
Oğlum 5 yaşını geçti muhtemelen ilerde hatırlar kardeşini kıskanır mı bilmiyorum ama çok yalnız olduğu için aşırı derecede istiyor kardeş inşallah öyle umuyorum çok güzel anlaşırlar ben mesela kız kardeşimi hatırlamam doğumunu 4, yaş var ama erkek kardeşimin gelişini çok kıskanmıştım bide koca kızdım 9 yaş var
Ya ben şu usg nin yanlış ölçme payına güveniyorum bizimkileride yanlış ölçmüş olabilirYa bari 2500 olsaydılar besasırtırlar bizi belki bakalım
Aynen, o yüzden ultrasona göre gidiyoruz hep.Regli düzensiz veya hatırlamayınca ilk kalp atışını baz alıp hesap yapıyorlar canım ona göre hesaplayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?