Kesinlikle olmasalar ayvayı yemiştik bide insanın annesinden başkasına o kadar nazı geçmiyor yaBenim de annem geliyor, iyi ki varlarevet hiç yorulmamak hiç stres olmamak lazım.
Yarın yine gideceğim bakalım ne diyecekler
Ya ben şu usg nin yanlış ölçme payına güveniyorum bizimkileride yanlış ölçmüş olabilirbenim arkadaşım 3 kg olsa yeter diye bekliyordu çocuk bi çıktı 3900 hani neden olmasın yani
Oooooo ay bizimki de öyledir insallahYa ben şu usg nin yanlış ölçme payına güveniyorum bizimkileride yanlış ölçmüş olabilirbenim arkadaşım 3 kg olsa yeter diye bekliyordu çocuk bi çıktı 3900 hani neden olmasın yani
Kesinlikle olmasalar ayvayı yemiştik bide insanın annesinden başkasına o kadar nazı geçmiyor yadüşükmüş zaten tansiyonun olumsuz bişey diyceklerini sanmıyorum ya için rahat olsun. Ya sana bişey sorucam ben böyle 1.5 aydır falan utanarak söylüyorum kola çok içiyprum ama içim istiyo aşeriyorum resmen çocuğum bağımlı olmaz dimi ya kolaya saçma bi soru gibi gelebilir ama bunu düşündüm yani aklımdan bu soru geçti sende diyetisyensin bi fikrin olur diye düşündüm
Benim eşim de hasta bile olsa iyiyim der ve hep ayakta atlatır. Bana da hastayım dedikçe daha çok hasta ediyorsun kendini der hep. Yapabilene ne güzelYa kesınlıkle ben buna ınanıorm.. Odaklanmıcan dogum yapıyorum diye.. Bide dıyorum ya beyındekı dusunce gücü vucudu etkılıo dıye.. Aksıne iyiyim iyiyim diye empoze edicen kendıne.. Yani hissetsen bile aksi bişey olmadıkca evde beklemek mantıklı gelıyor bana.. Annemlerde öyle yaparmış, gece sabaha kadar cekermiş sancı, o zmnlar hastaneler boyle de degıl tabi, en son raddede giderlermiş
En büyük sorun bizim evdede niye gelmiyor kardeş gerçekten keşke şimdi söyleseydim diyorum çocuğa karnım yeni belli oldu zaten seninki birtek sana soruyorsa iyi geçen berberde bağırarak baba kardeşimi ne zaman çıkartacaklar diye bağırmış eşim çok utanmışBak erkek kardeşimi sanrm bende içten içe kıskandım galıba.. Neden acaba? Eve gelişini hatırlıyorum ama sonrası yok erkek kardeşimdekız kardeşimin herseyın hatırlıyorum, bide çok tatlı bebekti, en kılolu ıcımızde o dogmustu.. Annemın tek unutmadgı konu dogum kılolarımız, onun harıcınde herseyı unutmus kız kardeşimle oynadıgmz oyunlar fılan, bir bir aklımda.. Erkek kardeşim hiç yok gibi cocuklugu sankı ben nerdeyse 2 yasındakı hallerımı hatırlayan biriyim, o nasıl yok hafızada bılmıorm.. Bence kıskanclıktan
Benım oglum anlıyor, sadece mideme kramp girince fılan gelıo karnımı öpüyor.. Kardesım dıo, dogunca sevcem onu dio, bide gecen 'beklıom beklıom gelmio' diyor yavrum taa 6 haftalıkken söylemiştim cocuga, haklı tabi
Yani şimdi guzel de dogunca iş degısebılır.. Komsumda 3.bebegı yaptı, 2 cocugu kardes cok ıstıodu, 2numarası erkek, 3.kardesı kız dogdu, içten içe kıskandı.. Yani o kadar heveslılerdı ki, sasrmstm hatta.. Dogunca belli olcak trueama yınede iyi dusunelım
Neyseki fazla ölçmüşler eksik olunca moral bpzucu oluyoBence beni de fazla ölçüyorlar gibime geliyor.. Dun gittgmde 2 kılo ölçtü nerdeyse.. Yaa 5 6 gunde 300gram birden, mantıksız geldi bana.. Haftaya gittgmde anlıycam.. Dun gittgm doktor asıstandı, uzman doktorlar bence tam İsabet söyluyolar gibime geliyor
Yok yok bir şey olmaz için rahatlayacaksa bir kaç kez ben de içtim ama öyle güzel geldi ki anlatamamKesinlikle olmasalar ayvayı yemiştik bide insanın annesinden başkasına o kadar nazı geçmiyor yadüşükmüş zaten tansiyonun olumsuz bişey diyceklerini sanmıyorum ya için rahat olsun. Ya sana bişey sorucam ben böyle 1.5 aydır falan utanarak söylüyorum kola çok içiyprum ama içim istiyo aşeriyorum resmen çocuğum bağımlı olmaz dimi ya kolaya saçma bi soru gibi gelebilir ama bunu düşündüm yani aklımdan bu soru geçti sende diyetisyensin bi fikrin olur diye düşündüm
BEn abartıyorum hergün içiyorum içmediğim gün azdır yaniBende yazın ara ara schweps cok ıçtım yaabartmadım ama haftasonu pazara gidince ordakı bufeden mutlaka Bi schweps aldım
Dikkat ediyorum bu aralar canısı azalttımYok yok bir şey olmaz için rahatlayacaksa bir kaç kez ben de içtim ama öyle güzel geldi ki anlatamamhavalar sıcaktı onun etkisi vardı bence ama azalt yine de çok içme tabiki
Kendime nazar ettim sanırım 142/78 tansiyonumhiç bir sebep ve bağlantı bulamıyorum bu durum için
Biraz zaman gecsin birdaha ölç bakalım canımYok yok bir şey olmaz için rahatlayacaksa bir kaç kez ben de içtim ama öyle güzel geldi ki anlatamamhavalar sıcaktı onun etkisi vardı bence ama azalt yine de çok içme tabiki
Kendime nazar ettim sanırım 142/78 tansiyonumhiç bir sebep ve bağlantı bulamıyorum bu durum için
Yok hiç yatmadım öyle rutin tv karşısında oturuyordum şu an. Gündüzleri hareketliyken bile düşük çıkıyorDikkat ediyorum bu aralar canısı azalttım
Çok yüksek değil en azından küçük olan iyi stres kaynaklı olarak yükselen küçük tansiyonmuş kardiyoloji doktorum bana öyle demişti. Ayaklarını falan kalp hizasından yukarı kaldırıp yatmıyorsun dimi
Bu gebelikte üçüncü kez başıma geliyor bende anlamadımNasıl boyle bişey olabılıo cok merak ettim ya.. Hani referans vsvs fark eder ama tamamen yanlıs olması enteresan
Hiç belli olmaz canım iyi düşün sen yine de, benimki de hep 150-200 arası alıyordu atağa geçmiş olacak ki 2 haftada 650 falan aldı, zaten günde 30 gr alıyor olması lazımmış doktor öyle söyledi yani 200 gr bile alsa hiiç kötü değilEvet bizim bebelerin daha yağa ihtiyacı var yoksa bi deri bi kemik çıkıcaklarbu hafta baktım da atak haftası böyle bi 300 gram falan alması lazım ama o kadar alcağını sanmıyorum ben 200 gram alsalar yetcek be
Çok ilginç gerçekten yaYok hiç yatmadım öyle rutin tv karşısında oturuyordum şu an. Gündüzleri hareketliyken bile düşük çıkıyor
2 haftada 650yi biz aldırsak ohoooo süperHiç belli olmaz canım iyi düşün sen yine de, benimki de hep 150-200 arası alıyordu atağa geçmiş olacak ki 2 haftada 650 falan aldı, zaten günde 30 gr alıyor olması lazımmış doktor öyle söyledi yani 200 gr bile alsa hiiç kötü değil
Hep de aksam cıkması tuhafYok hiç yatmadım öyle rutin tv karşısında oturuyordum şu an. Gündüzleri hareketliyken bile düşük çıkıyor
Öyle bile alsa yeticek zaten 2 haftada 400 gr eder 2500 kg falan doğar o zaman Allahın izniyleHiç belli olmaz canım iyi düşün sen yine de, benimki de hep 150-200 arası alıyordu atağa geçmiş olacak ki 2 haftada 650 falan aldı, zaten günde 30 gr alıyor olması lazımmış doktor öyle söyledi yani 200 gr bile alsa hiiç kötü değil
Emin ol onlar bizden daha merhametli vicdanlı. İşlerini çok güzel yapıyorlar. Sen kendini onlara teslim et nasıl yönlendirirlerse öyle yap. İnşallah çok güzel bir doğumun olurben pda istedim normal dogum ama uyusacak son noktada. 37. haftamda onun görüşmesine cagirdilar.o gun bi de muayene edecekler bakalim.6 kasim yani daha 3,5 hafta varo zamana kadar suyum gelmedigi sürece gelmene gerek yok dediler,olur dedik insallah..tek endişem ne kadar ne olursa olsun karsidakinin gozunde yabanciyim umarim ters birine denk gelmem Allah im iyilerle karsilastirsin hepimizi Gurbette olanlara da ekstra yardim etsin insallah..
bi teyze bana şöyle dua etmisti..
Aaa bakın hamile kadin desinler,kafalarini cevirip tekrar baksinlar anaaam dogurmus kucağında bebesi desinleröyle kolay olsun hepimizin dogumu insallah
En büyük sorun bizim evdede niye gelmiyor kardeş gerçekten keşke şimdi söyleseydim diyorum çocuğa karnım yeni belli oldu zaten seninki birtek sana soruyorsa iyi geçen berberde bağırarak baba kardeşimi ne zaman çıkartacaklar diye bağırmış eşim çok utanmışbizimki aklının estiği yerlerde haykırarak soruyor bugün 1 saat sordu en sonunda keşke doğsada sende rahatlasan yavrum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?