2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim de annem geliyor, iyi ki varlar evet hiç yorulmamak hiç stres olmamak lazım.
Yarın yine gideceğim bakalım ne diyecekler
Kesinlikle olmasalar ayvayı yemiştik bide insanın annesinden başkasına o kadar nazı geçmiyor ya düşükmüş zaten tansiyonun olumsuz bişey diyceklerini sanmıyorum ya için rahat olsun. Ya sana bişey sorucam ben böyle 1.5 aydır falan utanarak söylüyorum kola çok içiyprum ama içim istiyo aşeriyorum resmen çocuğum bağımlı olmaz dimi ya kolaya saçma bi soru gibi gelebilir ama bunu düşündüm yani aklımdan bu soru geçti sende diyetisyensin bi fikrin olur diye düşündüm

Ya ben şu usg nin yanlış ölçme payına güveniyorum bizimkileride yanlış ölçmüş olabilir benim arkadaşım 3 kg olsa yeter diye bekliyordu çocuk bi çıktı 3900 hani neden olmasın yani

Bence beni de fazla ölçüyorlar gibime geliyor.. Dun gittgmde 2 kılo ölçtü nerdeyse.. Yaa 5 6 gunde 300gram birden, mantıksız geldi bana.. Haftaya gittgmde anlıycam.. Dun gittgm doktor asıstandı, uzman doktorlar bence tam İsabet söyluyolar gibime geliyor

Bende yazın ara ara schweps cok ıçtım ya abartmadım ama haftasonu pazara gidince ordakı bufeden mutlaka Bi schweps aldım

Benim eşim de hasta bile olsa iyiyim der ve hep ayakta atlatır. Bana da hastayım dedikçe daha çok hasta ediyorsun kendini der hep. Yapabilene ne güzel Ama evet akışta olmak, derin nefes alıp sakin kalabilmek her endişe verici durumda iyi zaten. Hatta şöyle bir şey okudum doğum anında elinize bir taraf alın ve hafifçe sıkın diyorlar. Beyin tam olarak hangi ağrıya odaklanacağını bilemiyormuş ve doğumda dikkati dağılıp daha sakin kalıyormuş insanlar

En büyük sorun bizim evdede niye gelmiyor kardeş gerçekten keşke şimdi söyleseydim diyorum çocuğa karnım yeni belli oldu zaten seninki birtek sana soruyorsa iyi geçen berberde bağırarak baba kardeşimi ne zaman çıkartacaklar diye bağırmış eşim çok utanmış bizimki aklının estiği yerlerde haykırarak soruyor bugün 1 saat sordu en sonunda keşke doğsada sende rahatlasan yavrum dedim

Neyseki fazla ölçmüşler eksik olunca moral bpzucu oluyo

Yok yok bir şey olmaz için rahatlayacaksa bir kaç kez ben de içtim ama öyle güzel geldi ki anlatamam havalar sıcaktı onun etkisi vardı bence ama azalt yine de çok içme tabiki
Kendime nazar ettim sanırım 142/78 tansiyonum hiç bir sebep ve bağlantı bulamıyorum bu durum için

Dikkat ediyorum bu aralar canısı azalttım
Çok yüksek değil en azından küçük olan iyi stres kaynaklı olarak yükselen küçük tansiyonmuş kardiyoloji doktorum bana öyle demişti. Ayaklarını falan kalp hizasından yukarı kaldırıp yatmıyorsun dimi

Biraz zaman gecsin birdaha ölç bakalım canım

Yok hiç yatmadım öyle rutin tv karşısında oturuyordum şu an. Gündüzleri hareketliyken bile düşük çıkıyor

Hiç belli olmaz canım iyi düşün sen yine de, benimki de hep 150-200 arası alıyordu atağa geçmiş olacak ki 2 haftada 650 falan aldı, zaten günde 30 gr alıyor olması lazımmış doktor öyle söyledi yani 200 gr bile alsa hiiç kötü değil

2 haftada 650yi biz aldırsak ohoooo süper

Öyle bile alsa yeticek zaten 2 haftada 400 gr eder 2500 kg falan doğar o zaman Allahın izniyle

Emin ol onlar bizden daha merhametli vicdanlı. İşlerini çok güzel yapıyorlar. Sen kendini onlara teslim et nasıl yönlendirirlerse öyle yap. İnşallah çok güzel bir doğumun olur

Hayır gelınce de sorun olcak.. Onlar sanıyor Kı, dogunca hemen oynucaz etcez.. Bu yüzden ben dıyorum Kı kardesın İlk basta bebek olcak, süt içcek, kaka yapcak.. Sonra sonra onunla oynucaksın ama kime diyorum dogunca hemen oynamak istemezse noolayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…